Poklady

Vaše nápady a návrhy
Fuu
Book Snake
Book Snake

Re: Poklady

Příspěvek od Fuu »

erunno píše:
Fuu píše:sance je a tečka :D

radsi daj do pokladu plus7 zbrane protoze ty z niceho nepadaj a navic maji vyuziti... ale ice vik prece dapa z priser a stejne ho nikdo nevyuziva.
Nejsi ty trošku mimo? +7 zbraně padají + je na ně Questík + dají se v klidu a v pohodě sehnat v recyklatorech. Je hodně dlouho co jsem viděl v pokladu ICE VIK nebo padnout ICE VIK.
ironie ti neco rika?
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

No abych pravdu rekl tak ice vika jsem vzivote z toho draka ve wrongu nevidel... Jestli to nahodou nebude jen nejaka fama :)
Nemluva
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Nemluva »

Tak dřív, když to byl nevyužitelný hezký item, padal docela často a pravidelně. Od té doby jsem ho tam ale nepotkal :p
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Arianna píše:No abych pravdu rekl tak ice vika jsem vzivote z toho draka ve wrongu nevidel... Jestli to nahodou nebude jen nejaka fama :)
A nebo pravdepodobnost podobna jak na GM mortal z modre krabicky ? :twisted: :twisted:
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Tak ono pokud tohle nekdo cte tak at se vyjadri jestli za posledni rok nekomu z toho draka ten ice vik padl...rekl bych ze hlavne v posledni dobe je to celkem navstevovany dung... a jak tu gm psalo ze pada z potvor/y tak potom nevim z jake....
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Můžu dotaz? Proč se dává do pokladu s prominutím bordel jako je gold ring, anatomy knizka? Myslím samozřejmě ručně doplňovacího. Mě to příjde tak trochu jako výsměch.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

trosku mimo tohle tema...ale napadlo me, pada vubec jeste Gold ring? nedavno jsem ho sice v ruce drzel ale ten sem vykopal ze starych casu :) tim gold ringem myslim gold ring ne GGR
Bereg Sunrise
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bereg Sunrise »

Big Bud píše:Můžu dotaz? Proč se dává do pokladu s prominutím bordel jako je gold ring, anatomy knizka? Myslím samozřejmě ručně doplňovacího. Mě to příjde tak trochu jako výsměch.
V jakým dungu ? Knížky se dávaj pokud vím do pokladů běžně.
Bereg Sunrise
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bereg Sunrise »

Arianna píše:trosku mimo tohle tema...ale napadlo me, pada vubec jeste Gold ring? nedavno jsem ho sice v ruce drzel ale ten sem vykopal ze starych casu :) tim gold ringem myslim gold ring ne GGR
Myslim, že už ne, ani jsem to snad nikdy neviděl nebo paměť mi tam už nesahá :)
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Bereg Sunrise píše:
Big Bud píše:Můžu dotaz? Proč se dává do pokladu s prominutím bordel jako je gold ring, anatomy knizka? Myslím samozřejmě ručně doplňovacího. Mě to příjde tak trochu jako výsměch.
V jakým dungu ? Knížky se dávaj pokud vím do pokladů běžně.
Fanatic.

Nepříjde mi, že by ten dung chodili lidi co nemají vytréněnou anatomku.
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

Ono ti toho očividně přijde dost málo, ale já i další jsme za knížky rádi, pa.
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Milý Scrape, ty si asi nepochopil, že to není o tom jestli mi to připadá málo nebo hodně, ale prostě anatomy knížka je absolutně useless pro postavy co chodí do tohodle dungu. A to tady vůbec neřeším kolik těch knížek padá normálně, aby zrovna tento item měl být v pokladu :p
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

O tom kdo co pochopil a ne si můžeme povědět jindy, já ti odpověděl že tenhle dung chodí i lidi kteří ty knížky ocení, takže tolik asi k topicu :p
Grim
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Grim »

