Tohle není můj výmysl protože bych to ignoroval... Ale kámoš mě poprosil abych se zeptal do jaké míry jsou povoleny upravovat verdata například desktop a tak .. jestli je to dovolené ...
Je to dovoleny, ale pokud si tim podela hru nebo nekdo o okrade, protoze desktop ma spatne menu/gumpy/bagly, neuvidi zdi v dungu atd, tak at se s tim na nikoho neobraci s tim, ze o neco prisel
Realita je taková, že si s nima muže defacto dělat cokoliv. GMs tu nepostihují vubec nic Stačí se podívat na HP.
Pravidla jsou na to aby se porušovali .......
Mulambo píše:Je to dovoleny, ale pokud si tim podela hru nebo nekdo o okrade, protoze desktop ma spatne menu/gumpy/bagly, neuvidi zdi v dungu atd, tak at se s tim na nikoho neobraci s tim, ze o neco prisel
JJ, tak ono když máš udělanou pořádně grafiku tak se nic nezmění ..
To mi pripomina... Po nahrati nove mapy se objevili Gumpy... No a tyto slavne Gumpy udelali jednu osklivou vec... Znicili transerv okno, takze pri obchodu musim veci pretahovat na postavu a do okna to proste nejde. Potom je to v tom okne neprehledne...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké" Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wlern píše:To mi pripomina... Po nahrati nove mapy se objevili Gumpy... No a tyto slavne Gumpy udelali jednu osklivou vec... Znicili transerv okno, takze pri obchodu musim veci pretahovat na postavu a do okna to proste nejde. Potom je to v tom okne neprehledne...
Jo a když už, nevím jestli to je součásti novejch patchu, ale asi určitě, ale dělá se ten soubor transerv a nevidím pak mluvení od hráčů,takže sem to musel ručně oddělavat.. tak kdybys to tam nedával udělal bys o hodně líp tedy..