Soul shardy
Soul shardy
Nevite nekdo jaky skill pomaha pri spojovani soul shardu se zbrani aby to nefizlo ? ... urcite to neni jen na procentech, nejaky skill musi pomahat ...
Re: Soul shardy
to je dost mozne, taky jsem jeste myslel na spirit speak ... kdyz ten soul shard v prekladu znamena stripek duse .. 

Ale používáš ho na vylepšování zbraní...Sikus píše:to je dost mozne, taky jsem jeste myslel na spirit speak ... kdyz ten soul shard v prekladu znamena stripek duse ..
Hlavně to znamená reagent na kouzlení pro Warlocka ve WoWku . . .
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
a dal?Xan píše:Hlavně to znamená reagent na kouzlení pro Warlocka ve WoWku . . .
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
..a dal tam maji treba taky QuagmireMulambo píše:a dal?Xan píše:Hlavně to znamená reagent na kouzlení pro Warlocka ve WoWku . . .

http://slovnik.seznam.cz/?q=quagmire&lang=en_czAknah píše:..a dal tam maji treba taky Quagmirehm hm hm
Jestli to nebude tim, ze je to proste anglicky vyraz pro bazinu

EDIT: Soul Shard byl i v Harry Potterovy (melo to neco spolecnyho s Voldemortem) ...
Kdyby jste misto toho rejpani delali radsi neco uzitecnyho

Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
No jo "anglicky" hry jsou vlastne vsechny stejny, jen chudak clovek ktery neumi anglicky(ja) v tom ma potom zmatek 

rekl bych ze arms lore asi tezko delam to za maga a ten to arms lore tak velky nema a moc mi to nefizzuje nebo spis daleko min nez treba u crafta
Na druhou stranu je to enchanting(očarování), takže by to mohla být třeba magerka:)Ciatronic píše:rekl bych ze arms lore asi tezko delam to za maga a ten to arms lore tak velky nema a moc mi to nefizzuje nebo spis daleko min nez treba u crafta
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
to by chcelo vypozorovat.... 1k soul shardov skusit s postavou co ma max magery 1k soul shardov s postavou ktora ma max arms lore potom by boli videt vysledky co pomaha... to ze ti to nefizuje moze byt cisto nahoda.
Mate radi ptacky?
jo a výsledek by byl, že to je jen čistě na kouli:DStich píše:to by chcelo vypozorovat.... 1k soul shardov skusit s postavou co ma max magery 1k soul shardov s postavou ktora ma max arms lore potom by boli videt vysledky co pomaha... to ze ti to nefizuje moze byt cisto nahoda.
Dneska jsem dělal 8 shardu s magem a fizz snad větší jak s craftem.Ciatronic píše:rekl bych ze arms lore asi tezko delam to za maga a ten to arms lore tak velky nema a moc mi to nefizzuje nebo spis daleko min nez treba u crafta
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )