Jen tak diskuzně ...
Jen tak diskuzně ...
Vamp si při specializaci Gangrel a Brujah nemůže nahozovat světlo, takže musí využívat LightHack aby vůbec mohl hrát.
Vim, že z RP pohledu to vypadá dobře ale příde mi to hloupé. Co si o to myslíte vy?
Vim, že z RP pohledu to vypadá dobře ale příde mi to hloupé. Co si o to myslíte vy?
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jen tak diskuzně ...
Myslím si, že co vyjde v tomhle pollu je a bude každému naprosto jedno ;P
Btw hodí se pojmenovávat topiky tím, co v nich je, nikolik "potřebuju pomoc", "koukněte sem!!!" a/nebo "jen tak diskuzně". Ale to je jen taková technická.
Btw hodí se pojmenovávat topiky tím, co v nich je, nikolik "potřebuju pomoc", "koukněte sem!!!" a/nebo "jen tak diskuzně". Ale to je jen taková technická.
Nexios
Aby jsme to teda "diskuzne" posunuli jinam, tak muzem rovnou zacit od toho jak ti tohle selhalo tri mesice zpatky v UDS ne ?
Wizzy píše:Pokud vim tak muzes odmorf, natahnout lightwave spirou a zpatky si morfnout kdyz ti tak chybi svetlo ;)
ale prosimte, nezkousej tu zadnou "ja nechci podvody pls!"Empair píše: lighthack a světlo je rozdíl, jedno máš díky externímu programu druhé regulerně ze hry a v tom je pointa
[
nebo mi chces tvrdit ze nepouzivas undead hack, upravy verdat? nemluve o tvoji verzi feny za kterou by te moh nekdo instant smazat
kdyz nekdo chce, muze vesele np dungovat po tme, kdo nechce, muze si hodit svetlo potion nebo pouzivat latern/louci (nebo lighthackovat a proste jet s fizzem spellu)Empair píše: Souhlasím s tím udělat vampy dle kanů silného v lidké podobě a slabého v morfu a obráceně ale to jak je to zatím nestaveno je hloupé, bo vamp je terazky boostli oproti jiných charům a v nečem zas tk neschopný, že aby ho člověk hrál bude ocházet herní nastavení.
chapu ale ze je jednodusi davat si bez timeru instant svetlo z kade behem toho co hazis stenu
chces svetlo? hraj tremere
chybejici snadne dostupne svetlo je hold cena za ten zbytek (spolu s ress svitkem)
- Neme
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Proc si myslis, ze musi?Empair píše: .....takže musí využívat LightHack aby vůbec mohl hrát.

Ja hraju bez svetla, libi se mi to tak, v assistu ani lighthack nemam....a kdyz uz chci mit svetlo, tak se napiju lahvicky ale maximalne tak na deleni lootu, nebo malo kdy, v dungu dam prednost gsku.
Jen tak diskuzne....proc ne

To jak je ted svetlo nastavene mi prijde velmi povedene.
The Vampire
Hrat bez svetla? No videl sem ruzny veci, ale tohle je uz pro me fakt hodne mimo
K vasi debate tezko neco rict. Snad nekdo chtel, aby vamp bez sevetla kazil kouzleni(jestli to tak fakt je) a protoze vetsina lidi hraje s yokem a neni bystrozor neme tak si rekl "oni si zapnou lighthack"
K vasi debate tezko neco rict. Snad nekdo chtel, aby vamp bez sevetla kazil kouzleni(jestli to tak fakt je) a protoze vetsina lidi hraje s yokem a neni bystrozor neme tak si rekl "oni si zapnou lighthack"
Light hack je na nic 
Ten ti maximalne "zesvetli" obraz.. nic vic

