Jo a vsichni na dualech a logovali i NB postavy, jenom aby si mohli kliknout na sutrAtalia píše:Přesně, také děkuju za dárečky. Hlavně se mi líbilo, jak kvůli tomu do večera hrálo docela dost lidíMianek píše:děkujeme GM teamu a teamu Hated (netušil jsem že budu někdy Hejtydum děkovat)! Kompenzace byla podle mě, až příliš štědrá.
Online přes 160
Anarchy s navratem Save?
Re: Anarchy s navratem Save?
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
-
Thelvyn De Jojar
- Walking Scribbler

- Kontaktovat uživatele:
nj na newbee postave dostaneš akorát fame a knihu,takže na použitie pekne neskôr,čiže více mene k ničemuArim píše:Jo a vsichni na dualech a logovali i NB postavy, jenom aby si mohli kliknout na sutrAtalia píše:Přesně, také děkuju za dárečky. Hlavně se mi líbilo, jak kvůli tomu do večera hrálo docela dost lidíMianek píše:děkujeme GM teamu a teamu Hated (netušil jsem že budu někdy Hejtydum děkovat)! Kompenzace byla podle mě, až příliš štědrá.
Online přes 160
síce je napsano v oznamoch že kamen pridáva 50k mystik ,fame a 15 skill,ale je to pravda jen u niekoho.ja som to získal len u maga
Tak asi by si každej dělal milion postav aby si vydělal když už není povinej nb dulThelvyn De Jojar píše: nj na newbee postave dostaneš akorát fame a knihu,takže na použitie pekne neskôr,čiže více mene k ničemu
síce je napsano v oznamoch že kamen pridáva 50k mystik ,fame a 15 skill,ale je to pravda jen u niekoho.ja som to získal len u maga
-
Jakub Bohem
- Orc Writer

- Kontaktovat uživatele:
tak ono 50k dostane jen jedna postava na acc a fame deedy a mystik a kniha sou link takze neni spusob jak vydelat
50k a Mystik dostane kazda postava z ACC, ktera ma podle me nejakou urcitou hranici SC. Aspon ja to tak dostal:)
-
Thelvyn De Jojar
- Walking Scribbler

- Kontaktovat uživatele:
na mojom novo založenom accounte mam 3 postavy,ale ani jedna nedostala 50k.trenil som len jednu, chvilu,kým mi nevratili starej account.dostali jenom fame a knihu.takže více mene k ničemuJakub Bohem píše:tak ono 50k dostane jen jedna postava na acc a fame deedy a mystik a kniha sou link takze neni spusob jak vydelat