Poklady

Vaše nápady a návrhy
Bereg Sunrise
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Poklady

Příspěvek od Bereg Sunrise »

Ahoj,
chtěl jsem se zeptat, jestli se hodlá natrvalo doplňovat současné poklady do low a medium dungu ve stylu ala bedynka v Sorcech. Třeba ve FDD bývaly krasné poklady občas, sice se tam nedoplňovalo tak pravidelně a teď je všude jen mystiky, zbroj, zbran, kamen a 50k deed. V guildě sme se shodli, že tím dost klesla rozmanitost itemů v pokladech. Osobně mi přišlo více sympatické, když sem tam měl jednu cobovku nebo 1 ada ore popř. recept nebo deedy na ingy než tyto itemy co padaji po cestě a je jich všude plno. Chápu, že se tím asi ušetří dost práce, ale...
Reneme
Inkless
Inkless

Re: Poklady

Příspěvek od Reneme »

Naprosto souhlasim, chtělo by to někoho kdo se vyzná v dungach, a bude tam hazet itemy podle obtiznosti, a ne vsude to stejné.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Poklady doplňuji podle obtížnosti dungeonu. To že jste párkrát po sobě narazili na poklad který se podobal tomu z dřívějška neznamená, že se tam itemy nemění. Ale pokud se Vám současné poklady nelibí tak to vezmu na vědomí a podniknu patřičné kroky.

Add: Tím není myšleno, že bych přestal doplňovat poklady.
Bereg Sunrise
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Pokud je to pro vás snadnější, já to přežiju, můžu chodit do TOP dungu pro itemy co nepadají z moobů, ale jen takový postřeh. No narazil jsem na stejné poklady vícekrát (rozuměj stejné = stejné typy itemů, ne zcela identické) a to napříč dungy jmenovitě Ankh, Blood, Drow, Fanatiky opakovaně, Quaky 3, Hytl, Shame...pravdu máš, že v težších jde o +9/+25/lvl5 a v lehčích +7/+20/lvl4 atd. Ale přeci jen teď když vidím poklad, tak vím co tam najdu, dřív to bylo taky trošku překvápko :wink:

PS: Samo lepší toto než nic :)
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Typy pokladu se mění. Někdy narazis na "směs" itemů, jindy na nějakou specifikovanou část. Například zbraně z kamenů, atp.
Pokusím se být pestřejší, aby to překvápko opravdu bylo.
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Reneme píše:chtělo by to někoho kdo se vyzná
Třeba tebe..Je nám to všem úplně jasné, že tys byl určitě ten nejlepší...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

mě se v posledni době strasne libil pokld v rece co jsem tam mel asi pred tydnem...nestezuju si ze byl slaby nebo preboost o to mi neslo...ale pobavila me vnem +1 LC :)
Bereg Sunrise
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Qvido píše:Typy pokladu se mění. Někdy narazis na "směs" itemů, jindy na nějakou specifikovanou část. Například zbraně z kamenů, atp.
Pokusím se být pestřejší, aby to překvápko opravdu bylo.
Děkuju :)
Reneme
Inkless
Inkless

Příspěvek od Reneme »

ne sebe sem nemyslel, ale treba tebe, vsechno vis vsude si byl, a si pekna vlezprdelka, takze tobe by to mohlo sedet, ne?
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Reneme píše:ne sebe sem nemyslel, ale treba tebe, vsechno vis vsude si byl, a si pekna vlezprdelka, takze tobe by to mohlo sedet, ne?
Samozřejmě, že mohlo.. hned se přihlásím a prosímtě komu že to lezu do té prdelky?
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Longhorn
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Longhorn »

ja jsem s poklady spokojeny mejvame ruznorode ale jednou nebo dvakrat me zarazili obyc skill knizky ze tam nedate alespon nejaky ktery nepadaj z moobu
Kiriela
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Kiriela »

Nebylo by spatne kdyby se tam casteji obevoval ice wiking... V pokladu jsem ho nevidel ani nepomatuju... Jen takovi navrh :unibrow:
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Kiriela píše:Nebylo by spatne kdyby se tam casteji obevoval ice wiking... V pokladu jsem ho nevidel ani nepomatuju... Jen takovi navrh :unibrow:
Pada z npc, neni duvod ho davat nakem moc rucne.
Kiriela
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Kiriela »

Fakt pada? Za posledni rok jsem prosel 90% dngeonu nekolikrat a jeste jsem ho nevidel...
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Acarus píše: Pada z npc, neni duvod ho davat nakem moc rucne.
A co těm npc udělat nějaký brášky? Jako ja specky nedělám, tak je mi to putna. Ale taky sem ice vik v lootu neviděl ani nepamatuju :D
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrs.Beanes »

ice viking = drak ve wrongu, jinde nevim. Muzes ho jit harvit. :)

A jinak abych nebyl uplne OT, co si radsi udelat par skriptu a poklady generovat dle obtiznosti timto zpusobem? Samozrejme jsem slysel, ze neco takoveho jiz mate, tak jen doplnte nove itemy do seznamu a hura do toho...
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Všechny poklady doplňuji ručně, nic neni automatický.
Longhorn
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Longhorn »

Tak ten ice viking by me taky zajimal, pac jsem to nevidel hodne hodne dloho a jestli to pada z jednoho draka kde je sance jak na drat:p
Fuu
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Fuu »

sance je a tečka :D

radsi daj do pokladu plus7 zbrane protoze ty z niceho nepadaj a navic maji vyuziti... ale ice vik prece dapa z priser a stejne ho nikdo nevyuziva.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Fuu píše:sance je a tečka :D

radsi daj do pokladu plus7 zbrane protoze ty z niceho nepadaj a navic maji vyuziti... ale ice vik prece dapa z priser a stejne ho nikdo nevyuziva.
Nejsi ty trošku mimo? +7 zbraně padají + je na ně Questík + dají se v klidu a v pohodě sehnat v recyklatorech. Je hodně dlouho co jsem viděl v pokladu ICE VIK nebo padnout ICE VIK.
Odpovědět