Zvuk

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Zvuk

Příspěvek od Amigor »

Lidi poradte mi najendou mi přestal fungovat zvuk..... a v opitons mam vše zaškrtnuty ..... a na max.
Zvuk o ostatnich her, hudby atd mi klasicky funguje, jen u uo ne ... neni něco v Yoku nebo tak něco ? (že sem omylem zaškrtnul..... )
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Re: Zvuk

Příspěvek od erunno »

Prepis to zalohou taky se mi to stalo pomohlo jen tohle
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Instaloval sem nějaky doplněk pro internet a pak kdyz sem logl uz jel...tak nevim :_) ale tři dny nic, a najednou jede ...

Nahodou nevite kde se odškrtne v options to aby se neukazovala takova cerna tabulka kde vam ukaže jmenem když na to najedete myši .... ? :P
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Amigor píše:Nahodou nevite kde se odškrtne v options to aby se neukazovala takova cerna tabulka kde vam ukaže jmenem když na to najedete myši .... ? :P
Buď jak radí tady nademnou nebo si stáhni českej option a tam se to dá normálně odškrtnout v nastavení pak ve hře
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

zapni si tsko nebo ventrilo:) Me pak zvuk vzdycky zacne fungovat:)
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Odpovědět