04.08.2011 22:26:08 - Ocroc
- Morf Zrychlovatko nyni muzou pouzit pouze Gangrel Vampove a Werewolf Shaman
Zrychlovátko
Zrychlovátko
Rád bych se zeptal proč jsou znevíhodnění Ranger-Shamani oprati WWshamanum a Gangrelum? Proč není toto zrychlovátko pro všechny vampiry a pro Shamany?
Re: Zrychlovátko
WW Shaman a Ranger Shaman má společné pouze to "Shaman" v názvu specializace, proto bych je nesrovnával. Až se vyhodnotí jak je toto vylepšení morfu silné, tak se bude uvažovat o přidávání této možnosti více postavám.
Ale ja jsem je tady nesrovnaval
nevím kde jsi to vyděl. Byla to otázka a mimochodem když jste to testovali tak snad byl čas si všimnout jak je to silne ne?

Vzhledem k faktu že testování se účastnil jeden bastet a jeden vlk, tak se obávam že nebyl.
-
- Inkless
jo jenze to zrychlovatko je na shamany moc silne-vlky dit uz edka ma instany a kasteni pres zed 

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No a ještě bych rád věděl, proč nemá zrychlovátko Brujah a Tremere.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Protoze ho nepotrebujou.Papez píše:No a ještě bych rád věděl, proč nemá zrychlovátko Brujah a Tremere.
aha na dp hrajou dva lidi, je problem oslovit, kdyz mate malo testeru? tuto vyhovorku nechapu.Ocroc píše:Vzhledem k faktu že testování se účastnil jeden bastet a jeden vlk, tak se obávam že nebyl.
tak přece se to půjčuje jenom kamíkům ne? :p
Pokud si pamatuju, tak tu na forko psalo GMko (mam pocit, ze Ocroc ), ze hleda testery a at se mu hlasi PMkou.Big Bud píše:tak přece se to půjčuje jenom kamíkům ne? :p
Pokud to nectete, nebo neodepisujete, tak pak nebrecte a odpuste si ty kecy narazejici na to, komu jake GMko povoli co testovat.
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
a už tam budeš? :p
Mimochodem pro tvoji informaci jsem se nabizel jako tester protoze psal že testery shani... ovšem čeho jsem se dočkal? NIČEHO ani slušného odmítnutí. Ani jiné odpovědi.Wlern píše:Pokud si pamatuju, tak tu na forko psalo GMko (mam pocit, ze Ocroc ), ze hleda testery a at se mu hlasi PMkou.Big Bud píše:tak přece se to půjčuje jenom kamíkům ne? :p
Pokud to nectete, nebo neodepisujete, tak pak nebrecte a odpuste si ty kecy narazejici na to, komu jake GMko povoli co testovat.
Mimochodem takovej dotaz proč by ho měli potřebovat teda Gangrelové?Acarus píše:Protoze ho nepotrebujou.Papez píše:No a ještě bych rád věděl, proč nemá zrychlovátko Brujah a Tremere.
Že by gangrel byl ČISTĚ morf wamp, kterej si ve spec fomrách pomalu ani nehodí šipku, tak ať je aspoň rychlejší? A že by Tremere a Brujah byly hlavně human formy -> kůň?
Od tebe jsem žádnou PM neobdržel, proto jsi také nedostal odpověď.erunno píše: Mimochodem pro tvoji informaci jsem se nabizel jako tester protoze psal že testery shani... ovšem čeho jsem se dočkal? NIČEHO ani slušného odmítnutí. Ani jiné odpovědi.
Ranger - Shaman má teleport a ranged zbraně, proto zrychlovátko nemá. Gangrel je čistě bojovník v morfu, který (5 int) z hlavy teleport nevyčaruje.
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Shaman také teleport z hlavy nevyčaruje. Pokud tedy nepočítáš morf do jelena, který (i přes jeho vysokou použitelnost) nikdo nepoužívá... Výmluvy, výmluvy a výmluvy. Proč prostě nenapíšeš, že jste specializaci šaman odepsali? Jednotlivé morfy jsou slabé a jako celek to z důvodů vysokých nároků na fame a karmu za remorfování nefunguje. Pokud by vám opravdu šlo o omezení četnosti, naprosto by postačoval faktor hladu - v současné podobě jste ze šamana udělali jednu z forem vampíra. Nějaké zrychlovátko je už jen pozlátko na náhrobním kameni.Ocroc píše:Od tebe jsem žádnou PM neobdržel, proto jsi také nedostal odpověď.erunno píše: Mimochodem pro tvoji informaci jsem se nabizel jako tester protoze psal že testery shani... ovšem čeho jsem se dočkal? NIČEHO ani slušného odmítnutí. Ani jiné odpovědi.
Ranger - Shaman má teleport a ranged zbraně, proto zrychlovátko nemá. Gangrel je čistě bojovník v morfu, který (5 int) z hlavy teleport nevyčaruje.
Jo a než se zeptáš, proč ho tedy hraju, tak ti odpovím - za prvé to zezačátku nebyla až taková troska a remorfy nestály karmu (proč vůbec proboha???) a za druhé si myslím, že když už si někdo dával takovou práci se skriptováním (a v tomto případě jistě vůbec ne jednoduchým) nějakého povolání, měl by ho alespoň někdo hrát. Ale vážně díky, že nám k tomu dáváte až TAKOVOU motivaci...

