Prerozdelenie charakterov a PvP

Vaše nápady a návrhy
Zamčeno
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Prerozdelenie charakterov a PvP

Příspěvek od Strigwyr »

Chcel by som vediet, ci sa trochu neuvazuje nad upravou paladina v PvP co sa tyka jeho specializacie. Osobne by som si rad spravil pala na PvP a zaplatil ten 1m lenze to prerozdelenie mi toho moc neponuka. Iskariot je na 80% do PVM a magic pal je 90% do PVM a povedzme si na rovinu teuton pal je trash charakter a teutonov ako specializacii zo vsetkych moze byt tak +- 10%. (A ano obyc pal je snad najlepsi do pvp lenze ked sa robia tie specky rad by som si priplatil za zvyhodnenie)

Uplne by stacilo keby dostal daky NB neklac ktory by pridaval 10% do bojoviek a stit/zbrane by pridavali trochu do statov (+5 hp/str/stam)

Aspon rang(ostrostrelec) je fajn v PvP a taktiez Tremer vamp klan musim pochvalit.

Ono totiz tie charaktery su robene z 3/4 na PVM a nemalo by sa zabudnut aj na PvP hracov ktorych je tiez dost :)

A prosim ked sa bude v buducnosti (dufam coskoro) robit prerozdelenie dalsich charov tak ich dat dakde na hranicu gz/mimo gz lebo ked som si robil specku na pk ranga tak mi aj ten gardiaci strom robil problemy trochu no( A to som behal pri GZ bez moznosti uniku s 1 m v bagli to ma moc netesilo :P)
-Okrem toho som dostal taky slub ze to bude PK alternativa ale nestalo sa :?

Dalej by som sa chcel trosku postazovat na Gangrel charakter.

Preco by vamp s 1 top castou(A vela nabitiami) mal byt silnejsi ako taky brujah s top kompletom a vamp kisskou(mozno ze by zbuchal aj wara s top kompletom)? Okrem toho tie zrychlovatka z toho robia neuveritelne silne kombo aj s vamsimi vyhodami(napr. v pride) ako maju hraci na jazditkach.. Je to trochu preboost si myslim a je dost pravdepodobne ze sa to bude oslabovat ale ak nie tak by som to rovno rad vedel aby som si rovno mohol trenit tych vampov a hrat zalacno najluxusnejsi char.
Acarus

Re: Prerozdelenie charakterov a PvP

Příspěvek od Acarus »

Není prioritou. Neplánuje se.
Zamčeno