Hlavně jde o to, že u tamingu není problém si pustit třeba film. Takový poisoning v mém případě vyžaduje více pozornosti. V tom je ten skill jednoduší. Je běžnou praxí, že mě při tamigu zabijí PK, nebo mě pojede vlastní blade spirit.Pheme píše:Jak pro koho
Jestli vita s ho je pro tebe jako nic dat 55 taming u vampa tak verim, ze jses jednim z tech, pro ktere neni problem ani poison
Trenovani tamingu neni narocne, jen vyzaduje mraky casu a stesti, aby bylo co tamovat
Na rozdil od poloafk makrovacich skilu(i kdyz pro programatory by to nebyl problem asi ani u tamingu) vyzaduje urcitou ucast trenujiciho
Ale prave to, ze neni snadne(aspon pro lidi co nemaji spoustu volneho casu, nebo to netrenuje na jedne postave x lidi) ho vytrenovat nema ho kazdy a v tom je jeho hodnota

Když to tedy shrneme tak je taming skill, kde v lepším případě mám script, kde není třeba prakticky nic dělat. Jen najít respy vhodné pro tréning a omarkovat je. V horším případě obíhat obíhat respy, nebo klikat na runy. Přijde mi tedy, že hrajete na čistém clientovi a vše klikáte ručně. Jinak si obdobné posty nedokážu vysvětlit.
Mě přijde, že má taming prakticky každý. Nezabíjejte mě prosím a vytaste je !