Ten ti maximalne "zesvetli" obraz.. nic vic

Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
sam hrajem z light hackom, kedze sa mi na to pozera blbo ked je to tmave
u gangrela mi to pride ok, u brujaha na povazenie, naozaj je to prijemnejsie ked to clovek vidi normalne a cumiet do toho 3-5 hodin by dung neni zrovna uplne prijemne, ale co sa tyka nastavenia spelov atd, jo myslim ze je to celkom fajn
u gangrela mi to pride ok, u brujaha na povazenie, naozaj je to prijemnejsie ked to clovek vidi normalne a cumiet do toho 3-5 hodin by dung neni zrovna uplne prijemne, ale co sa tyka nastavenia spelov atd, jo myslim ze je to celkom fajn
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
4 Wizzy a Eliška: vim, že tento topick nic nezmění ale chtěl bych znát názory ostatních hráčů
4 Neme: Ano douhlasím sá se hrát bez světla pokud je den nebo šero a člověka to neomezuje ale v dungu mi příde nepraktické volit mezi GS(což je pro vampa 1/5 hp ) nebo svělo nápojem ...
pokud bys v dungu narazil na takovouto tmu tak mi netvrď, že by si byl schopný hrát bez světla ?
http://www.empair.wz.cz/multitma.jpg
+ vadí mi to, že vampík má 10 many (gangrel 5), kterou si snažíš šetrit na opravu statů nebo šipku kůli paře a díky tomu že nemáš světlo ti to fizzne ... to je takové dopresivní
Joe: Lighthack neposkytne světlo tvé postavě ve hře ale díky němu, vidíš jako bys svělo měl ... což je užitečné ale nemyslím si, že to je cesta kterou by se vampík měl vydat
4 Neme: Ano douhlasím sá se hrát bez světla pokud je den nebo šero a člověka to neomezuje ale v dungu mi příde nepraktické volit mezi GS(což je pro vampa 1/5 hp ) nebo svělo nápojem ...
pokud bys v dungu narazil na takovouto tmu tak mi netvrď, že by si byl schopný hrát bez světla ?
+ vadí mi to, že vampík má 10 many (gangrel 5), kterou si snažíš šetrit na opravu statů nebo šipku kůli paře a díky tomu že nemáš světlo ti to fizzne ... to je takové dopresivní
Joe: Lighthack neposkytne světlo tvé postavě ve hře ale díky němu, vidíš jako bys svělo měl ... což je užitečné ale nemyslím si, že to je cesta kterou by se vampík měl vydat
- Neme
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Tak takova tma by mi urcite vadila. A nejakemu reseni bych se rozhodne nebranil....Empair píše:pokud bys v dungu narazil na takovouto tmu tak mi netvrď, že by si byl schopný hrát bez světla ?
The Vampire
-
- Inkless
Empair píše: 4 Neme: Ano douhlasím sá se hrát bez světla pokud je den nebo šero a člověka to neomezuje ale v dungu mi příde nepraktické volit mezi GS(což je pro vampa 1/5 hp ) nebo svělo nápojem ...
On gangrel nemuze svetlo primo z kade? To se pak jako potion nepocita a nemusis volit mezi GS a svetlem. Bo nemuze nest kad se svetlem? Pokud se tedy nemylim. Podle me, by melo mit moznost svetla kazde povlani.
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
kad so svetlom niest moze pouzit zial nemoze, a predpokladam ze to iste bude platit pre brujaha
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
tak tak jak píše Morlith ...
vampír se specializací gangrel brujah nemůže použít kouzlo světlo na sebe, ani nikdo jiný ti ho nemůže dát, nemůže použít světlo svitek a ani káď jako všichni ostaní jediná možnost jak si dát světlo je vypít světlo nápoj ... který má stejně dlouhý účinek jako GS point a pži pozité nějakého boostovací nápoje se jeho působení přemaže
vampír se specializací gangrel brujah nemůže použít kouzlo světlo na sebe, ani nikdo jiný ti ho nemůže dát, nemůže použít světlo svitek a ani káď jako všichni ostaní jediná možnost jak si dát světlo je vypít světlo nápoj ... který má stejně dlouhý účinek jako GS point a pži pozité nějakého boostovací nápoje se jeho působení přemaže
Napsal jsem snad neco jineho ?Empair píše:Joe: Lighthack neposkytne světlo tvé postavě ve hře ale díky němu, vidíš jako bys svělo měl ... což je užitečné ale nemyslím si, že to je cesta kterou by se vampík měl vydat

Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
Chapu ze svetlo z kade skorozadarmo (ktery degraduje obtiznost nahozeni svetla na uroven zvlastni skoly) je pohodlnost, ale to snad neni duvod to cpat uplne vsude kdyz tu je i "dost" jinych moznosti.Empair píše: jediná možnost jak si dát světlo je vypít světlo nápoj
To ze je ocividne neznas, i kdyz je mas napsane o par postu vejs/byli napsany tri mesice zpatky v UDS, je uz vec jina.
Na miss tma vliv nema, sipka ani teleport nefizzuje, int jak si sam psal se srovnava bojem:
A v humanovi je nahozeni svetla velice snadne.Empair píše: V této podobě mi v kuse buguje int +1 nahoru cca o 10 bodů za dung ...
Jenom ta pitchblack by chtela mozna trochu fixnout, coz zas neni neresitelny problem.
4 wizzy: jo když máš světlo tak ti šipka ani port neffizuje ale bez něj ano ... nebo alepoň mě
vim, že ty si jiný
(lepší)
ehm ano v Brujahu máš jednu možtnost jak si v liské podobě nahodit světlo a to pomocí kamenky, pokud máš fámu můžeš bouchat light ware sperou dokud ti nedá efekt a pak doufám, že o světlo nepřídeš ... velmi praktické ... kurnik vlastně gangrel by si mohl vždycky odmofnout vypít gs aby tu zbraň vůbec unesl, mlátit aby sis nahodil světlo a pak si morfnout což ti zruší všechny spelly a vlastně to nic nevyřeší

