HB brit
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
HB brit
Měl bych takový dotaz. Spíš možná návrh a ujasnění, jak to vlastně je s HB nad Britem.
Jedná se o to, že sem už hodněkrát potkal hráče Mordreat na Hb nad Britem a prudil hráče. Je to Blue char mimochodem
Vyhedává nb hráče, čeká až je pojedou NPC a vylooti a odkopne pryč, za chvíli je z5. Nebo tu pojel nb wampíra co byl v morfu a byl red. Mne se taky snažil na HB zabít, když sem byl šedý.
Já se ani nedivím, že začínající hráči dělají sparrying někde v britu ve věži. Po takové zkušenosti má pak člověk akorát nechuť hrát. Když se nedokáže ani bránit.A takový prase ho sjede. To pak člověk nemůže ani vylézt z GZ. Do teď se lidi bojí PK a jestě aby se báli modráků.
Dnes sem tam byl s kraftem si dodělat bojový skilly a heal. Jenomže mě sundali NPC a Mordreat mě vylootoval, odkopnul pryč s věcma a vesele za chvíli došel a dělal jako by nic. O věci mě ani nejde, nějakej Valor štít a rukavice. Spíš jde o princip.
Pk tam mají zákaz, ale modrák vlastně dělá to co dělali PK a navíc to dělá beztrestně, Pk hrozí trest.
Když sem se tam vrátil podruhé, opět došel. Zde je malinký útržek z Logu Phenixe:
03:24 Mordreat: skusim ranu jo
03:24 You see: Skeleton
03:24 System: You shove Skeleton out of the way.
03:24 System:
03:24 System: You parry the blow
03:24 Lamka: di nekam a neotravuj
03:25 Mordreat: Dobra?
03:25 Mordreat: :p
03:26 Mordreat: te
03:26 System: What do you want to use the clean bandages on?
03:26 System: Obvazal jsi zraneneho Lamka.
03:26 Mordreat: zabiju
03:26 System: You shove Mordreat out of the way.
03:26 Lamka: bavi te to?
03:27 Lamka: prudit?
03:27 System: You have been teleported
Nebýt toho že sem odportoval pryč, asi by mě zabil a vylootoval.
Jak pak může HB Brit sloužit pro nováčky, když tam beztrestně prudí modrej hráč.
wampa tam bez čehokoliv pojede, šedýho taky a ještě z toho má prdel. Mě to připadne jako ubohost.
Chtěl bych vyjádření od GM hlavně, jestli se proti takovým hráčům jako je Mordreat dá vůbec něco udělat.
Možná by postačilo pozměnit pravidlo na HB a to tak, že by byl kompletně zákaz PvP a jakýkoliv útok na hráče na Hb.
Jedná se o to, že sem už hodněkrát potkal hráče Mordreat na Hb nad Britem a prudil hráče. Je to Blue char mimochodem
Vyhedává nb hráče, čeká až je pojedou NPC a vylooti a odkopne pryč, za chvíli je z5. Nebo tu pojel nb wampíra co byl v morfu a byl red. Mne se taky snažil na HB zabít, když sem byl šedý.
Já se ani nedivím, že začínající hráči dělají sparrying někde v britu ve věži. Po takové zkušenosti má pak člověk akorát nechuť hrát. Když se nedokáže ani bránit.A takový prase ho sjede. To pak člověk nemůže ani vylézt z GZ. Do teď se lidi bojí PK a jestě aby se báli modráků.
Dnes sem tam byl s kraftem si dodělat bojový skilly a heal. Jenomže mě sundali NPC a Mordreat mě vylootoval, odkopnul pryč s věcma a vesele za chvíli došel a dělal jako by nic. O věci mě ani nejde, nějakej Valor štít a rukavice. Spíš jde o princip.
Pk tam mají zákaz, ale modrák vlastně dělá to co dělali PK a navíc to dělá beztrestně, Pk hrozí trest.
Když sem se tam vrátil podruhé, opět došel. Zde je malinký útržek z Logu Phenixe:
03:24 Mordreat: skusim ranu jo
03:24 You see: Skeleton
03:24 System: You shove Skeleton out of the way.
03:24 System: You parry the blow
03:24 Lamka: di nekam a neotravuj
03:25 Mordreat: Dobra?
03:25 Mordreat: :p
03:26 Mordreat: te
03:26 System: What do you want to use the clean bandages on?
03:26 System: Obvazal jsi zraneneho Lamka.
03:26 Mordreat: zabiju
03:26 System: You shove Mordreat out of the way.
03:26 Lamka: bavi te to?
03:27 Lamka: prudit?
03:27 System: You have been teleported
Nebýt toho že sem odportoval pryč, asi by mě zabil a vylootoval.
Jak pak může HB Brit sloužit pro nováčky, když tam beztrestně prudí modrej hráč.
wampa tam bez čehokoliv pojede, šedýho taky a ještě z toho má prdel. Mě to připadne jako ubohost.
Chtěl bych vyjádření od GM hlavně, jestli se proti takovým hráčům jako je Mordreat dá vůbec něco udělat.
Možná by postačilo pozměnit pravidlo na HB a to tak, že by byl kompletně zákaz PvP a jakýkoliv útok na hráče na Hb.
Re: HB brit
Vzdy me prekvapovalo proc berete hb brit jako trenoviste zacinajicich hracu, kdyz mate "bezpecne" nb dungy. Me tento krchov odradil hned pri me prvni navsteve, kdyz jsem prozkoumaval svet. Predpokladam, ze z tech 5 modrych, kteri tam stali u brany dva logli pk na dualu a zabili me(desnej mamon
)
Jeden z "modrych odborniku" na hb brit byl i hoax, tak ten ti urcite na tvoji otazku odpovi

