Externi program zneuziti?
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Externi program zneuziti?
To jako si delate legraci??? Hraju uz par let, nikdy jsem nemela skoro zadny problemy za praseni nebo tresty jen za afk a to jen jeden a najednou zneuziti externiho programu a hned smazani???
Trosku divny a ukvapeny zaver od panu gm, nemyslite? Nepopiram, ze jsem urcite bankhack zapnula, klidne se k tomu priznavam, ale proc me hned musi mazat ucet to nechapu, jak rikam, nikdy jsem neprasila a ani banckhack uz pak nezapinala. Opravdu nechapu, ale kdyz ja upozornim na hrace ktery me okrad a nic se nedeje to je normalni a ja jen proto ze jsem doma v invalidnim duchodu a hraju si ultimu protoze me jedina bavi docela, tak mi jeste smazou ucet a ostatni blok.
Mohli by jste to jeste nejak uvazit???
diky
Trosku divny a ukvapeny zaver od panu gm, nemyslite? Nepopiram, ze jsem urcite bankhack zapnula, klidne se k tomu priznavam, ale proc me hned musi mazat ucet to nechapu, jak rikam, nikdy jsem neprasila a ani banckhack uz pak nezapinala. Opravdu nechapu, ale kdyz ja upozornim na hrace ktery me okrad a nic se nedeje to je normalni a ja jen proto ze jsem doma v invalidnim duchodu a hraju si ultimu protoze me jedina bavi docela, tak mi jeste smazou ucet a ostatni blok.
Mohli by jste to jeste nejak uvazit???
diky
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Re: Externi program zneuziti?
A ano priznam se ze jsem bankhack pouzila pouze na ignoty z dolu nebo drivi ted uz presne nevim, jediny na co jsem to vyuzila a zkusila, pak uz ne, nikdy jsem se tim neobohacovala, protoze pvp nebeham ani nechodim dungy, ted uz vubec, abych si nahazela veci do banku, to jsem nikdy nepouzila, jenze hned jsem taky to prase co ho zapnulo a obohacuju se tim, parada.
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
A jako to je hned nutny smazani spis mi teda rekni co jsem si tam za tech 19 bankhacku hodila do ty banky ?
A co jsem udelala tak silenyho tim??? Okradla jsem nekoho vydelala jsem si miliony, to je mi ukradeny, ze jsem to treba 19x pouzila na ingy a drevo,pac jsem chtela natrenovat carpentry, to je fakt nutny smazat ucet?

jednoducho si to pouzila a nie raz
Estel píše:A jako to je hned nutny smazani spis mi teda rekni co jsem si tam za tech 19 bankhacku hodila do ty banky ?A co jsem udelala tak silenyho tim??? Okradla jsem nekoho vydelala jsem si miliony, to je mi ukradeny, ze jsem to treba 19x pouzila na ingy a drevo,pac jsem chtela natrenovat carpentry, to je fakt nutny smazat ucet?
zneuziti externiho programu at uz sh sw ci bh je stejne. ocroc dostal log za posledni pul rok a dal si tu paci pro me vyhledat dane zneuzitele. o vysi trestupro dane ucty a provereni vaznosti provedu zitra ja osobne. kazdopadne u ted je jiste ze buggujici ucet bude s nejvetsi pravdepodobnosti smazan.
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
No tak jako sorry, ale... Jako odemknul sem si to cizi ferrari, co stoji pred barakem, ale fakt fakt prisaham sem v nem nejezdil, no dobre max jendou sem si do neho sedl....Ocroc píše:Jaký trest očekáváš za celkem 19 bankhacků ?
............Estel píše:To jako si delate legraci??? Hraju uz par let, nikdy jsem nemela skoro zadny problemy za praseni nebo tresty jen za afk a to jen jeden a najednou zneuziti externiho programu a hned smazani???
Trosku divny a ukvapeny zaver od panu gm, nemyslite?
