Brneni
Brneni
Rad bych tu zavedl diskuzi na jedno takove tema a to v ramci brneni. Tu sem premyslel nad tim, jak se brnka nici, respektive ztraci ze sveta.
Moje osobni zkusenost se ztratou brnek je v 99% v tom, ze jsem proste zdochnu v dungu a zmizelo spolecne s telem. Pamatuju si cca 2 pripady, kdy se mi rozpadlo brnko, konkretne black rocko nohy a a blood rukavice. U zbrani je celkem pochopitelna nejaka degradace > zasah sance na zniceni. Ale u brnek, kdy je to opacne, musi byt trefena konkretne dana cast tj cca 1:6 sance na kazdou ranu, vememe li v potaz platovej komplet....
Roby a prislusenstvi nepocitam.
Jak ste na tom vy s nicenim brnek. Ptam se hlavne na platy. Dik.
Moje osobni zkusenost se ztratou brnek je v 99% v tom, ze jsem proste zdochnu v dungu a zmizelo spolecne s telem. Pamatuju si cca 2 pripady, kdy se mi rozpadlo brnko, konkretne black rocko nohy a a blood rukavice. U zbrani je celkem pochopitelna nejaka degradace > zasah sance na zniceni. Ale u brnek, kdy je to opacne, musi byt trefena konkretne dana cast tj cca 1:6 sance na kazdou ranu, vememe li v potaz platovej komplet....
Roby a prislusenstvi nepocitam.
Jak ste na tom vy s nicenim brnek. Ptam se hlavne na platy. Dik.
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brneni
Kroměš paladinských shadow a silver je to více mně tak, jak píšeš. Myslím, že ta durabilita kolem 80, kterou ty části mají, je prakticky nerozbitelná běžným opotřebením - snad kromě tréningu v cechu.
Myslím, že durabilita kolem 10 až 20 by byla optimální, pokud je smyslem opatření existence šance na rozpadnutí částí běžným opotřebením.
Myslím, že durabilita kolem 10 až 20 by byla optimální, pokud je smyslem opatření existence šance na rozpadnutí částí běžným opotřebením.
Nevím jak by to vnimala sphera jestli by nenastalo šileně rychlé níčení jako když máš například durabku zbraně nebo roby pod 30 az 20 bodu pak se nici daleko rychleji nez normalně.Retromancer píše:Myslím, že durabilita kolem 10 až 20 by byla optimální, pokud je smyslem opatření existence šance na rozpadnutí částí běžným opotřebením.
Presne tak, kdyz mam novou zbran tedy treba 140/140, tak ji za dung rozboucham treba u +-2 durabky, kdyz mam zbran 30/30 durabky tak ji sjedu za stejny dung ve stejny sestave o 15 ale i vic. Ale nevim, jak to je u brneni nastaveny, protoze jsem nikdy zadnou cast (kuze/chainy/ringy/platy) na takovou durabku nerozbil. Jestli to sjedu to brneni o 20-30 durabky, nez o nej prijdu, tak je to hodne.erunno píše:Nevím jak by to vnimala sphera jestli by nenastalo šileně rychlé níčení jako když máš například durabku zbraně nebo roby pod 30 az 20 bodu pak se nici daleko rychleji nez normalně.Retromancer píše:Myslím, že durabilita kolem 10 až 20 by byla optimální, pokud je smyslem opatření existence šance na rozpadnutí částí běžným opotřebením.
ja bych to nechal být, proč rejpat do něčeho co tu funguje relativně dobře?Acarus píše:Takze se zda, ze v soucasne dobe jsou brneni spise nerozbitelna ... ?
Nerad bych ti vedl prednasku na tom jak veci maji skutecne fungovat ... nemusis se klepat, ja do toho stourat nebudu, nemam na to cas. Jen me zajimaji zkusenosti i jinych subjektu s timto tematem. Osobne si nemyslim, ze by hlavnim a jak se zda jedinym odlivem brneni ze sveta, mel byt vyleh.Smoking píše:ja bych to nechal být, proč rejpat do něčeho co tu funguje relativně dobře?Acarus píše:Takze se zda, ze v soucasne dobe jsou brneni spise nerozbitelna ... ?
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Asi jak u koho. Mlátičky možná nějakou tu teoretickou šanci poškození mají, jelikož do nich stále něco šije. Ale u clerdů, rangů... Prostě ti co stojí vzadu zas tolik úderů nedostávají... Krom toho stějně fůru poškození odnese róba a štít.Acarus píše:Takze se zda, ze v soucasne dobe jsou brneni spise nerozbitelna ... ?
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No, ja jsem za rangera zjistil, že se to ničí docela dost, na to že nejsem buchna, na to že mne sem tam bouchne nějakej kostlivec a sem tam koupím nějaký kouzlo, nebo šíp, tak po pár dnech dungování lehkých dungů je to s durabkou někde kolem půlky.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
No je fakt že než nějaké brnění rozbiješ tak ho necháš na dně nějákého dunguAcarus píše:Nerad bych ti vedl prednasku na tom jak veci maji skutecne fungovat ... nemusis se klepat, ja do toho stourat nebudu, nemam na to cas. Jen me zajimaji zkusenosti i jinych subjektu s timto tematem. Osobne si nemyslim, ze by hlavnim a jak se zda jedinym odlivem brneni ze sveta, mel byt vyleh.Smoking píše:ja bych to nechal být, proč rejpat do něčeho co tu funguje relativně dobře?Acarus píše:Takze se zda, ze v soucasne dobe jsou brneni spise nerozbitelna ... ?