ehm ano v Brujahu máš jednu možtnost jak si v liské podobě nahodit světlo a to pomocí kamenky, pokud máš fámu můžeš bouchat light ware sperou dokud ti nedá efekt a pak doufám, že o světlo nepřídeš ... velmi praktické ... kurnik vlastně gangrel by si mohl vždycky odmofnout vypít gs aby tu zbraň vůbec unesl, mlátit aby sis nahodil světlo a pak si morfnout což ti zruší všechny spelly a vlastně to nic nevyřeší
U tebe mi obcas prijde, ze se deje vsechno jinak nez vsem ostatnim. I kdyz je fakt ze ja bych si mel za toho vampa vlastne nejdriv s tmou vubec zkusit hrat, OH WAIT!
Brujah (jakozto i gangrel v humanu) ma i jiny moznosti, ktery nechteji sutrovku co se prodava za +-100k.
Takze ti to zopakuju:
To ze ty je neznas (a nedokazes si ani precist poradne jine posty) uz neni problem herniho nastaveni.
Pitchblack se da snadno fixnout. Dokonce jde snadno udelat "auru" kolem vampa aby v cernocernu videl kolem sebe.
Brujah (jakozto i gangrel v humanu) ma i jiny moznosti, ktery nechteji sutrovku co se prodava za +-100k.
Takze ti to zopakuju:
To ze ty je neznas (a nedokazes si ani precist poradne jine posty) uz neni problem herniho nastaveni.
Pitchblack se da snadno fixnout. Dokonce jde snadno udelat "auru" kolem vampa aby v cernocernu videl kolem sebe.
bruhaj nemám, mám gangrela a nic co udělá v liské podobě mu nepomůže, když je nastavný na vamp podobu only ... ale to je asi jen detailWizzy píše:Brujah (jakozto i gangrel v humanu) ma i jiny moznosti, ktery nechteji sutrovku co se prodava za +-100k.
Takze ti to zopakuju:
ps: učitě jsou věci co neznáme, tak nám je objasni aby jsme mohli být stejně chytří jako si ty
Sipka v morfu nefizzuje (samozrejme neco jinyho je spawn past apod.), nic jinyho spravne bys castit ani nemel moct.
Ono obavam se, ze vetsina lidi je dost "chytra" na to ze si byla schopna precist predchozi posty nez sami reagujou.
Tak ale spesl pro tebe (konec quote):
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 65#p149565
Ono obavam se, ze vetsina lidi je dost "chytra" na to ze si byla schopna precist predchozi posty nez sami reagujou.
Tak ale spesl pro tebe (konec quote):
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 65#p149565
Emp, vim, ze jsi kvalitni hrac, a jakztakz dokazes ovladat postavy, ktere klikas lip, nez jini hraci. Ale zda se, ze to jiste miry dokaze vytocit fakt, kdyz si postava A musi vybrat ze dvou cest B a C a to pak je auvej pro tebe. To automaticky rozdvojeni spatne, protoze jedina a mozna vychodiska jsou spojeni tech dvou cest. Mno, ale zkusim ti tady vysvetlit, co to znamena specializace. Je to stav veci, kdy urcitech char ziska jiste a viditelne vyhody na ukor nejakych nevyhod. Doufam, ze si postrehl slovo nevyhoda, je to neco, co postave skodi, dostava ji do neprijemnych situaci a pripadne mu to stavi prekazky do situaci, kdy by je nekdo resil mnohem uspesneji. Vyhoda znamena presny opak. Vzhledem k tomu, ze pred specializaci jsou jaksi ty nevyhody napsany na webu, tak bych ocekaval u cloveka, kterej umi trosku hrat, ze bude umet i cist a nasledne info zpracovat.
Vamp je zde sem tam obcas bran jako postava trosku do toho rp, se tmou lze na vetsine mist hrat a kdo chce tak hrat tak bude, kdo nechce at si treba nahodi lighthack. Zadnej negativni efekt nikde nevidim, porad je tma pro hrace resena via script na postave, co se negativa ve smyslu tmy tyka. Nic se na tom menit nebude.
Vamp je zde sem tam obcas bran jako postava trosku do toho rp, se tmou lze na vetsine mist hrat a kdo chce tak hrat tak bude, kdo nechce at si treba nahodi lighthack. Zadnej negativni efekt nikde nevidim, porad je tma pro hrace resena via script na postave, co se negativa ve smyslu tmy tyka. Nic se na tom menit nebude.
Pockejte, takze svetlo nema vliv na fiz? Potom teda moc nechapu jake to je oslabeni vampa, kdyz krome rp vampu si kazdy zapne lighthack