zdravím lidi potřeboval byc poradit mam Win visty, a blbne mi Yoko po chvilce mi to hodi hlasku a spadne klient, neni potřeba nějaky specialni soubor pro visty, nebo klient ?
Napiše to "Unhandled exceeeption in praser,, a nejde nic jineho než ok, dam ok a druha tabulka piše "Uo client performed an unrecoverable invalid operation Terminate? ,, dam ano a zavře se uo ...když davam ne, nic to neděla.... muže mi někdo prosiim poradit ? Nejlepe po icq, atd.... bude lepší děkuji
odmazáno; kdo není schopen/ochoten poradit, nechť se zdrží postování; jsme ve "Vaše dotazy"
/Soap
Naposledy upravil(a) Amigor dne 28.10.2010 18:57:45, celkem upraveno 1 x.
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše. Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Pokaď to je nevhodně umístěný, mužete to hodit do Yoka ? děkuji...
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše. Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Marcus De Raven píše:Zkus:
otevřít si "správce úloh", list "procesy", najdi si "client1264b.exe", pravé myšítko, "nastavit spřažení" a vyber jede z procesorů..
Já mám dvoujádro a toto mi pomohlo.
Děkuju za radu, ovšem moc mi to nepomaha, at dam jakej koliv procesor tak mi to pada sice mín, ale pada... nejspiše přejdu na xp
A nezustava to vždy když vypnu a zapnu uo, tak to musim zase nastavit....
Stím už vubec neumim ale díky.... přejdu na Win xp... stěma sem byl spokojen.... visty sou na hovno