Hraji chvili brneni +25 co mam na sobe uplne nové bylo se mnou 2x pride 2x lvl5mapku jinak skoro nic. Hram clera a durabilita snizena o 1-2 body na kazdém dile.
Durabilita je v rozmezi 110/85
Jinak robu nosím.
Jinak nikdy jsem nezazil ze by se mi plate na mě rozpadl teď nemam vypovidajici dobu hrani ale kdysi když jsem hraval celkem aktivně tak také ne.
Durabilita je v rozmezi 110/85
Jinak robu nosím.
Jinak nikdy jsem nezazil ze by se mi plate na mě rozpadl teď nemam vypovidajici dobu hrani ale kdysi když jsem hraval celkem aktivně tak také ne.
pri trenovani skillu sw ze zakladu na 100 to znici 1-1,5 kompletu (velice casove narocne udelat platemail komplet of about to fall apart
)
teoreticky kdyby potvory nedavali kousnutim ik tak by se war obcas i nechal bouchnout a lepe by se to nicilo.
prodej brneni stale je aktivni - asi to lidi pouzivaji misto zasoby, zato by se melo neco udelat s temi stity, mam jich pomerne dost, vyhazovat se mi to nechce a prodat to nejde.

teoreticky kdyby potvory nedavali kousnutim ik tak by se war obcas i nechal bouchnout a lepe by se to nicilo.
prodej brneni stale je aktivni - asi to lidi pouzivaji misto zasoby, zato by se melo neco udelat s temi stity, mam jich pomerne dost, vyhazovat se mi to nechce a prodat to nejde.
Nevim kolik kompletu to znici pri mlaceni se v cechu warru, ale pri trenovani v nb dungach me veci dostavali zabrat poradne. V normalnich dungach diky stylu hry, do hrace nejde tolik ran, takze zniceni je asi fakt jen na vyleh
To bude asi i tim, ze to lowcost brnka maji nizsi durabku, jak brnka highclass ...Pheme píše:Nevim kolik kompletu to znici pri mlaceni se v cechu warru, ale pri trenovani v nb dungach me veci dostavali zabrat poradne. V normalnich dungach diky stylu hry, do hrace nejde tolik ran, takze zniceni je asi fakt jen na vyleh
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Lepsie kovove brnko sa mi myslim dungovanim nerozpadlo nikdy, ale dokazal som o ne prichadzat v celkom ustalenych intervaloch. :p
Ale za to roba na prskovi, to si mi dralo kazdu chvilu, najme tie + kovovky.
Ale za to roba na prskovi, to si mi dralo kazdu chvilu, najme tie + kovovky.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Pěkné by bylo, kdyby brnění mělo nějakou šanci na spadnutí na zem...
hrud - platy, kdyby měly pod 40 durabku, tak by při bouchnutí do nositele mohly spadnout. Podle RP je to logický. Pláty drží /držely na popruzích, často kožených pásků. Po určitém poškození je možné, že se poškodí daný pásek a brnění nedrží tak jak v předchozím stavu...
A navíc IK rána by měla poškodit i brnění..
Avšak jak toto bude zatěžovat Sphere... Však je to script, kterej by se spustil po každém poškození, teď nějaká pravděpodobnost... pak nějakej efekt...
hrud - platy, kdyby měly pod 40 durabku, tak by při bouchnutí do nositele mohly spadnout. Podle RP je to logický. Pláty drží /držely na popruzích, často kožených pásků. Po určitém poškození je možné, že se poškodí daný pásek a brnění nedrží tak jak v předchozím stavu...
A navíc IK rána by měla poškodit i brnění..
Avšak jak toto bude zatěžovat Sphere... Však je to script, kterej by se spustil po každém poškození, teď nějaká pravděpodobnost... pak nějakej efekt...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Neviem ale neak si to tvoje rp padanie platov neviem predstavit :pWlern píše:Podle RP je to logický. Pláty drží /držely na popruzích, často kožených pásků. Po určitém poškození je možné, že se poškodí daný pásek a brnění nedrží tak jak v předchozím stavu...
Sklb - okrasny clovek
No je to silně šilenýJohny Matovic píše:Neviem ale neak si to tvoje rp padanie platov neviem predstavit :pWlern píše:Podle RP je to logický. Pláty drží /držely na popruzích, často kožených pásků. Po určitém poškození je možné, že se poškodí daný pásek a brnění nedrží tak jak v předchozím stavu...

Nevím jak to je naskriptěné ale s tou šancí 1:6 bych nesouhlasil. Ze zkušenosti s warem a opravováním jde 80-90 procent poškození brnění do nohou a hrudě, je normální že je třeba 10-20 durabky dole u těchto částí a jiné jsou bez poškození nebo jen s pár škrábanci.
Nicméně na durabku se mi brnko ještě nerozpadlo dříve než sem s ním vylehal. Jen ono sehnat ten +20/+25 komplet taky není po jednom dungu.
Nicméně na durabku se mi brnko ještě nerozpadlo dříve než sem s ním vylehal. Jen ono sehnat ten +20/+25 komplet taky není po jednom dungu.
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
no jestli to takhle někdo nastavi aby padali brnka asi začnej každej chodit vampa a na plechy se každej vybodne, jestli tu hraje 10% lidi rp tak to je fakt hodně a už tuplem sem nikdy nikoho neviděl hrat rp v dungu