Chtěl bych se zeptat, jestli by nebylo možné změnit pořadí podmínek při kontrole castění ze svitku (třeba ress), Pokouším se někoho ressovat v dungu, ale nevšimnu si že nemám přímý výhled, kouzlo neproběhne, ale když chci o dvě políčka vedle tohle zopakovat běží timer 25 sekund (mam jen 60 mgr za ranga), nešlo by to opravit, aby tenhle timer běžel po fizzu, úspěchu, nebo aby to při nedodržení linie dohledu klasicky fizzlo a u toho vypsalo hlášku? (Ta poslední varianta by se mi nelibila.) Současná situace, kdy kouzlo neproběhne (neubude mana, ani se neztratí svitek) a přitom běží timer mi připadá podivná.
Pro zjednodušení, aby se timer mezi svitkama počítal až od úspěchu / fizzu , ne od poklikaní na svitek, protože stejně to dopadne i když poklikam a pak nezacastim, to je (teď RP) Vytáhl jsem svitek a zase sbalil a teď to nemůžu udělat znova.
Pořadí podmínek pro cástění
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Pořadí podmínek pro cástění
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Re: Pořadí podmínek pro cástění
Bohuzel kontrola podminek co se kouzel, jakykoliv na svtiku jsouc, je vzdy pred samotnym spustenim kouzla, az se kouzlo spusti muze jen fiz a nebo probehnout.Dudek píše:Chtěl bych se zeptat, jestli by nebylo možné změnit pořadí podmínek při kontrole castění ze svitku (třeba ress), Pokouším se někoho ressovat v dungu, ale nevšimnu si že nemám přímý výhled, kouzlo neproběhne, ale když chci o dvě políčka vedle tohle zopakovat běží timer 25 sekund (mam jen 60 mgr za ranga), nešlo by to opravit, aby tenhle timer běžel po fizzu, úspěchu, nebo aby to při nedodržení linie dohledu klasicky fizzlo a u toho vypsalo hlášku? (Ta poslední varianta by se mi nelibila.) Současná situace, kdy kouzlo neproběhne (neubude mana, ani se neztratí svitek) a přitom běží timer mi připadá podivná.
Pro zjednodušení, aby se timer mezi svitkama počítal až od úspěchu / fizzu , ne od poklikaní na svitek, protože stejně to dopadne i když poklikam a pak nezacastim, to je (teď RP) Vytáhl jsem svitek a zase sbalil a teď to nemůžu udělat znova.