Estel píše:ano priznam se ze jsem bankhack pouzila pouze na ignoty z dolu nebo drivi ted uz presne nevim
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu nevim, proc je za tohle hned smazani, spis kontrolujte co si danej clovek tam hodil do ty banky, bylo by to lepsi, jediny co jsem vazne chtela si jen ted kraftit a obcas nekde neco zabit, dungy uz davno nechodim. Bohuzel mi berete neco co hraju uz fakt par let, ze to hrajou i treba lidi co jsou nemocny a nemuzou si ze zabavy moc vybirat, jakoze, se mi zacinat hrat jinde a jiny hry fakt nechce to vas nezajima, myslet trosku i jako lidi... ale vam je to stejne fuk...protoze me neznate...
Jeste klidne vypis,kdy jsem ho pouzila naposled...
Jeste klidne vypis,kdy jsem ho pouzila naposled...
-
- Elder Letter
promin ale prijde mi ze se to tu snazis uhrat na, jsem invalida / tezce nemocnej / mam rymicku musim bejt doma, takze jako ja kdyz budu bugovat, tak to prehlidnete
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
To je tím rozšířením notebooků a wifi. Kde jsou ty časy, kdy většina bytů neměla zásuvku v kuchyni a jedinej (tedy stolní) comp bejval v obejváku. To by vyřešilo samé kořeny tohoto konkrétního problému a nic by se nestalo in a first place.
Nexios
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Mysli si co chces, nesud, kdyz neznas... a ano pisu to proto, protoze mam omezeny moznosti, co je na tom spatnyho? co je spatnyho na tom, ze bych rada hrala uo dal, kdyz jsem nikomu na ultime nic neudelala, nikdy jsem nikomu na uo hru nezneprijemnovala, ba naopak se snazila vzdy kazdymu vyjit vstric a poradit...dark fuzzy píše:promin ale prijde mi ze se to tu snazis uhrat na, jsem invalida / tezce nemocnej / mam rymicku musim bejt doma, takze jako ja kdyz budu bugovat, tak to prehlidnete
-
- Elder Letter
proste ne, nemam nic proti invalidum, je mi te lito, neznam te, to mi neni lito a jesi ten del nedostanes tak mi rupne zilka
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Nepotrebuju litost... tu si nech pro jiny...dark fuzzy píše:proste ne, nemam nic proti invalidum, je mi te lito, neznam te, to mi neni lito a jesi ten del nedostanes tak mi rupne zilka
-
- Elder Letter
ale jo, potrebujes, ty ji tu primo vyzadujes, tim jak brecis ze mas omezeny moznosti a nekdo ti maze char na uo
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Externi program zneuziti? Ano..Nashledanou. Co se tu resi?
Tady vážně neni co řešit. Pokud někdo tímto způsobem bugoval je smazání acc jedinou možnou reakcí. Cokoli jiného by byl precedent do budoucna. Nemužes přece jednou někoho smazat za bugování a jiného jen postrašit logama protože on měl lepši důvod bugovat.
Druhá věc je jak moc je to prošetřený. Ono totiž za posledni hodinu a půl se nám něják změnil verdikt a i nám něják ubejvají jména. (nerejpu, jen vyjadřuju znepokojení nestraného pozorovatele)
Druhá věc je jak moc je to prošetřený. Ono totiž za posledni hodinu a půl se nám něják změnil verdikt a i nám něják ubejvají jména. (nerejpu, jen vyjadřuju znepokojení nestraného pozorovatele)
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
A koneckonců je fakt, že accounty nemáš, ale Block IP taky ne, tak při nejhorším můžeš pri svém času znovu vytrénit postavičku...
Zásah GM do banky hráče je logován jako bankhack a proto se to musí dosti složitě zpětně dohledávat aby nedošlo k uvěznění nevinných hráčů.
Corruptus píše:Tady vážně neni co řešit. Pokud někdo tímto způsobem bugoval je smazání acc jedinou možnou reakcí. Cokoli jiného by byl precedent do budoucna. Nemužes přece jednou někoho smazat za bugování a jiného jen postrašit logama protože on měl lepši důvod bugovat.
řekl bych že teď jsi adeptem na obvinění ze supportu... za což je taky del

Legie (navzdy!!)