Mapky které nejdou vykopat

Důležité informace týkající se hry a zodpovězené dotazy (právo zápisu mají pouze admini a modi, kteří sem podle uvážení přesunují vybrané příspěvky)
Odpovědět
Aldeigjuborg
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Mapky které nejdou vykopat

Příspěvek od Aldeigjuborg »

Triglav píše:Pro určení pozice pokladu z mapy používejte zásadně Magic Ball (k dostání na trhu od craftů). Používáte-li Yoko Injection, pozice kterou vám zobrazí bude v 99% případů špatná. Takže ještě jednou - správná pozice pokladu je zjistitelná pouze přes Magic Ball. Yoko Injection ukazuje na pozici kde poklad není.
Čauky, jestli je to reakce na moji dnešní page, tak mám jeden dotaz:

Chtěl jsem jít s kamarádem mapku. V prvé řadě jsem na ni poklikal a vyrazili jsme na místo, kam nás yoko táhlo. Když jsem ji chtěl vykopat (ne nemám menší skill, než je potřeba ;)) tak mi to psalo "Tady mapka není" "Nejsi zdatným horníkem" (nebo něco v tom smyslu). Vyzkoušel jsem magic ball a opravdu jsem stál na místě, kde měl poklad být. Pak jsem si všiml, že šipka, která vždy ukazuje na místo, kde mapka je, ukazovala o pár (asi 10) políček dál. Mapka nebyla ani tam, ani tam a tak jsem po chvíli čekání odkopl domů...

Mno zajímalo by mě, jestli může mapka prostě nějak bugnout, nebo být prostě "falešná" :)
[i]"...a dáte mi slevu, když to vypiju na ex?"[/i]
Goremoth
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Goremoth »

Zdravím.
K tomuhle bych rád dodal, že na tomto poloostrově jsem měl circa 6 mapek, od levelu 1-3 a všechny nešli vykopat, resp. to psalo "Tady mapka není". Yoko Injection, Magic Ball i "šipka" ve hře však odkazovaly na stejné místo. Zajímalo by mě proč právě tady, v jiných lokacích jsem na to nenarazil. Děkuji za případné odůvodnění.

Přikládám obrázek zmíněného poloostrova vytažený z UOAM.

Obrázek
Gil-Galad
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gil-Galad »

Smrt Bob píše:Myslím, že je nějaký vendor co to dokáže měnit ve FDD dungeonu.
Ano je tam kámen na měnění, myslím že se ale varovalo před zneužíváním a přípišným používáním ve velkém :)
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
She
Dark Paradise Webmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od She »

Triglav píše:Pro určení pozice pokladu z mapy používejte zásadně Magic Ball (k dostání na trhu od craftů). Používáte-li Yoko Injection, pozice kterou vám zobrazí bude v 99% případů špatná. Takže ještě jednou - správná pozice pokladu je zjistitelná pouze přes Magic Ball. Yoko Injection ukazuje na pozici kde poklad není.
A kámen na výměnu špatných mapek je skutečně ve FDD
She Can Fly
Odpovědět