Recall Rune Book

Vaše nápady a návrhy
Zamčeno
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

Recall Rune Book

Příspěvek od Kecka Ppecka »

Dneska jsem si udělal specializaci na crafta a koupil jsem si knihu pro specializaci, která mě inspirovala k tomuhle nápadu.
A teď to kvůli čemu jsem toto založil.
Když jsem viděl tu knihu, tak mě napadlo, jestli by Gm neudělali knihu na runy. Vim že by to byla čtvrtá kniha a asi by to dost omezilo Nb runy, ale zase na druhou stranu by byl celý svět jak na dlani ...
Vize: Kniha by se dostávala z questu/za gp. Runa by se vkládala (runa na knihu) a počet run by bylo omezeno. Buď ve stylu vendor (podle lvl vendrorů) a nebo podle stáří postavy .. (co rok, to 1 slot). Nabýjení by bylo přes recally. (Do budoucna budou recally zlevňovat nebo zaniknou díky Cestovním knihám, tak je toto možnost je nechat ve hře).
Kdyby to vypadalo tak snadně, tak mi ještě jedna možnost napadá ... Runa co by se vkládala do knihy by byla třeba úplně jinačí než co se dá kupovat u vendora ... získávala by se např. z pokladů atd ...

Doufám že se tenhle návrh uchytí a nebo aspoň k něčemu inspiruje.
Děkuju za reakce
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Yota - craft with the profession
Lol - mage

Hraju abych žil a ne, abych umíral.
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Re: Recall Rune Book

Příspěvek od Mulambo »

Jedine pokud by kniha nebyla nb a runy v ni se nicili jako je to doted
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

Mulambo píše:Jedine pokud by kniha nebyla nb a runy v ni se nicili jako je to doted

A co třeba kdyby byla kniha NB, ale runy by se 2x rychleji ničily? To by nebyl špatný nápad?
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Lol - mage

Ashe
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ashe »

A co tak udelat knihu na cca 10 slotu bez niceni run, jen ze spotrebou srecal svitku a run ktere se doni vkladaji (klasicke runy)...
A to ze nebude NB tak lepsi nez kdyby nebyla ...
Acarus píše:Pk breci ze ho sestrelil guard v guardzone :p no to mi omyj zada.
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

A co tak udelat knihu na cca 10 slotu bez niceni run, jen ze spotrebou srecal svitku a run ktere se doni vkladaji (klasicke runy)...
A to ze nebude NB tak lepsi nez kdyby nebyla ...
No ale kdyby nebyla NB, tak zase přijdeš o runy, kdyby tě pojelo PK, kdyby si jí zapoměl vyndat z báglu .. je tu ještě jedna možnost .. Ta kniha by mohla být NB, ale za každé umřeni by člověk musel zaplatit nějaký poplatek, aby kniha byla zase na ten další výleh nb
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Lol - mage

dark fuzzy
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od dark fuzzy »

já si myslim, že kdyby byla nb tak ty runy trochu ztratej vyznam a kdyby nebyla nb tak ta kniha ztraci vyznam
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Takhle to je vyřešeno všude možně, ne-li standartně v originální uo. Hafo výhod -> každej si to namarkuje přesně podle svých představ, ostatní způsoby jsou spíše otravné. S cestovními knihami, jak již bylo psáno, zaníká důvod používání starého RB a použití recallů. Stejně má kde kdo různé spawny, vstupy do dungu apod namarkovány na runách někde v sekurce. Takže proč neusnadnit něco, co už nějakým způsobem funguje, jen v otravnější verzi? tak to dejte jako vyrobitelný item z třeba milionu recallů, aby to nebylo tak levné a pouze 1 knížku na char, aby člověk neměl fakt pomarkováno 100 lokací a nemusel už by nikam chodit ani využívat zavedené portály.

NonNB status by byl jen na škodu, protože v případě smrti, pojezdu pk, lootu od modráka, by se kniha dostala do nepravých rukou a dosti by se zneužilo toho, že by ostatní zjistili, kde kdo má kam marky (-> kemp pk apodobné vylomeniny), ledaže noNB, ale link....
dark fuzzy
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od dark fuzzy »

Xan píše:NonNB status by byl jen na škodu, protože v případě smrti, pojezdu pk, lootu od modráka, by se kniha dostala do nepravých rukou a dosti by se zneužilo toho, že by ostatní zjistili, kde kdo má kam marky (-> kemp pk apodobné vylomeniny), ledaže noNB, ale link....
timdle ale jak už sem psal o post víš uplně zazdíš význam obyč run a navíc by to byla další antipk věc a mohli by se čekat další 2 topiky

prostě na jednu stranu co si myslim ja tak je to bud udelala by se knizka, ktera je nb a ty si do ni nacpes runy (takze tj jak kdyby si si markoval primo x ruznejch pozic v ty knizce) a nebo by se udelala knizka, ktera neni nb a ty si do ni nacpes runy (takze by byla vlastne k hovnu, akorat bys nemel runy serazeny v pytliku ale v knize)

