uz nekolikrat mi to vrtalo hlavou jak tomu vlastne je, ale udaje z webu nesedi se hrou
00-61 25sec
61-66 22sec
66-71 19sec
71-75 16sec
76-81 13sec
81-86 10sec
86-91 7sec
91-96 4sec
96-100+ 2sec
mam magery 110 s robou, teoreticky by melo fungovat hlava blesk svitek blesk ale stava se mi cim dal casteji ze "jeste nemuzu seslat kouzlo" ze svitku, pritom blesk hlava je sesilan 3 sec a prodleva ma byt 2 sec
tudiz by to chtelo bud opravit ve hre, nebo na webu
dalsi vec trochu mimo bylo ze wamp ma kal xen a neumi carovat, to jsem se dozvedel ze za jistych podminek privolat sumona umi, a na webu v zalozce vampire kal xen nema
potom me vadi kdyz prechazim ze zony do zony ci proslapuju pasti tak to automaticky fizzne kouzlo ze pry nevidim na target - zda by slo fixnout
Prodleva sesilani svitku
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prodleva sesilani svitku
tusim ze utocna koulza maji vetsi prodlevu aby jsi nekastil jedno kvf za druhym ze svitku
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
treba budou ty pauzy doladeny viz topic opravy webu
Delal jsem soutez. Toto by bylo nejmene za 3 body. Pri pridani navrhu bych dal klidne 6. Bohuzel soutez je uz ukoncena...Otec Z Nebes píše:treba budou ty pauzy doladeny viz topic opravy webu
Ovsem tohle zkusim probrat s GM teamem a kdyztak upravim, diky za report
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem pravda blesk necastil nějakou dobu, ale pokud je to stále lvl 4 kouzlo, tak se afaik má sesílat z hlovy právě 2 sekundy, nikoliv tedy 3. A tedy by ono "nemůžu seslat" mohlo působit problémy, pokud nemáš odezvu právě nula-nula-nic.Raona píše:[..] teoreticky by melo fungovat hlava blesk svitek blesk ale stava se mi cim dal casteji ze "jeste nemuzu seslat kouzlo" ze svitku, pritom blesk hlava je sesilan 3 sec a prodleva ma byt 2 sec [..]
Ty pauzy by imho měly odpovídat.
V prvnímpostucitované pauzy jsou právě pauzy pro kouzla útočná.Edward Cullen píše:tusim ze utocna koulza maji vetsi prodlevu aby jsi nekastil jedno kvf za druhym ze svitku
Nexios