Craft vobludka

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Craft vobludka

Příspěvek od Beruska »

Ahoj, jen mě tak prostě napadla taková věc, takový bláznivý výplod fantazie, jak oživit hru a crafty. Nevím jestli to půjde nascriptovat a jestli by to vůbec mělo nějaký přínos, ale řekl jsem si, že se o to s Vámi podělím.

Co udělat něco jako "mechanického robota" pro crafta? Šlo by o nejvyšší moderní mechanické umění řemeslníků ve světě Dark paradise - pro představu z RP hlediska - by to vypadalo nějak takto:

http://www.google.cz/imgres?imgurl=http ... 29,r:1,s:0

:-) a craft by to jakože ovládal zevnitř. Bylo by to formou brnění, na které by například bylo potřeba velké množtví ingotů a ostatního materiálu a vyšlo by celkově na relativně velký peníz (třeba jako 2 mytherily). Craft by po nasazení brnění změnil graphic, podobně jako wampír při mophu, do Trolla/Ettina/Cyclopa/Ogra/něčeho nového? nějaké dřevěno/kovové barvy a dostal by odpovídající staty.
Teď jak by to fungovalo...
- rychlost jako člověk bez koně
- staty například 230/20/50
- dmg a missování by byly založeny na bojovkách/craftích skillech/nějakém novém skillu?
- celkově ale vysoká dmg, vysoký armor - buď podle fámy, nebo například podle materiálů, ze kterého by zbroj byla vyrobena (třeba 2 typy? jeden levnější, těžší, menší dmg a druhý silnější?)
- teď důležitá věc - healení by nefungovalo na systému band a ivm, ale tím, že by si své chodící obydlí craft opravoval ingoty/jiným materiálem - fungovalo by to stejně jako bandy, ale obvazy by tu zastoupil materiál, kterým by za chodu řemeslník opravoval rozbité části a úspěšnost by závisela na bs/+tinker/+carp - a opět by například Rose ingot mohl healit 0-40 a Black ingot 10-70 hp... (nevím, jak jsou nastavené normální bandy, ale asi mě chápete)
- šipka by byla nahrazena něčím jako "dmg do sebe" právě za použití materiálu (to abychom craftům zachovali magickou bezúhonnost :))
- také by do dungu mohl jít i druhý asistující craft třebas v normální zbroji, který by "healil" svého velkého kamaráda
- otázkou je, zda by se dal nějak boostit, ale nechal bych to opět na craftech a na musicanshipu

proč vlastně?
- vůbec nevím, jen mě to tak napadlo
- myslím, že by se tak mohl do pohybu dostat nevyužívaný craftský materiál a crafti vůbec
- celkově nové odvětví, které by mohli řemeslníčci/hráči studovat

Co vy na to? Nevím, jak moc práce by dalo to nascriptovat a jestli by se tím vůbec chtěl někdo zaobírat, ale vlezlo mi to do hlavy, tak jsem vám to tu napsal a rád si přečtu jakékoli reakce :-).
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Craft vobludka

Příspěvek od Edward Cullen »

Napad pekny ale co kdyz dostane mikro spanek a ten tank mne prejede ? :D nevim podle mne na to nikdo nepristoupi
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

OMG KOPIROVANI L2!

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

... Vision vs Speech test ...
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Wizzy píše:OMG KOPIROVANI L2!

Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Já jsem lajnu vživotě nehrál (teda pokud jsem správně pochopil zkratku), takže netuším :-) tam něco takového je?
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Haha, znám jednoho člověka, který by díky této změně smazal všechny ostatní postavy - možná takových true kraftů není moc, ale určitě by se nějací našli. 8)
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Myslim ze by uplne stacil nakej fajn golem co by craft mohl uplacat.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Souhlas, max golem jako pet, healing peta přes bs/arms lore ingama, např. O dost jednodušší řešení, ale jde o to, jestli je chtěné posilovat crafta v boji (cena/náklady v dnešní době nehraje podle mě roli)...
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

tak ja by som bol za neaky pekny questik s golemom... Stone elemental by bol dobry podklad na to ako by mohol vyzerat.
Plus by som to riesil ako so skyhawkom...:p proste pet do vacku vyrobeny kraftom:)
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Speedy
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Speedy »

ano v L2 je jen takovy boss,nic jineho tam tomuhle podobneho neni wizzy
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

1. Sarcasm detector (hlavne teda jako narazka na "To je jen okopceny z WOWKA!" hatery)

2. Summon Mechanic Golem – 49MP, 13 000 SP, 1 C grade krystal. Afterwards, one additional crystal will be consumed at a regular interval for four times.

Summons a mechanical golem that is capable of long-distance cannon attacks. 15% of acquired Exp will be consumed.
http://www.lineage.cz/images/57.jpg

Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

K topicu. O něčem velmi podobném se už uvažovalo (a vlastně pořád ještě uvažuje). Je tam ale pár nezodpovězených otázek a nevyřešených problémů (jako zda to vůbec zavádět, zda by to hráči skutečně ocenili, jak by to zapadlo do celkové koncepce DP apod.), kvůli kterým je celý projekt prozatím u ledu a možná tam i navždy zůstane. A možná ne. V tuhle chvíli těžko říct. Každopádně nápady docela zajímavé (to už je jedno, že občas nedomyšlené do důsledků, to se po hráči ani nemůže chtít). Pokud by se k projektu někdy přistoupilo, mohou posloužit jako inspirace. Předem ale říkám - realizaci něčeho takového raději v tuhle chvíli neočekávejte (jak už kvůli již zmíněným nevyjasněnostem, tak kvůli tomu, že jsou aktuálně důležitější věci na programu).
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Smoking
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoking »

Nechceš to nějak Acare upřesnit na čem se teď dělá??
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Chtelo byto updatnout topik "co se deje v trave" take by me zajimalo, na co se muzem tesit :)
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Acarus dela na Doomu imho.

Odpovědět