Pokud si myslíš že je Shaman chybně nastaven a není možné ho dobře zahrát, měl by jsi to směřovat na ICQ tomu, jenž specializace spravuje (Acarus) nebo do topiku k příslušnému povolání zde na fóru. To za co Shaman má možnost měnit formu, případně jak je efektivní v dané formě, nemělo žádný vliv na rozhodování o zrychlovátku pro Shamany.Retromancer píše:Výmluvy, výmluvy a výmluvy.
Řekl bych že Shaman je až moc použitelnej. Na dmg strčí do kapsy i wara s +15 zbraní a navíc může velmi dobře i poisnovat a spousty mobů nekompromisně uškytat + může ress docela lacině oproti warovi. Myslím že ten malej handicap v rychlosti není až tak zásadní. Vamp taky chodí po svejch..
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem, že šaman v současné podobě, je hratelný jako dmg dealer typu vampíra. Nic víc, nic méně. Nějaké poisnovátko, nebo ztřeštěná srnka (která je použitelná pouze ve speciálním morfu) nejsou samostatně a dlohodobě hratelné formy. Všechno tohle jsem do topiku k rangerovi napsal.Ocroc píše:Pokud si myslíš že je Shaman chybně nastaven a není možné ho dobře zahrát, měl by jsi to směřovat na ICQ tomu, jenž specializace spravuje (Acarus) nebo do topiku k příslušnému povolání zde na fóru. To za co Shaman má možnost měnit formu, případně jak je efektivní v dané formě, nemělo žádný vliv na rozhodování o zrychlovátku pro Shamany.Retromancer píše:Výmluvy, výmluvy a výmluvy.
Pro mě je šaman fajn povolání, ale ve srovnání s ostrostřelcem nebo paladinskými specializacemi opravdu výrazně zaostává a to prostě je škoda, vzhledem k práci, která na této specializaci byla odvedena.
Jediné co jsem psal sem, je, že pokud by měl k dispozici zrychlovátko a v grizzly formě například ještě nevyšlapával pasti, byl by alespoň srovnatelně využitelný do dungů jako válečník, paladin, nebo gangrel. Nebavíme se taky přeci o Rangerovi, ale o grizzlim, což JE melee povolání se šipkou (a ressem z hlavy na který nemá manu).

Podle mě tou dmg je těžce před ostatníma. Ostro s elven HC má problém se vyrovnat dmg shamana, alespoň z toho co jsem pozoroval já.