Nevím jak dlouho po opravě přišla zpráva sem na fórum? Pokud to bylo okamžitě, omlouvám se já.
Mně třeba zpráva na icq nepřišla

None píše: dalsi info z bojiste vsichni jsou zaseknuty u stejny gate (44) a zasobujou moje icq seznamy co vse uz testovali
Sice som to nerobil, ale tipol by som si deadly poison. Skusal si? Pripadne mozno poison elixir, nieco ine jedovate.Rainbow píše:Mně by zajímalo co byla ta hádanka Skrizene hnaty smrt prinasi
Děkujem,konec byl dosti napínavý.Zeptal jsem se strejdy,a on mi dal typ na tohle dřívko.Aken píše:Tak to gratuluju o jednu hádanku jste nás předběhli. Škoda, že cenu bere jen první stálo to celkem dost času, úsilí a nemálo peněz. Jen by mě zajímalo jak jste přišli na to dřevo z poslední vzpomínky ?
Zhlavy si teď nevzpomenu co jsem tam vše tahal a myslím že ta brána ten item nebere,takže jsem nezjistil ani co pokud jsem usebe neměl nasobě dva,ale co tak lidska lebka nebo ld barda?Rainbow píše:Zkoušeli jsme všechny poisn kity všechny druhy poisonu a dalších x itemů
leda by tam bylo víc cest ... každá k runému pokladu ... tak by mělo šanci vyhrát více lidíNone píše:Skoda ze to neodolalo delejak tu pises ze mohla byt cena i pro druhyho, tak to neslo udelat protoze i kdybych tam dal vic cen nemuzu uhlidat aby to ty prvni skupinka nevybrala vse. Uvazovalo se o tom ale nenasli jsme nic cim to osetrit. Diky vsem za snahu a ucast.
Sám bych to neřekl líp.. a jak psal None: "Uvazovalo se o tom ale nenasli jsme nic cim to osetrit." Navíc se to řeklo hned na začátku, takže moc nechápu, proč to teď řešíte.Robin de Martis píše:A šici z první skupiny prologujou další postavy a proběhnou se...