Zdravím,
Mám takový problemek. Když se chci podívat na mapu nebo ji vykopat a poklikám na ni, uo mi zahlasi chybu, ktera se da okliknout.. Kdyz se odklikne bud to spadne nebo jede dal.. nejaky MMF error... "Failed to create mapping for mmf D:\UO\multimap.rle: Error 1006" ... nevite co s tim?
CC pri otevreni mapy
CC pri otevreni mapy
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Re: CC pri otevreni mapy
s nejvetsi pravdepodobnosti ti chybi v uo adresari soubor multimap.rle, ktery je zodpovedny za zobrazeni obrazku, ktery je na te minimapce kdyz otevres mapu. Stahni si znova mapu, nejlip ten cely adresar, ne pres up2date
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
stahl jsem to ale.. instalator mi vypsal chyby.. neco ve smyslu ze soubory jsou poskozene.. a neprepsal to.. divne..
Edit: update z netu jsem taky zkusil ale taky nepomaha..
Edit: update z netu jsem taky zkusil ale taky nepomaha..
Je možné že ti bugnula, případně ji někdo bugnul, napiš mi na ICQ serial mapy.
bohuzel.. tim jak jsem prepisoval ty soubory.. se mi to totalne cele zkurvilo a ted mi uo nejede vubec.. zkousel jsem preinstal ale kdyz jsem tam zkousel davat ty soubory z mapy tak mi to udelalo to same.. soubory jsou poskozene.. 19 chyb..Ocroc píše:Je možné že ti bugnula, případně ji někdo bugnul, napiš mi na ICQ serial mapy.
prosim vas mrkne te se nekde na ten rozbalovaci soubor s mapou.. me to preste nechce jit ani za boha.. porad mi to vypisuje chyby ze data jsou poskozena..