Napad je to urcite zajimavy a taky uz jsem nad tim premyslel ... Otazkou ovsem zustava, jak by pak vypadaly dungy, kdyz by po, myslim si, ze i relativne kratky dobe, vsichni meli splneny podminky a kazdej peta ala skyhawk ... To by pak akorat stala rada lidi a prsci by prskovali a zbytek spamoval All KillInkvizitor Dan píše:Bych nektery lvl 5 klamaky posilil, dal jim special vlastnosti a dal moznost je odshrinknout vsem pri splneni nejaky zajimavy podminky a druidovy je nechal normalne. Pet system mi prijde takovej trochu chudej v tomhle. Mohlo by bejt vic vzacnejsich petu se zajimavejma vlastnostma nez jen skyhawk.
Toulce, Stoun, a klamáky
Re: Toulce, Stoun, a klamáky
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
- Robin de Martis
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
Nejezdím na lamách, tak se chci vidět jak mě to ovlivní...Neverdie píše:chci vás vidět, až zase skončíte v jailu, jak si tam bez banky za ty vaše zlatý deedy koupíte jezdítkoInkvizitor Dan píše:zrušit bachařku
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Proc by se musela bacharka rusit pro trestance, aby si netrestanci vezenskou lamu nemohli koupit?Neverdie píše:chci vás vidět, až zase skončíte v jailu, jak si tam bez banky za ty vaše zlatý deedy koupíte jezdítko
- Edward Cullen
- Book Snake

- Kontaktovat uživatele:
ahoj chtel bych se zeptat na skutecny timer Stone protoze dnes mne to vykoplo po 47 minutach predevcirem po 40 a nekdy po 35
-
Acarus
Zavisle na tom kdy zrovna tam vlezes, po resyncu to bude minimalne 3x tolik.Edward Cullen píše:ahoj chtel bych se zeptat na skutecny timer Stone protoze dnes mne to vykoplo po 47 minutach predevcirem po 40 a nekdy po 35
Teď sem to testnul, asi hodina a deset minut, pak mi Tersík dal íká na dvě rány :p
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
http://hejtyd.xf.cz/
- Edward Cullen
- Book Snake

- Kontaktovat uživatele:
60 minut presne ..... Ik je na jednu ranu :p .... Dekuji nevim komu kdo to sel predemnou, protoze mi odmirroril tersika 
- Shadowsong
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
ked sa otvaral tento "novy" odkaz gargoyla tak bol timer nejakych 100 minut s tym ze sa bude postupne zmensovat aby bola zachovana aka-taka obtiaznost
je nejaka moznost ako si zarucit co najvcsiu sancu na nebugnuty timer? pockat na save? restart? dalsi nycteho del? kometa?
e: ha, pozeram ze problem "solved" a timer 3x predlzeny.
ak bol pociatocny timer 100min kolko to je teraz? 
je nejaka moznost ako si zarucit co najvcsiu sancu na nebugnuty timer? pockat na save? restart? dalsi nycteho del? kometa?
e: ha, pozeram ze problem "solved" a timer 3x predlzeny.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
- Otec Z Nebes