Chyba phoenixe v casti runnin client
Moderátor: Caleb
Chyba phoenixe v casti runnin client
Prosimvas mohl by me nekdo pomoci?
Vzdycky kdyz spustim Phoenix a mam vsechno nastavene dam lauch udelam 2 kroky a spadne mi a nahodi mi to tam tuto chybu: Unable to detect phoenix
v časti runing client
Skousel sem snad vse,vse bych mel mit dobre nastavene a skousel sem snad vsechni clienty o kterich sem vedel i z amonthie i neakeho duala i normal clienta z dp stranek a furt ta sama chyba.
Predem dekuji za odpoved a pokud by byl nekdo tak hodny a napsal bi mi ji na icq:409927395.
Vzdycky kdyz spustim Phoenix a mam vsechno nastavene dam lauch udelam 2 kroky a spadne mi a nahodi mi to tam tuto chybu: Unable to detect phoenix
v časti runing client
Skousel sem snad vse,vse bych mel mit dobre nastavene a skousel sem snad vsechni clienty o kterich sem vedel i z amonthie i neakeho duala i normal clienta z dp stranek a furt ta sama chyba.
Predem dekuji za odpoved a pokud by byl nekdo tak hodny a napsal bi mi ji na icq:409927395.
Re: Chyba phoenixe v casti runnin client
zkus clienta tohodle: http://phoenix.smoce.net/viewtopic.php?f=26&t=65John Sina píše:Prosimvas mohl by me nekdo pomoci?
v časti runing client
Dekuji za odpoved bouzel to pise stejnou chybu.
Ale kamarad mi rikal ze mu to hazelo stejnou chybu a pouzil fenu pro visty takze to asi skusim az mi to posle doufam ze to bude fungovat.
Ale kamarad mi rikal ze mu to hazelo stejnou chybu a pouzil fenu pro visty takze to asi skusim az mi to posle doufam ze to bude fungovat.
Divné, mě to vždy hodilo tu chybu při prvním spuštěni phoenixu. Při novém Windows..John Sina píše:Dekuji za odpoved bouzel to pise stejnou chybu.
Když jsem to pustil s tímto klientem .. tak poprvé to ukázalo podruhe už né ..
Nevim no uvidime jak to pofrci z tou druhou fenou jestly se odhodla mi ji nekdy poslat 

No tak skousel jsem to i z jinou fenou ktera jela kamosovy co mel tu samou chybu a jak mel tu fenu tam mu to jelo a u me zase ta stejne chyba.
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Co správné frameworky?
No to nevym nemohl bys me kdyztak o viknedu napsat na icq prosimte a pomoct mi stim?(409 927 395)
máě složku fénix ve složce s uo?
Dik za radu jak sem to dal do slozky z UO tak to zacalo jet moc dik!!!!!!