Zastarale WWW stranky

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Zastarale WWW stranky

Příspěvek od Wlern »

Chtel bych upozornit na neaktualni stav stranek darkparadise.cz

Za ucelem ukazky tohoto stavu sem postnu nekolik jiz nepravdivych a nebo neaktualnich veci...
Dark Paradise Vám garantuje maximální možný výkon serveru na platformě Intel Pentium 4 Hyper Threading a Windows 2000.
A ja myslel, ze jedeme na XPckach... Hm hmmm
ze seznamu Questu : Crafti Shadow Hammer
-> a kde je zbytek Questů ?
V pravidlech : Schválené externí programy jsou: UOAssist, Autopilot, Winpilot, EasyUO, Yoko-Injection a Razor. ( nektere bych vyskrtl, kdyz na DP nejdou rozchodit a chybi tam Phoenix 0.7.2.0)
otazky : Ve zprávě pro GM nepoužívejte diakritiku.
-> ona pouzivat jde ?
Otazky : Mám zájem o vstup do svazku manželského ve světě Dark Paradise. Co mám udělat ? Kontaktujte GM, které s vámi vyřeší veškeré náležitosti.
A od ceho je vesper obradni sin a soska v ni ? Asi dekorace... Hm hmmm...

http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=uvod -> uplne dole chybi minimalni HW naroky, i kdyz je tam tabulka...
Skill -> Alchemy ... Zvláštní úlohu zde má lektvar na velké doplnění many, který může míchat skutečně zkušený alchymista ze speciálně upravených Eyes of Newt. Při míchaní toho lektvaru je však uvolňováno velké množství energie, která může přivolat nepříjemné, agresivní Rarášky. A ja jsem raraska nevidel nejake 2 roky... a to jsem videl toooolik promichanych Ocek....
a navic se mi zda nejaka prosla lahvicka Flask of Hallucination a Invisibility. Maji uplne jinou barvu jako cerstva...

v sekci odkazi neni toto funkcni :
http://www.ultima.cz/ (CZ) - Ultima online (návody, programy, scripty, servery)
http://ultima.xb7.net/ (CZ) - Ultima Online Trick site (návody, triky, utility)

Mám zájem Dark Paradise podpořit. Jaké jsoumožnosti ?

Server Dark Paradise ani jeho správci nepřijímají žádné finanční dary. Zároveň však uvítají jakoukoliv podporu HW platformy serveru, případně dlouhodobou spolupráci s HW partnerem. Na oplátku nabízí poskytnutí prostoru na těchto www stránkách od poděkování po konkrétní reklamu, zmínky v rozhovorech pro herní média atd. Jakákoliv pomoc Dark Paradise nedává nárok na žádné herní výhody. Nabídnutá pomoc bude dále chápána jako dar bez možnosti vrácení a stává se majetkem Dark Paradise (pokud není explicitně dohodnuto jinak).
nepsal se tu nekde zpusob i cislo uctu a jako darek vam GM zjisti kolik mate hodin prohrane na vasem ACC...

a v tabulce uplne dole na teto strance nejsou taky aktualni informace, rekl bych...

Kód: Vybrat vše

http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=server
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Marcus De Raven
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Zastarale WWW stranky

Příspěvek od Marcus De Raven »

Šikula Wlerne.. dodal bych jen, že momentálně nejde seznam guild ale asi je v úpravě, nevím.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Veci generovane z databaze a primo serveru (Aktualni stav, Guildy, Najmy) byly kuli presunu stranek na jine zelezo a kuli malinkate chybce nevideny. Melo by byt opraveno.

Jinak nabidka ze si nekdo vezme stranku a upravi ji a posle mi v txt stale plati, jediny koho musim pochvalit, ze to udelal je Mrs.Beanes se zviratky.
Marcus De Raven
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcus De Raven »

Acarus píše:Jinak nabidka ze si nekdo vezme stranku a upravi ji a posle mi v txt stale plati.
Jejky to není špatný nápad :) . Třeba toto u mága: Mág je též schopen přičarovat si na pomoc různá zvířata, jako psa, hada či jelena. Později - s novými dovednostmi - přichází na řadu medvěd a obří škorpión, který svým jedem dokáže zabít prakticky cokoli.

Super, Wlerne máš co dělat 8) (a to myslím pozitivně, nerýpu).
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Wlern píše:Chtel bych upozornit na neaktualni stav stranek darkparadise.cz

Za ucelem ukazky tohoto stavu sem postnu nekolik jiz nepravdivych a nebo neaktualnich veci...
Dark Paradise Vám garantuje maximální možný výkon serveru na platformě Intel Pentium 4 Hyper Threading a Windows 2000.
A ja myslel, ze jedeme na XPckach... Hm hmmm
nejedeme
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mulambo píše:nejedeme
A já pořád myslel, že jedeš když jdeš.
Nexios
Corax
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corax »

Když jste u těch chyb, tak v seznamu titulů je titul Infamous(5k-9,9k fame;-101--499 karma). Ve hře se ale přiděluje titul Imfamous.
Je to ale taková blbost, že se na to klidně vykašlete. :wink:
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

U tom projizdeni www stranek ( neco jsem hledal v pravidlech kvuli trackovani z nepristupnych mist... blbe tuseni, ono to bylo o PFkach :-) ) jsem narazil na
"(Jméno) follow" NPC Vás bude následovat.
a podobne prikazy. Chtel bych se zeptat, jestli jsou vsechny aktualni... Diky za odpoved...

Jinak jsem premyslel i na tom, ze GM`s teamu pomuzu s aktualizaci stranek jak psal Acarus a to txt souborem. Ovsem nevedel jsem, jak si to presne predstavoval a nerad delam praci zbytecnou. Navic nemam poneti, co to ma / nema obsahovat... :-)
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrs.Beanes »

V ramci updatu stranek, bych rad doeditnul VYROBKY ze vsech kraftskych skillu. Timto bych se rad optal, zda vas jeste nekoho neco napada co lze ukraftit a neni na webu?
Piste kdyztak i skill a pokud vite, tak i misto v menu.

Zatim jsem si vsiml techto veci:

Dlouhy Elfsky Luk
Kratky Elfsky luk
Special Taming Staff
Chainmail Coif [Blacksmithy/zbroje z barevnych kovu - jednotlive casti]
Chainmail Sleeves [Blacksmithy/zbroje z barevnych kovu - jednotlive casti]
Chainmail Gloves [Blacksmithy/zbroje z barevnych kovu - jednotlive casti]
Chainmail Gorget [Blacksmithy/zbroje z barevnych kovu - jednotlive casti]
Ringmail Gorget [Blacksmithy/zbroje z barevnych kovu - jednotlive casti]
Soul box

Prejmenovat itemy v menu na WEBU
magic boots of -- >> Thigh Boots of