Zvířátka po světě DP
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Zvířátka po světě DP
Rád bych se zeptal GM´s kolik cca zvěře je po světě DP.
Nejlépe těchto:
Delfín 60 80
Orel 60 85
Šedý Vlk 60 80
Mrož 60 80
Puma 65 85
Panter 65 85
Gorila 70 90
Sněžný Leopard 70 90
Lesní Vlk 70 90
Polární Vlk 70 90
Černý Medvěd 75 95
Hnědý Medvěd 75 95
Polární Medvěd 75 95
Mám totiž prolítanej skoro celej svět ale nacházím jen Pumu, pantera,lesního vlka.
A měl bych ještě jeden dotaz.
Mám taming 76.8 což je v pořádku, ale žádný šedý vlk, puma, panter, lesní vlk mi už nepřídá. Přitom téhle zvěře je nejvíc a je psanej maximální růst 80 až 90.
Dále bych se chtěl zeptat, proč pokaždé se na místo těchle zmiňovaných zvířátek se objeví vždy Leopard, nebo Had, na který nemám dostatečný skill.
Děkuji předem za odpovědi.
Nejlépe těchto:
Delfín 60 80
Orel 60 85
Šedý Vlk 60 80
Mrož 60 80
Puma 65 85
Panter 65 85
Gorila 70 90
Sněžný Leopard 70 90
Lesní Vlk 70 90
Polární Vlk 70 90
Černý Medvěd 75 95
Hnědý Medvěd 75 95
Polární Medvěd 75 95
Mám totiž prolítanej skoro celej svět ale nacházím jen Pumu, pantera,lesního vlka.
A měl bych ještě jeden dotaz.
Mám taming 76.8 což je v pořádku, ale žádný šedý vlk, puma, panter, lesní vlk mi už nepřídá. Přitom téhle zvěře je nejvíc a je psanej maximální růst 80 až 90.
Dále bych se chtěl zeptat, proč pokaždé se na místo těchle zmiňovaných zvířátek se objeví vždy Leopard, nebo Had, na který nemám dostatečný skill.
Děkuji předem za odpovědi.
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zvířátka po světě DP
random spawn zvěře jednoduchá odpoved,né vždy se ti na stejném místě ukáže stejné zvířátko..a zároveň ke skillu,každé zvířátko je na random taming některé v rozmezí 60-90 můžeš tamnout s 60tamingem a některé klidně až s 90tamingem,tzn né každé můžeš ochočit i když se vejdeš do tohoto rozhraní...
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ano to vím, už dávno. O tohle mi nejde. Jde o to, že už není skoro žádné zvíře, které by mě skill vůbec přidalo a to lítám skoro všude. A když už nějaký je co mě skill může dát, tak stejně nedáReginald píše:random spawn zvěře jednoduchá odpoved,né vždy se ti na stejném místě ukáže stejné zvířátko..a zároveň ke skillu,každé zvířátko je na random taming některé v rozmezí 60-90 můžeš tamnout s 60tamingem a některé klidně až s 90tamingem,tzn né každé můžeš ochočit i když se vejdeš do tohoto rozhraní...

- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
a takovej je taming,prošel si tím každej..jediný co ti mužů říct že ty co tamneš nemusíš hned zabíjet,někteří je používají jako klamaky..Helloween píše:Ano to vím, už dávno. O tohle mi nejde. Jde o to, že už není skoro žádné zvíře, které by mě skill vůbec přidalo a to lítám skoro všude. A když už nějaký je co mě skill může dát, tak stejně nedáReginald píše:random spawn zvěře jednoduchá odpoved,né vždy se ti na stejném místě ukáže stejné zvířátko..a zároveň ke skillu,každé zvířátko je na random taming některé v rozmezí 60-90 můžeš tamnout s 60tamingem a některé klidně až s 90tamingem,tzn né každé můžeš ochočit i když se vejdeš do tohoto rozhraní...Je to děs, lítat po světě celej den a udělat max 0,4 skill, když si vezmu že tamnu cca 50 zvířátek. Z toho jich 40 zabiju protože nedají nic a dalších 15 sou not tamable.
Už z toho cvoknu
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Regi, můžeš být naprosto klidnej, že jako klamáky je nepoužívají. Za celý měsíc co se změnil spawn zvířat se mě nestalo ještě, že by na místech kam chodím někdo tamnul jediný zvíře 

- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Taky mam pocit jak kdyby se taming stižil, teďka upravou těch zviřatek fakt tamuje ještě huř. Je to dost naročnej skill... Neříkam že pak nevyděla, to bez debat... ale přijde mi jak kdyby bylo těch zviřatek čím dal min, tamuju většinou přes noc, a prd najdu
a litam skrz na skrz tim světem.
Trochu byl zvýšil počet zviřatek ve světě

Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Amigor píše:Taky mam pocit jak kdyby se taming stižil, teďka upravou těch zviřatek fakt tamuje ještě huř. Je to dost naročnej skill... Neříkam že pak nevyděla, to bez debat... ale přijde mi jak kdyby bylo těch zviřatek čím dal min, tamuju většinou přes noc, a prd najdua litam skrz na skrz tim světem.
S tím nemůžu než souhlasit. Aspoň zvíšit počet medvědů a ostatní zvěře, co jsou v rozmezí od 70 do 90, je jich fakt málo.
Nevim tedy jaka je ted zmena, ale ja mel rad delfiny a krokouse
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Asi bych to zvýšil vše krom ptáčku a slepic, nic by se nestalo svět je velkej a vtěch novějšich častech je uplny prd... natož na starych kontinentech...Helloween píše:Amigor píše:Taky mam pocit jak kdyby se taming stižil, teďka upravou těch zviřatek fakt tamuje ještě huř. Je to dost naročnej skill... Neříkam že pak nevyděla, to bez debat... ale přijde mi jak kdyby bylo těch zviřatek čím dal min, tamuju většinou přes noc, a prd najdua litam skrz na skrz tim světem.
S tím nemůžu než souhlasit. Aspoň zvíšit počet medvědů a ostatní zvěře, co jsou v rozmezí od 70 do 90, je jich fakt málo.
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, co tak vídám tak je to jen Jelen a Laň, těch je nejvíc. Nejhorší je, že těch nad 70 skill je fakt mizerně málo a k tomu všemu z 20ti tamnutejch přidá sotva jedno žvíře skill. Svět je hodně velkej.Amigor píše:Asi bych to zvýšil vše krom ptáčku a slepic, nic by se nestalo svět je velkej a vtěch novějšich častech je uplny prd... natož na starych kontinentech...Helloween píše:Amigor píše:Taky mam pocit jak kdyby se taming stižil, teďka upravou těch zviřatek fakt tamuje ještě huř. Je to dost naročnej skill... Neříkam že pak nevyděla, to bez debat... ale přijde mi jak kdyby bylo těch zviřatek čím dal min, tamuju většinou přes noc, a prd najdua litam skrz na skrz tim světem.
Podle mě sou v přírodě zbytečný ptáci a takový ti do skillu 30, do tohoto skillu většinou sou zalezlí v ohrádce v cechurangů a ve volné přírodě sou zbytečný

RP vle !Helloween píše:Podle mě sou v přírodě zbytečný ptáci a takový ti do skillu 30, do tohoto skillu většinou sou zalezlí v ohrádce v cechurangů a ve volné přírodě sou zbytečný
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nemůžu si pomoct, ale medvědů je po světě plná řiť. Jen asi chodíte na špatný místa.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ale nejde jen o medvědy, ale celkově.... zkus trenit taming, když pujde trenit pět lidi najednou s podobnym skillem nemaš šanci...
To zalezi kolik hodin tomu venujes a v kterou denni dobu
Trenovani tamingu aspon u me bylo jen o mooooooc casu a nejlip, kdyz hraje malo lidi, protoze uz tak je to otravne a kdyz jeste ty kolecka v pidiportsvete obiha dalsich par lidi(at uz tameru, trenovacu, nebo lovcu trofeji kteri zabiji pro jistotu vse) je lepsi se na to vyprdnout
Vlastne jsou i taci ktere taming bavi at se deje co se deje, tem se omlouvam:)
Trenovani tamingu aspon u me bylo jen o mooooooc casu a nejlip, kdyz hraje malo lidi, protoze uz tak je to otravne a kdyz jeste ty kolecka v pidiportsvete obiha dalsich par lidi(at uz tameru, trenovacu, nebo lovcu trofeji kteri zabiji pro jistotu vse) je lepsi se na to vyprdnout
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Mno právě, je to naročný skill, makrovat se neda, prostě jeden z mala skillu co fakt chce mrtě času, hlidaní atd, neleze vubec, malo zvířat .... fakt bych to zvyšil.Pheme píše:To zalezi kolik hodin tomu venujes a v kterou denni dobu
Jsem proti, 55 taming jsem dal u vampa jak nic. Zvirat je hodne a jsou i horsi skilly.
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Nic proti nikomu, ale Taming se podle mého skromného názoru měnit nebude, jednou je to nejtěžší skill, nejdéle trvající, je to tak co vím od vždy. Holt se nedá makrovat a člověk musí běhat po světě.. Ale není to snad denním chlebem Rangerů? Upír, Paladin a Craft mají 60/45/40 Taming max, a to není tak těžké naběhatVitasho píše:Jsem proti, 55 taming jsem dal u vampa jak nic. Zvirat je hodne a jsou i horsi skilly.

Všechno proti všem, ale poisoning a stealing je vetší zlo :pMarcus De Raven píše:Nic proti nikomu, ale Taming se podle mého skromného názoru měnit nebude, jednou je to nejtěžší skill........Vitasho píše:Jsem proti, 55 taming jsem dal u vampa jak nic. Zvirat je hodne a jsou i horsi skilly.
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Jáj, tak to nemám ozkoušené, nevímVitasho píše:Všechno proti všem, ale poisoning a stealing je vetší zlo :p

Jak pro koho
Jestli vita s ho je pro tebe jako nic dat 55 taming u vampa tak verim, ze jses jednim z tech, pro ktere neni problem ani poison
Trenovani tamingu neni narocne, jen vyzaduje mraky casu a stesti, aby bylo co tamovat
Na rozdil od poloafk makrovacich skilu(i kdyz pro programatory by to nebyl problem asi ani u tamingu) vyzaduje urcitou ucast trenujiciho
Ale prave to, ze neni snadne(aspon pro lidi co nemaji spoustu volneho casu, nebo to netrenuje na jedne postave x lidi) ho vytrenovat nema ho kazdy a v tom je jeho hodnota
Jestli vita s ho je pro tebe jako nic dat 55 taming u vampa tak verim, ze jses jednim z tech, pro ktere neni problem ani poison
Trenovani tamingu neni narocne, jen vyzaduje mraky casu a stesti, aby bylo co tamovat
Na rozdil od poloafk makrovacich skilu(i kdyz pro programatory by to nebyl problem asi ani u tamingu) vyzaduje urcitou ucast trenujiciho
Ale prave to, ze neni snadne(aspon pro lidi co nemaji spoustu volneho casu, nebo to netrenuje na jedne postave x lidi) ho vytrenovat nema ho kazdy a v tom je jeho hodnota