Protože se stále najde dost lidí, kteří ten "bordel" použijí. Pokud pro nějaké předměty z pokladů nemáš využití, nech je tam. Někomu dalšímu se budou hodit.
Kontakt: ICQ 727 506 222 nebo PM zde na foru
Delarock
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarock »

Big Bud píše:Milý Scrape, ty si asi nepochopil, že to není o tom jestli mi to připadá málo nebo hodně, ale prostě anatomy knížka je absolutně useless pro postavy co chodí do tohodle dungu. A to tady vůbec neřeším kolik těch knížek padá normálně, aby zrovna tento item měl být v pokladu :p
Ja ty knizky jakoze pochopil tak, ze pokud si chces udelat novou postavu / nechces trenit skill makrovanim, tak pouzijes knizku. Ono tomu tak nieje?
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Delarock píše:Ja ty knizky jakoze pochopil tak, ze pokud si chces udelat novou postavu / nechces trenit skill makrovanim, tak pouzijes knizku. Ono tomu tak nieje?
Ale jo, predpokladam, ze tomu tak je. Jenze proste lidi co nepotrebuji trenovat kazdej tyden novou postavu, protoze jim tu puvodni smazou tohle proste neoceni. Ale na druhou stranu se mi jeste nestalo, ze by se po drazbe valela zrovna anatomka na strese no ;)
Delarock
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarock »

A tak to bych mohl takhle rikat v podstate pokazdy, kdyz v pokladu neni neco zrovna pro me. Pokud tam teda neni JEN ta anatomy knizka, to je asi celkem malo, i kdyz nevim o kterym pokladu je momentalne rec.
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Longhorn
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Longhorn »

Myth píše:
Delarock píše:Ja ty knizky jakoze pochopil tak, ze pokud si chces udelat novou postavu / nechces trenit skill makrovanim, tak pouzijes knizku. Ono tomu tak nieje?
Ale jo, predpokladam, ze tomu tak je. Jenze proste lidi co nepotrebuji trenovat kazdej tyden novou postavu, protoze jim tu puvodni smazou tohle proste neoceni. Ale na druhou stranu se mi jeste nestalo, ze by se po drazbe valela zrovna anatomka na strese no ;)
pac je hromada socek co se to pak snazi prodat na trhu nebo si to lidi zbiraj do zasob ze to mozna jednou pouzijou
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Delarock píše:
Ja ty knizky jakoze pochopil tak, ze pokud si chces udelat novou postavu / nechces trenit skill makrovanim, tak pouzijes knizku. Ono tomu tak nieje?

Ano pochopil si to dobře, ale! když máš aktivitu několik dungů týdně, tak si sám jistě vypozoruješ jak často ty knížky padají. Takže i kdybych měl v plánu si udělat novou postavu tak mužu diky bookům udělat anatomy 500 :p
Proto mě zarazilo umístění zrovna TOHODLE booku do TAMTOHO pokladu.
Grim píše: Protože se stále najde dost lidí, kteří ten "bordel" použijí. Pokud pro nějaké předměty z pokladů nemáš využití, nech je tam. Někomu dalšímu se budou hodit.
Já sem nenapsal, že se to nehodí nikomu. Jenom pro poklad ve fanaticích je to bordel. Muzete to tady objahovat jak chcete, čím chcete 99% lidí když to uvidí v pokladu ve fanaticích to označí za bordel.

Ale děkuji za milou radu. Příště když obejvím takový nepoklad, určitě tam tu knižku nechám. Ta výprava co to dojde po mě z ní určitě bude mít nebetyčnou radost :ppppp
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Big Bud píše: Ale děkuji za milou radu. Příště když obejvím takový nepoklad, určitě tam tu knižku nechám. Ta výprava co to dojde po mě z ní určitě bude mít nebetyčnou radost :ppppp
Na to máš samozřejmě právo, nikdo tě nenutí poklady vybírat.
Odpovědět