Jeden z "modrych odborniku" na hb brit byl i hoax, tak ten ti urcite na tvoji otazku odpovi
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
No já to tak neberu, ovšem kam jít ve dvě ráno sám s kraftem žejoPheme píše:Vzdy me prekvapovalo proc berete hb brit jako trenoviste zacinajicich hracu, kdyz mate "bezpecne" nb dungy. Me tento krchov odradil hned pri me prvni navsteve, kdyz jsem prozkoumaval svet. Predpokladam, ze z tech 5 modrych, kteri tam stali u brany dva logli pk na dualu a zabili me(desnej mamon)

Ale tady nejde ani tak o mě, spíš o ostatní hráče. Ááááno máš pravdu s těma NB dungama, ale na druhou stranu, když jsi sám, v NB dungu tě čeká jen smrt. Na HB máš aspoň malinkou naději, že tam něco zabiješ. Je smutné, když tam přijde modrák a prachsprostě prasí víc jak některé PK a ke všemu beztrestně a ještě se tomu směje.
Se bude divit až potká True VampiraHelloween píše:.... tu pojel nb wampíra co byl v morfu a byl red....

Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Dával sem jen příkladBreezeway píše:Se bude divit až potká True VampiraHelloween píše:.... tu pojel nb wampíra co byl v morfu a byl red....

Tady jde o princip toho, že PK tam mají zákaz, jinak budou za to trestání, ale modrák to může dělat a ještě ke všemu beztrestně.
Kde je pak spravedlnost? To že mě sebral nějaký Valor plate je k pousmání, ale tady jde spíše o ostatní, není to poprvé co tam byl a prudil.
A co jako? True wamp ho zabije? Aby jako nestacilo ze je red a jeste si na takovymhle praseti udelal kill, docela nesmysl.... ale kdyz myslisBreezeway píše:Se bude divit až potká True VampiraHelloween píše:.... tu pojel nb wampíra co byl v morfu a byl red....

Legie (navzdy!!)
Mianek píše:A co jako? True wamp ho zabije? Aby jako nestacilo ze je red a jeste si na takovymhle praseti udelal kill, docela nesmysl.... ale kdyz myslisBreezeway píše:Se bude divit až potká True VampiraHelloween píše:.... tu pojel nb wampíra co byl v morfu a byl red....
Nu abys někoho pojel tak na něj musís zaútočit že? A Jak tu Bree už nakousla až si ten hlupák jednou splete nb vampa s gangrelem či elderem, bude mít vážné problémy.

- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
[quote="azachiel"
Nu abys někoho pojel tak na něj musís zaútočit že? A Jak tu Bree už nakousla až si ten hlupák jednou splete nb vampa s gangrelem či elderem, bude mít vážné problémy.
[/quote]
Já tu ale nemluvím pouze a jen o vampech. Viděl si někdy na HB mlátit zombíky gangrela, já teda ne
Tady jde o to, že již zmiňovaný hráč zneužívá pravidla a nastavení. Kazí hru ostatním atd. atd.

Já tu ale nemluvím pouze a jen o vampech. Viděl si někdy na HB mlátit zombíky gangrela, já teda ne

Tady jde o to, že již zmiňovaný hráč zneužívá pravidla a nastavení. Kazí hru ostatním atd. atd.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Není zdaleka jediný. Slyšel jsem, že něco podobného dělá i paladin Alexandr. Taky u licha vylootil jednoho modráka a přišlo mu to prý náááááramně legrační.
Bych dal za to oběma pro výstrahu minimálně Prudiče.
Bych dal za to oběma pro výstrahu minimálně Prudiče.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Paladin Alexandr je tentýž člověk. Na HB přidána cedulka, na zmiňovaného hráče se toho našlo víc při koukání do logů (viz prohřešky).
spolu s tim mi propadla pohledavka na 10k, kdyz jsem prodaval veci, netusil jsem co je ten clovek zac, holt risk obchodu, a kdovi jesli by to vubec splatil. Na druhou stranu lepe -10k a o prudice min.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za vyřešení onoho člověka a doufám že to je výstraha pro další lidi, kteří chcou úmyslně kazit hru ostatním.Ocroc píše:Paladin Alexandr je tentýž člověk. Na HB přidána cedulka, na zmiňovaného hráče se toho našlo víc při koukání do logů (viz prohřešky).
Můžete Lock, problém vyřešen.
azachiel píše:
jenze tady je problem v tom ze jakmile mas karmu dole (true vamp ci nekr) a nekdo na tebe zautoci.. ty jsi red(ten spatny) on modry....(radoby dobry) a kill nedostane modry, ale dostane ho cerveny i pokud ten modry zautoci jako prvni..... ale jo jinak dobry... chtelo by to vedet trochu vic o teto hre

Legie (navzdy!!)