Nadavky na foru

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Wrall Nightmare

Nadavky na foru

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Freak - za nevhodné oslovení, až urážku, člena GM teamu na týden Ban.

Mohli byste nam, prosim, trochu specifikovat, co uz je brano jako urazka a co jeste ne? A taky jestli se to tyka jenom vzkazu adresovanym clenum GM tymu a hraci si zde na foru mohou nadavat jak chteji? Mne se treba dvakrat nelibi, jak se tu stale vsichni oslovuji a trestal bych to mnohem tvrdeji, ale spravedlive. Tedy bych v tehle problematice nerozlisoval cleny GM tymu a hrace. Jsme prece vsichni lide.

Prosil bych nejake GM o vyjadreni k temto nadavkam, jestli jsou jeste pripustne, nebo uz ne:
ubrecena lamo
blbecku
blbe
debile
kokotko
kokot
jsi hloupy
idiot
male ubrecene decko

Preju vsem pekneho Silvestra.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Re: Nadavky na foru

Příspěvek od Hunter »

GM a hráč je rozhodně rozdíl. GMka tehle server provozují a rozhodně se nesluší je titulovat "blby" a podobně, když nám (vám) zábavu zprostředkovávají. Proto je "ban na týden" myslím ještě hodně mírné upozornění, že tak by se dotyčný chovat neměl.

Řešení urážek mezi hráči "ses blbec, protože píšeš hlouposti" je věc druhá. Takové posty se obvykle pouze umáznou, pokud to nepřekročí nějakou hranici. Hranice budiž ustanovena subjektivním pohledem moderujících. Objektivně to totiž stanovit (efektivně) nejde.
Nexios
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Wow, ono si to vážně ještě bude stěžovat :shock:
Haalvig
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haalvig »

Ban je ode mě a jeho objasnění podal Hunter.
Z mých rukou nechť světu plyne prospěch a život.
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Wrall pozeram ze vacsina tych nadavok presne sedi na teba, takze si si to skor mohol pomenovat "Preco mi vsetci mozu nadavat a nikto ich nezabanuje :'( :'("
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Nycte píše:Wrall pozeram ze vacsina tych nadavok presne sedi na teba, takze si si to skor mohol pomenovat "Preco mi vsetci mozu nadavat a nikto ich nezabanuje :'( :'("
tak tys tomu nasadil korunu :)
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Budte radi ze se za obcas hrubsi slovo mezi hraci nebanuje, myslim ze by tu trictvrte lidi uz davno nic nepsalo. Jinak Hunter to vystihl s tim chovanim vuci Gm myslim zcela jasne.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Nycte, ty si Wrala posledni dobou fakt davas=]
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Haalvig píše:Ban je ode mě a jeho objasnění podal Hunter.
Takze hraci si mezi sebou muzou nadavat, jak chteji?
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Wrall Nightmare píše:Takze hraci si mezi sebou muzou nadavat, jak chteji?
Ne.
Řešení urážek mezi hráči "ses blbec, protože píšeš hlouposti" je věc druhá. Takové posty se obvykle pouze umáznou, pokud to nepřekročí nějakou hranici. Hranice budiž ustanovena subjektivním pohledem moderujících. Objektivně to totiž stanovit (efektivně) nejde.
Pokud jsi nezvládl tento post, tak si přečti ještě jednou. A pak znovu. A pak pořád dokola, dokud ho nepochopíš.

Pro uklidnění tvých srdečních chlopní tedy ještě dodám, pokud sis toho tady na foru ještě za ty čtyři roky nestihl všimnout (což si pravda zdá se jediný), že "překročení hranice" se obvykle řeší jednou nebo více z následujících: umáznutí, napomenutí, zabanování na určitý čas, zabanování permanentní.

edit: Pokud by byl i výše uvedený tech natolik náročný, že by nebylo možné ho zpracovat a pochopit, tak jsem více než ochoten poskytnout ti tématické přednášky zdarma, samozřejmě po předchozí domluvě. Vypsaná témata pro tento případ by byla:
Intenzivní kurz: Pochopení postu na DP foru 1 a na něj navazující Pochopení postu na foru DP 2 (posty GM)
Dále pak přednášku Přečtu si post a neodpovídám na něj s podtitulem "pokud nemám co dodat".
Případně skupinovou diskuzi otázky/odpovědi pro 2-8 lidí na téma Mohu nepostovat i když nemám ban?

(/flex; Hunter flexes at Wrall Nightmare. Oooooh so strong!)
Nexios
Odpovědět