Yoko Injection

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Yoko Injection

Příspěvek od Amigor »

zdravím lidi potřeboval byc poradit mam Win visty, a blbne mi Yoko po chvilce mi to hodi hlasku a spadne klient, neni potřeba nějaky specialni soubor pro visty, nebo klient ?
Napiše to "Unhandled exceeeption in praser,, a nejde nic jineho než ok, dam ok a druha tabulka piše "Uo client performed an unrecoverable invalid operation Terminate? ,, dam ano a zavře se uo ...když davam ne, nic to neděla.... muže mi někdo prosiim poradit ?
:arrow: Nejlepe po icq, atd.... bude lepší děkuji

odmazáno; kdo není schopen/ochoten poradit, nechť se zdrží postování; jsme ve "Vaše dotazy"
/Soap
Naposledy upravil(a) Amigor dne 28.10.2010 18:57:45, celkem upraveno 1 x.
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Yoko Injection

Příspěvek od Amigor »

Pokaď to je nevhodně umístěný, mužete to hodit do Yoka ? děkuji...
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Marcus De Raven
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcus De Raven »

Zkus:

otevřít si "správce úloh", list "procesy", najdi si "client1264b.exe", pravé myšítko, "nastavit spřažení" a vyber jede z procesorů..

Já mám dvoujádro a toto mi pomohlo.
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Marcus De Raven píše:Zkus:
otevřít si "správce úloh", list "procesy", najdi si "client1264b.exe", pravé myšítko, "nastavit spřažení" a vyber jede z procesorů..
Já mám dvoujádro a toto mi pomohlo.
Děkuju za radu, ovšem moc mi to nepomaha, at dam jakej koliv procesor tak mi to pada sice mín, ale pada... nejspiše přejdu na xp :D
A nezustava to vždy když vypnu a zapnu uo, tak to musim zase nastavit....
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Joko prostě padá. Jestli chceš stabilní pomocnej program, používej phoenixe. :idea:
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Retromancer píše:Joko prostě padá. Jestli chceš stabilní pomocnej program, používej phoenixe. :idea:
Stím už vubec neumim :D ale díky.... přejdu na Win xp... stěma sem byl spokojen.... visty sou na hovno :D
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Phoenix se neboj
http://www.amonthia.com/wiki/index.php/ ... :Instalace
Visty zahod a zkus radeji 7
Odpovědět