Měl někdo problémy s instalací a zprovozněním ultimy pod win XP ?
Já vše nainstaloval se všemi updaty atd. a jak spusítím klienta dp.exe vytvořím charakter atd. objeví je mapa britanie a když dám pokračovat tak to chvíly načítá .. entering britania .. a pak to spadne. Win hodí tu svou klasickou hlášku. Už fakt nevím, byl jsem rád že jsem se dostal až sem, se všemi těmi instalacemi(před tím chyba s fonts.mul) po opětovné instalaci se client dp.exe konečně spustil a teď to na konci hodí zas chybu. Jestli se s tím někdo setkal prosím napiště. Díky
Ultima a windows XP Home
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ultima a windows XP Home
Taky mi to jednou dělalo pak sem zkusil clienta client1264b.exe a bylo to cajk .)mililim píše:Měl někdo problémy s instalací a zprovozněním ultimy pod win XP ?
Já vše nainstaloval se všemi updaty atd. a jak spusítím klienta dp.exe vytvořím charakter atd. objeví je mapa britanie a když dám pokračovat tak to chvíly načítá .. entering britania .. a pak to spadne. Win hodí tu svou klasickou hlášku. Už fakt nevím, byl jsem rád že jsem se dostal až sem, se všemi těmi instalacemi(před tím chyba s fonts.mul) po opětovné instalaci se client dp.exe konečně spustil a teď to na konci hodí zas chybu. Jestli se s tím někdo setkal prosím napiště. Díky
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Tak už je to Ok. Pomohl reinstal na 2D verzi. 3D verze asi v darkparadise nefunguje
Ještě jsem se chtěl zeptat, když mám vytvořenou postavu, dá se nějak smazat ? Když dám delete tak to čeká a nic... díky
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Pokad se nepletu jde to asi po tydnu nebo tak nějak... hnedka to nejdemililim píše:Ještě jsem se chtěl zeptat, když mám vytvořenou postavu, dá se nějak smazat ? Když dám delete tak to čeká a nic... díky

Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nejde serverovej cas je napred proti realu jedine GM to umi.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Nevadi, to ja jen tak pro info, jak se to dá řešit. Zatím to nutně nepotřebuju. Díky
Ale ještě jsem se chtěl zeptat, jestli jde získat rasa skřítek, jako podle DrD+
Ale spíš asi ne ..
Ale ještě jsem se chtěl zeptat, jestli jde získat rasa skřítek, jako podle DrD+
Ale spíš asi ne ..
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ne, to vážně nejde, to bys musel na jinej server, jinak ti doporučuju přešíst oficiální web, na některé takovéhle otázky tam jsou odpovědi.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Hlavne si smaz ten virus (Windiws Xp Home ) :p
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit