Uplne by stacilo keby dostal daky NB neklac ktory by pridaval 10% do bojoviek a stit/zbrane by pridavali trochu do statov (+5 hp/str/stam)
Aspon rang(ostrostrelec) je fajn v PvP a taktiez Tremer vamp klan musim pochvalit.
Ono totiz tie charaktery su robene z 3/4 na PVM a nemalo by sa zabudnut aj na PvP hracov ktorych je tiez dost

A prosim ked sa bude v buducnosti (dufam coskoro) robit prerozdelenie dalsich charov tak ich dat dakde na hranicu gz/mimo gz lebo ked som si robil specku na pk ranga tak mi aj ten gardiaci strom robil problemy trochu no( A to som behal pri GZ bez moznosti uniku s 1 m v bagli to ma moc netesilo

-Okrem toho som dostal taky slub ze to bude PK alternativa ale nestalo sa

Dalej by som sa chcel trosku postazovat na Gangrel charakter.
Preco by vamp s 1 top castou(A vela nabitiami) mal byt silnejsi ako taky brujah s top kompletom a vamp kisskou(mozno ze by zbuchal aj wara s top kompletom)? Okrem toho tie zrychlovatka z toho robia neuveritelne silne kombo aj s vamsimi vyhodami(napr. v pride) ako maju hraci na jazditkach.. Je to trochu preboost si myslim a je dost pravdepodobne ze sa to bude oslabovat ale ak nie tak by som to rovno rad vedel aby som si rovno mohol trenit tych vampov a hrat zalacno najluxusnejsi char.