druha varianta zbytecna a pri pomysleni na prvni to preci nejde... sak o tom to je ze ti nekdo ty runy muze lootnout...
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

dark fuzzy píše:
Xan píše:NonNB status by byl jen na škodu, protože v případě smrti, pojezdu pk, lootu od modráka, by se kniha dostala do nepravých rukou a dosti by se zneužilo toho, že by ostatní zjistili, kde kdo má kam marky (-> kemp pk apodobné vylomeniny), ledaže noNB, ale link....
timdle ale jak už sem psal o post víš uplně zazdíš význam obyč run a navíc by to byla další antipk věc a mohli by se čekat další 2 topiky

prostě na jednu stranu co si myslim ja tak je to bud udelala by se knizka, ktera je nb a ty si do ni nacpes runy (takze tj jak kdyby si si markoval primo x ruznejch pozic v ty knizce) a nebo by se udelala knizka, ktera neni nb a ty si do ni nacpes runy (takze by byla vlastne k hovnu, akorat bys nemel runy serazeny v pytliku ale v knize)

druha varianta zbytecna a pri pomysleni na prvni to preci nejde... sak o tom to je ze ti nekdo ty runy muze lootnout...
Tak je ještě jedna možnost ... pořízení ty knihy by bylo takové, že by se to vyplatila ta kniha třeba při strátě 100-200 run (600-1200Kgp). Takže si myslim, že by se to dalo takhle udělat a pro ty méně majetkové hráče by se mohla udělat ta kniha za 1/3 ceny (např) a ta by nebyla NB, ale zase kdyby chtěl tu knihu vzít sebou a aby byla NB, tak by mujsel zaplatit nějaký poplatek, aby se stala na jednu jeho smrt NB .... TO si myslim nezvýhodní a ani zvýhodní tu knihu .. jenom člověk ušetří ten port k tý sekurce kde má ty runy
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Lol - mage

Undetecetable
Inkless
Inkless

Příspěvek od Undetecetable »

neni to spatny napad toto same je na kelevaru koupi se rune book za 600K je tam 16 mist na marknuti je nb a muzou pouzivat aj (pk)
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Chcete rychlý kop bez rizika nebo potřebujete mít u sebe vždy úplně kompletní cestovní kufr?
Bez podpisu
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

Movalis píše:Chcete rychlý kop bez rizika nebo potřebujete mít u sebe vždy úplně kompletní cestovní kufr?
Tak to jedost hloupa otazka... to bychom to tu nerozebyrali a nezadali GM o tu knihu
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Lol - mage

Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

Kecka Ppecka píše:
Movalis píše:Chcete rychlý kop bez rizika nebo potřebujete mít u sebe vždy úplně kompletní cestovní kufr?
Tak to jedost hloupa otazka... to bychom to tu nerozebyrali a nezadali GM o tu knihu
Radsi dal RozebYrej traktor u strejdy na louce....Jeste by se mohlo zavest aby pri zaplaceni 1500gp melo jezditko 3k hp a po smrti portlo primo domu...
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Kecka Ppecka píše:...
Co je hloupá otázka?

NB kniha do které nahážu runy (nikde jsem nečetl jaký by měla mít timer, ale podle toho "nahážu do ní runy" bych řekl že stejný jako normální runa) navíc v kombinaci "Poskáču vše kde mám mark bez toho aniž bych se musel zdržet tím, že se vracím do baráku nebo do banky".

Napadá mě ještě, kolik by taková kniha měla vážit?
Bez podpisu
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

Movalis píše:
Kecka Ppecka píše:...
Co je hloupá otázka?

NB kniha do které nahážu runy (nikde jsem nečetl jaký by měla mít timer, ale podle toho "nahážu do ní runy" bych řekl že stejný jako normální runa) navíc v kombinaci "Poskáču vše kde mám mark bez toho aniž bych se musel zdržet tím, že se vracím do baráku nebo do banky".

Napadá mě ještě, kolik by taková kniha měla vážit?
Houpá otázka co si položil .. k čemu se asi používají knihy na portování :paranoid:
Jinak ta kniha by měla vážít asi nějak takhle: kolik je tam run, tolik je váha runy x počet + kniha = váha knihy (normální) => tolik je váha té knihy a co se týče timeru .. tak buď jako rune book a nebo jako runa ...
Někdo tu psal: 6e UO je o odhlečení a lenosti hráčů, tak proč si to ještě nezjednodušit + by se tímhle mohlo zachovat i využití recallu.
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Lol - mage

Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Nic takového v plánu nemáme. Svět nemá být jako na dlani. Recally maji stále dostatečné využití u TB. A pokud toužíte po portu na libovolné místo tak ta možnost tu je.

tak bude, lock
/Soap
Zamčeno