Erik Nighelt píše:já když sem hrál only modráka a ještě chodíval dungy tak mě pojeli tak 2x maximálně..a situace byla asi horší bylo víc pk guild aktivně se běhalo a pojíždělo..stačilo mě dvakrát a poučil sem se.. chodili sme si dungy kdy sme chtěli kam sme chtěli ale tracknotu jednou za čas popř. skočit do dungu napřed nebylo nic tak strašného.. a taky sem se bavil a byla to paráda.. a když si vezmeš kolik dungu se pojede a kolik se jich jde a kolik jich pojet ani nejde tak se to oproti letum minulým pramálo změnilo

No vidis erik ja muzu rict, ze kdyz sem videl kdysi pri trenovani tamingu omladinu etoiles na mapce( aby to vubec fungovalo vedl to tusim hrac jmenem muzzy)
A kdyz jim utekla najta az ke me tak sem, abych si mohl v klidu tamovat ji chtel pomoct ustrilet, tak jeden z nich zacal dupat nozickama se slovy...JA JA JA si ji chci dat
To vedlo k vlne euforie skupinky a pravili slova, zabijeme ho(me) ne?
Dekuji hraci muzzy za to, ze jim rekl NE, aspon na chvili to mozna udrzelo lidi typu erik u toho "only modraka"
A ja se poucil, co muzu od lidi z gildy ktera se me zdala dobra tim, ze v ni jsou i nezkuseni cekat
Ty eriku jsi se poucil z pojezdu, ja ze setkani s blbcema
Nechci tady nic rozebirat, ale ty mas svoji pravdu ja svou a ocividne se nikdy nedomluvime, coz je jedno, protoze vse stejne zalezi jen na tom jak se k sobe budou hraci chovat a jake jim gm nastavi moznosti