Nedelní trhy
Nedelní trhy
Cotak udelat nedelní trhy ???Treba bi tam mohlo bejt tak 8 stanov jako sou treba u Minocu a cez nedelu bi sa prenajimali na 1-2 dni cez tyžden bi sa nedali prenajat len cez vykendy...Nahazdeli bise veci na pulty a treba prikazem .dekorace bi se to pripevnylo abi to nikdo nevzal .Mohli bi tam chodit i pk (proste vse).Zakazalo bi se tam pvp
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nedelní trhy
Ovsem to je ale viborni napad se my zda.
Taky si mislim možna byto zvedlo naladu nejakejm manikum do prodavany ... craftum a dalsim povolanim...Sir Artuhr píše:Ovsem to je ale viborni napad se my zda.
Nerealne, zadny takovy prikaz neexistuje, takze by ti to tam 9/10 lidi pokradlo.
Tak bi se vymislel item co bi to pripevnoval nebo bi se tam dali pulty nebila bi tam strecha a hazdelo bi se to jen nazem...Acarus píše:Nerealne, zadny takovy prikaz neexistuje, takze by ti to tam 9/10 lidi pokradlo.

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Sam by se vymyslel ?dano píše:Tak bi se vymislel item co bi to pripevnoval nebo bi se tam dali pulty nebila bi tam strecha a hazdelo bi se to jen nazem...Acarus píše:Nerealne, zadny takovy prikaz neexistuje, takze by ti to tam 9/10 lidi pokradlo.
JA nevim bil to jen napad...
-
- Inkless
Já mám taky nápad. Zaměř se na studium svého rodného jazyku, hlavně tedy na psaní. Občas hrubka nevadí, ale tohle je fakt moc i na dislektika či disgrafika. Taky je tu word, který ti ukáže chyby v textu.
a co takhle Trh v Trinu? koponout tam knizkou a pk se ta pres easy dung dostanou taky... nevidim duvod
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych třeba pk povolil trh... nebo udělal ty trhy byl by to zajimavy napad .)Xan píše:a co takhle Trh v Trinu? koponout tam knizkou a pk se ta pres easy dung dostanou taky... nevidim duvod
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Si udelej nejakej druhej topik kde bude že neumim psat tady je to abi se prebrali trhy a ne abi si mi rikal jak mam psat mne to treba nevadi že pišu nekdy bez diakrotiky ...kdyš se ti to nelibi necti toCarl Casius Clai píše:Já mám taky nápad. Zaměř se na studium svého rodného jazyku, hlavně tedy na psaní. Občas hrubka nevadí, ale tohle je fakt moc i na dislektika či disgrafika. Taky je tu word, který ti ukáže chyby v textu.
Ano, diakritika je tvuj nejvetsi problem..dano píše:Si udelej nejakej druhej topik kde bude že neumim psat tady je to abi se prebrali trhy a ne abi si mi rikal jak mam psat mne to treba nevadi že pišu nekdy bez diakrotiky ...kdyš se ti to nelibi necti toCarl Casius Clai píše:Já mám taky nápad. Zaměř se na studium svého rodného jazyku, hlavně tedy na psaní. Občas hrubka nevadí, ale tohle je fakt moc i na dislektika či disgrafika. Taky je tu word, který ti ukáže chyby v textu.
tak to je moc :p
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
- Muzzy
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
mazec... bich blyl...
Heh....Preberejte tu trhy a ne mou diakritiku prosim
Diakritika je tvuj nejmensi problem
Jak si to mislel?Wizzy píše:Diakritika je tvuj nejmensi problem
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
že ses ještě netrefil s tím kam napsat Y a kam I
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Co už nebaví mne to premišlet v skole a pak jeste u pc :p ... ale fakt dost už ty trhyDudek píše:že ses ještě netrefil s tím kam napsat Y a kam I