Prodleva svitků

Vaše nápady a návrhy
Zamčeno
Carmancer
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Prodleva svitků

Příspěvek od Carmancer »

Zdravim
Mam takový problém, vždy když například chci hodit KVF svitek a cíl je třeba za statikem tak mi to napíše "target is no on light of sight" a potom místo abych hodil teda to kouzlo tak zase musim čekat než budu moci zase kástit. To stejné u VFP, hodim vfp, napíše mi to hlášku co jsem psal tady ale stejně to pak nemužu hodit...
Nemyslíte že je to divné? Nebo třeba u svitku summon undead, 2x kliknu a už mi to sežere manu, i když dám ESC a target se zruší, vlastně kouzlo ani nevykástim a sežere mi to manu..
Je to záměr nebo je to nějaký bug?
Acarus

Re: Prodleva svitků

Příspěvek od Acarus »

Carmancer píše:Zdravim
Mam takový problém, vždy když například chci hodit KVF svitek a cíl je třeba za statikem tak mi to napíše "target is no on light of sight" a potom místo abych hodil teda to kouzlo tak zase musim čekat než budu moci zase kástit. To stejné u VFP, hodim vfp, napíše mi to hlášku co jsem psal tady ale stejně to pak nemužu hodit...
Nemyslíte že je to divné? Nebo třeba u svitku summon undead, 2x kliknu a už mi to sežere manu, i když dám ESC a target se zruší, vlastně kouzlo ani nevykástim a sežere mi to manu..
Je to záměr nebo je to nějaký bug?
Zamerne a ver ze to jinak udelat nejde.
Carmancer
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Carmancer »

Aha diky :) Toto je vlastně stará sphera tady je ještě jinačí nastavení :) ;)
Dragon Slayer
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dragon Slayer »

Acarus píše: Zamerne a ver ze to jinak udelat nejde.
Což je škoda. Miluju, když použiju port svitek a něco mi překáželo ve výhledu a další až za pár desítek minut... :(
Zamčeno