To jsem utíkal takdle před PK do GZ, ale jako cleric jsem byl crim... heh a co se nestane ?Jako správný Nůbík zařvu "GUARDS!".. Guardi skočí po mě a PK si mě v zápětí v klidu lootuje v GZPapez píše:Stráže by měly skočit po obou najednou a všichni budou spokojeni.
PK a guards
Re: PK a guards
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
A pak závod, kdo první relogne na modráka.Papez píše:Stráže by měly skočit po obou najednou a všichni budou spokojeni.
Naposledy upravil(a) Mesmeric dne 06.10.2010 14:33:25, celkem upraveno 1 x.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman

- Kontaktovat uživatele:
hm to je silne random .. o me se takle kdysi davno zgardil nakej Alassea .. desnej nub :pTommy píše:To jsem utíkal takdle před PK do GZ, ale jako cleric jsem byl crim... heh a co se nestane ?Jako správný Nůbík zařvu "GUARDS!".. Guardi skočí po mě a PK si mě v zápětí v klidu lootuje v GZPapez píše:Stráže by měly skočit po obou najednou a všichni budou spokojeni.
)))
IK plošky kolem GZ Pk tam nemaj co dělat
A kdo tam ty plošky bude dávat? Navíc, na co tolik itemů do hry?
- Shadowsong
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
a jeden naslapny lag-generator na trh prosimRainbow píše:IK plošky kolem GZ Pk tam nemaj co dělat
je technicky mozne aby sa pkckam zakazalo guardenie?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
-
Retromancer
- Paper Elemental

- Kontaktovat uživatele:
PKcku joCastian píše:teda pokud se nemylim tak pokud nekdo napadne sedeho hrace, tak ten se pomoci guards branit nemuze, nebo jo?
Možno sa mýlim, ale Balt kedysi tvrdil, že sa to dá nastaviť v zóneRedd píše:A kdo tam ty plošky bude dávat? Navíc, na co tolik itemů do hry?
-
Night Warrior
- Walking Scribbler

- Kontaktovat uživatele:
čisto teoreticky dá 
Uz se mi to stalo taky mnohokrat...delaj to ty motyky z ripu a podobnej bordel. Jsem pro huntruv napad a to kdyz ma hrac 3 killy nemuze gardit. Tuhle vysadu bych pk proste vzal.
Sejra 26 čer 2009
Regisi si klaun :/ a cela ta vaše frakce jeden velkej cirkus .. K tomu ještě hodně špatnej .
Eliška čt únor 19, 2009
Po tom co jste tu dnes předvedli, bych se vzdal vstupu aji já. Mihale, nad tvýma psotama jen kroutím hlavou.
Regisi si klaun :/ a cela ta vaše frakce jeden velkej cirkus .. K tomu ještě hodně špatnej .
Eliška čt únor 19, 2009
Po tom co jste tu dnes předvedli, bych se vzdal vstupu aji já. Mihale, nad tvýma psotama jen kroutím hlavou.
-
Acarus
Nainstaloval sem legraci pro guardici pk, mozna to bude fungovat mozna ne :p
Že bych šel spáchat suicide, abych to vyzkoušel :pAcarus píše:Nainstaloval sem legraci pro guardici pk, mozna to bude fungovat mozna ne :p
-
Marcus De Raven
- Book Snake

- Kontaktovat uživatele:
Jo pak dej link na videjko
.
ani bych se nedivil kdyby to toho garda hodilo, ale zaroven paru guarderovi
a aby to nastvalo tak shrink/ort jezditka + haluze a je to komplet, mozna nake to vysati staminy
a aby to nastvalo tak shrink/ort jezditka + haluze a je to komplet, mozna nake to vysati staminy
-
Wrall Nightmare
Zkousel jsem gardit za PK, ale nic zvlastniho to neudelalo.. Zkouseli jste to i vy?
- Shadowsong
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
skusali. nic som si nevsimol
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Bohužel u mě taky nic, a to jsem se těšil na správné hara kiriWrall Nightmare píše:Zkousel jsem gardit za PK, ale nic zvlastniho to neudelalo.. Zkouseli jste to i vy?
A to jste zkoušeli když jste byli v gz sami, nebo tam s váma bylo ještě nějaké pk?
-
Wrall Nightmare
Ja byl sam a ani jsem nebyl crim.. To by s tim mohlo mit neco spolecnyho..Piscot píše:A to jste zkoušeli když jste byli v gz sami, nebo tam s váma bylo ještě nějaké pk?
Podle mě ta legrace bude fungovat jen když budete chtít těma gardama picnout někoho jinýho...jestli to tak teda jde udělat:)