Zasekavani
Moderátor: Caleb
Zasekavani
Asi to bude hloupej dotaz,ale obac se mi stane ze se mi sekne cela hra i se zvukem na 3sekundy.A nebo se mi zpomaluji hotkeys.Zmacknu klavesu na bandu na sebe a cekam 10s nez to padne...pak jak se to bugne a sem nasranej proc to nejde tak to zmacknu jeste jednou a napise to ze multi makro error. Nevim co s tim je...kamos co ma stejnou fenu i skripty v ni...tak mu to nedela. Je mozne ze neco delam spatne,hraju na fene teprve mesic a pred tim jsem 9let hral na asssistu 

Re: Zasekavani
to nikdo neporadi? 

-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Co poradit? Každej má jinou verzi feny, jiný skripty, jinej komp. Zkus si najít někde dostupnou situaci, při který ti to dělá a pak si jí opakovat s postupným odebíráním skriptů, nebo zcela bez nich. Pokud ti to bude dělat i pak, je to teprve problém, který má smysl řešit tady.
ty hotkeye obcas zalagujou kdyz plaves na lodi nebo tak,tak skus vzdycky relog kdyz doplaves 

-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
ono to asi nebude tenhle pripad, ale nezacina vzdycky nova pisnicka po tom lagu? kdyz jsem mel zaplou hudbu tak mi to delalo (tak 2s lag a nova pisnicka, proste nacital pomalu)