Najdete-li na webu chybu, kontaktujte mě pomocí PMky. Do PMky napište polohu chyby ( např. "Sekce Dungeony" ), definici chyby (např. daná situace neplatí, překlep "bidlí"... ) a pokud to bude nějaká stilistická chyba, tak připište i návrh na opravu (např. "den, kdy kapka Kianovy slzy dopadla na popel... )
PMmek můžete poslat kolik chcete, ale snažte se do jedné PMky nacpat co nejvíce chyb.
Nalezené chyby budou bodovány v rozmezí 0 - 3 bodů.
Smysl této soutěže není najít co nejvíce překlepů, ale chyb funkčních a nebo informací mystifikujících. Proto za gram. a styl. chyby je možno získat maximálně 5 bodů.
Bodování je invidiuální, avšak obecně platí, že čím důležitější informace, tím lépe hodnocena.
Na konci soutěže budou první tři odměněny GM Acarusem.
Začátek soutěže okamžitý, konec za 14 dní ( tj. 30 října ).
Všechny PMky budou zveřejněny i s vyznačením, kolik bodů kdo za co dostal.
Chyby nehledejte v sekci "pravidla" a "novinky"
PS.: Chyby, které nahlásíte budou opraveny, takže Vás může hřát u srdce i skutečnost, že pomáháte DPčku jako takovému. ( I když já bych to asi dělal pro ty itemy... )
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké" Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Všem jménem svým i jménem webu DP děkuji za pomoc. Výsledky se pokusím zveřejnit do 5.11.
Sejdeme se při předávání cen
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké" Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani