Pk giulda a ich stity
Pk giulda a ich stity
Neuvazujes sa nadtym ze pk giuldy by mali moznost si tiez ziskat stity ako ma o/ ch ?
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pk giulda a ich stity
A ještě něco bys potřeboval pro PK, nemyslím si, že by něco takového potřebovali, stejně jsou to z velké části prsci a těm je štít k prdu.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
No ja si myslim ,ze by to pkacka mohli mat moznost nieco taketo ziskat ... a dava to staty aj prskom ...Dudek píše:A ještě něco bys potřeboval pro PK, nemyslím si, že by něco takového potřebovali, stejně jsou to z velké části prsci a těm je štít k prdu.
Dovod ? neni to troska nefer ?Ocroc píše:PK nebudou mít žádný druh rewardu za PvP.
J sry az teraz som si to nasielOcroc píše:Na to téma tu už jsou topiky, použij tlačítko "Hledat".
-
- Inkless
jako loot z modrych? vymenou za to ze nemuzes mystici,artefakty,polovinu questu gz taky nemuzes muze te jet kazdy dmnt a este pridate lidi z O/CH rewardama newim jeslyz tohoto chcete udelat blue shard ale zatim se vam to dari uspesne
dokoncei na kelevaru povolily veci pro pk

Tak si běž hrát na Kelevar, když je to tady tak na nic. Nikdo tě tu nedrží a ani nepotřebuje. Sám sis vybral cestu vraha a věděl si do čeho deš, tak tu přestaň brečet jak malý děcko.Undetecetable píše:jako loot z modrych? vymenou za to ze nemuzes mystici,artefakty,polovinu questu gz taky nemuzes muze te jet kazdy dmnt a este pridate lidi z O/CH rewardama newim jeslyz tohoto chcete udelat blue shard ale zatim se vam to dari uspesnedokoncei na kelevaru povolily veci pro pk
Ono by bolo celkom fajn postupny presun O/Ch na Blue/Pk. Cize jednu rewardu by mali blue so svojimi vecami a druhu Pk so svojimi... O/Ch system je pekne vymysleny, ale kedze O prakticky neexistuje a Ch su uz len prasata, kde povacsina hracov mi da 1000 RK za nb PK, len aby mala rewardy... (inak, chcelo by to osetrit, aby to za istych okolnosti reward body nedalo, neviem, ci tolko rk neni istym sposobom zneuzivanie reward systemu, aj ked to zakazane neni
)

chudacikUndetecetable píše:jako loot z modrych? vymenou za to ze nemuzes mystici,artefakty,polovinu questu gz taky nemuzes muze te jet kazdy dmnt a este pridate lidi z O/CH rewardama newim jeslyz tohoto chcete udelat blue shard ale zatim se vam to dari uspesnedokoncei na kelevaru povolily veci pro pk

Nenech si ten RK dat, je to tva hloupost.Playboy píše:Ono by bolo celkom fajn postupny presun O/Ch na Blue/Pk. Cize jednu rewardu by mali blue so svojimi vecami a druhu Pk so svojimi... O/Ch system je pekne vymysleny, ale kedze O prakticky neexistuje a Ch su uz len prasata, kde povacsina hracov mi da 1000 RK za nb PK, len aby mala rewardy... (inak, chcelo by to osetrit, aby to za istych okolnosti reward body nedalo, neviem, ci tolko rk neni istym sposobom zneuzivanie reward systemu, aj ked to zakazane neni)
Zneuzivani rewardu je implicitne v pravilech zakazano.
Zavedni reward pro pk se neuvazuje. Jsou k tomu objektivni duvody, ktere verim, ze si umite vyvodit sami.
A propo, zadne z techto nastaveni se nezmenilo nekolik let, porad jsi vedel do ceho jdes, nemusel ses stavat Pk. Mohl si klidne hrat i s temito vecmi blue pvp.Undetecetable píše:jako loot z modrych? vymenou za to ze nemuzes mystici,artefakty,polovinu questu gz taky nemuzes muze te jet kazdy dmnt a este pridate lidi z O/CH rewardama newim jeslyz tohoto chcete udelat blue shard ale zatim se vam to dari uspesnedokoncei na kelevaru povolily veci pro pk
Reward ani tak nie, ale aspon nejaka drobnost za tie frakcne itemy, ked uz idu lootit by mohla... (napr rr/lama/50 tmr atd.)Acarus píše:Zavedni reward pro pk se neuvazuje. Jsou k tomu objektivni duvody, ktere verim, ze si umite vyvodit sami.
Zkus je vychangovat zpatky od tech hracu ... nebo trash. Zavedni cehokoliv = reward. Tj jako vam davat neco za lootnute link itemy. Prostredky k zarobeni mate jine.Nycte píše:Reward ani tak nie, ale aspon nejaka drobnost za tie frakcne itemy, ked uz idu lootit by mohla... (napr rr/lama/50 tmr atd.)Acarus píše:Zavedni reward pro pk se neuvazuje. Jsou k tomu objektivni duvody, ktere verim, ze si umite vyvodit sami.
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
By mě zajímal jeden rozumnej důvod, proč dávat PK nějakou odměnu?Nycte píše: (napr rr/lama/50 tmr atd.)
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Kecam do neceho o cem vim prd, ale z vasich drivejsich hadek odhaduji, ze kdyz si pk stezuji na to, co maji frakce a oni ne. Ze za frakce konecne lidi hraji, coz beru za pozitivni
By mě zajímal jeden rozumnej důvod, proč dávat O/Ch nějakou odměnu?Robin de Martis píše:By mě zajímal jeden rozumnej důvod, proč dávat PK nějakou odměnu?Nycte píše: (napr rr/lama/50 tmr atd.)
Protoze nemaji stejne podminky jako Pk. Tak proto se to kompenzuje.Playboy píše:By mě zajímal jeden rozumnej důvod, proč dávat O/Ch nějakou odměnu?Robin de Martis píše:By mě zajímal jeden rozumnej důvod, proč dávat PK nějakou odměnu?Nycte píše: (napr rr/lama/50 tmr atd.)