The client could not attach the server

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

The client could not attach the server

Příspěvek od Helloween »

Tak a teď Vám zde něco napíšu a jestli to někdo vyřeší tak je KING!!!
Já se s tím peru už delší dobu a už mě nic nenapadá, snad měl někdo stejný problém a vyřešil ho :paranoid:

V práci mi yoko jde spustit bez problému, jak na wi-fi, tak na drátě (LAN kabelem) tam problémy nejsou. Ovšem doma z nejasných důvodů mi to přes wi-fi jede, ale přes LAN kabel nejede. MImochodem mi nejde ani phoenix ani obyč klient.
Systém win7 Ultimate 32bit.

Rady typu řízení účtu, kompatibilita rovnou nepište, protože to by mi přes wi-fi nejelo :oP

Je to záhada a já si nevím už rady.

Domácí síť vypadá následovně:
Příjmač: Nanostation5+ nanobooster od toho vede kabel do POE a z POE do switchu ASUS GIGA X 1024 kde je to dělený na:
2x LAN ((PC stolní win XP, bez problémů, jde lognout)a notebook WIN7 Ultimate 32bit, tady je zmiňovaný problém popisovaný nahoře)
1x LAN co vede do ZCOMAXu + Andrew Uni 17 anténa vertical, nastaven jako bridge(AP+WDS spoj k mladé) tady se bez problému připojím.

Kdybych nepotřeboval být na LAN kabelu, tak to neřeším, ovšem potřebuji :-)

Kdopak mi poradí co s tím?
Max
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Re: The client could not attach the server

Příspěvek od Max »

kdyz se pripojis prez LAN zkus zakazat wifi
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Max píše:kdyz se pripojis prez LAN zkus zakazat wifi
To jsem taky zkoušel :-)
Ona neplechu nedělá, to by dělala neplechu i v práci. Mimochodem mám pracovní internet.
Dělá mě to jenom doma, což prostě nechápu. :roll: :evil:
Tommy
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Tommy »

Jen tak... nepoužíváš Mikeeho upravenej client ?(začalo mi to z ničeho nic psát uplně stejnou hlášku a změnil jsem jen clienta) ... A firewall, popřípadě eset máš vypnutej ? Taky to kolikrát dělá bordel, i když máš vše povolené.
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Tommy píše:Jen tak... nepoužíváš Mikeeho upravenej client ?(začalo mi to z ničeho nic psát uplně stejnou hlášku a změnil jsem jen clienta) ... A firewall, popřípadě eset máš vypnutej ? Taky to kolikrát dělá bordel, i když máš vše povolené.
No ten klient jede v práci v pohodě, právě že to co používám v práci, a jede to tam bez problémů, tak doma jen na wi-fi. Eset nemám, používám aviru už nějakej ten pátek :-)
Prostě v práci v pohodě, doma jen na wi-fi, jsem z toho už docela nevrlej :oP
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

zkus se zamerit na Router, ne na pocitac... ( pokud mas moznost vyzkouset jiny pocitac, zkus to )

Nejdrive restartuj Router. ( defaultne vypojit z elektricke site a pockat 15 - 30sec. )

Potom si sezen navod / manual k danemu tipu a koukni se na nastaveni Routeru pomoci internetoveho prohllizece ( ja mam cislo 10.0.0.138, to kdyz zadam do prohlizece, dostanu se do rozhrani modemu ) a tam se koukni na blokaci portu... Dela se to napriklad na letistich a jinych verejne pristupnych mistech, ze pres Wi - Fi jsou nektere porty zablokovane nektere porty v routeru primo, kdezto propojeni kabelem LAN funguje jak ma...

Pokud tu nic nenajdes, vyreSETovat router defaultnim ( tovarnim ) nastavenim, tim by se to melo ustalit a melo by jit LAN stejne jako Wi-Fi pripojeni...

Pokud ani toto nebudde fungovat, mas nejakeho "raracha" v pocitaci a preformatuj HDD, protoze to ti bude trvat min casu nez analizovani chyby... :p

Edit: kdyby jsi potreboval poradit, moje ICkve je 625241418. Pis i do off, ja odpovim... ;-)
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Wlern píše:zkus se zamerit na Router, ne na pocitac... ( pokud mas moznost vyzkouset jiny pocitac, zkus to )

Nejdrive restartuj Router. ( defaultne vypojit z elektricke site a pockat 15 - 30sec. )

Potom si sezen navod / manual k danemu tipu a koukni se na nastaveni Routeru pomoci internetoveho prohllizece ( ja mam cislo 10.0.0.138, to kdyz zadam do prohlizece, dostanu se do rozhrani modemu ) a tam se koukni na blokaci portu... Dela se to napriklad na letistich a jinych verejne pristupnych mistech, ze pres Wi - Fi jsou nektere porty zablokovane nektere porty v routeru primo, kdezto propojeni kabelem LAN funguje jak ma...

Pokud tu nic nenajdes, vyreSETovat router defaultnim ( tovarnim ) nastavenim, tim by se to melo ustalit a melo by jit LAN stejne jako Wi-Fi pripojeni...

Pokud ani toto nebudde fungovat, mas nejakeho "raracha" v pocitaci a preformatuj HDD, protoze to ti bude trvat min casu nez analizovani chyby... :p

Edit: kdyby jsi potreboval poradit, moje ICkve je 625241418. Pis i do off, ja odpovim... ;-)
Takže :-) Routerem jak říkáš to nebude,určitě to myslíš obráceně a chybu popisuješ právě na wi-fi, ale přes wi-fi mi právě UO jede, bohužel přes LAN ani za boha.A to jen doma. Porty mám všechny otevřené. Raracha taky nemám :-)

Tenhle problém mi to dělá prostě jen doma na LANu u notebooku. Jinak se normálně připojím. Spíš bych tipoval nějaký síťový nastavení v notebooku, ale vše sem prolezl, firewall vypnuta.

Do Síťařiny dělám už nějaký ten rok :-) Tam problém není :-)
Muzzy
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Muzzy »

A zkousel si ten mikeeho klient? me treba pomoh, kdyz se uo zacala chovat nesmyslne a nepochopitelne divne :-)
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali!!!

The Witchers
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Muzzy píše:A zkousel si ten mikeeho klient? me treba pomoh, kdyz se uo zacala chovat nesmyslne a nepochopitelne divne :-)
Použivám právě oba dva, jak ten upravený, tak i original 126.4.b
:oP
Muzzy
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Muzzy »

kabel si kontroloval, respektive zkousel si jinej? 8)
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali!!!

The Witchers
Hanz
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Hanz »

Mám pdobný ne-li stejný problém. Chyba je nejspíš na trase mezi mým PC a serverem DP protože se svým připojením ani za boha nelognu a přes jiného providera (stejný PC jen "přehodím kabely") bez problémů. Takže jsme na tom asi stejně. Přes svého poskytovatele lognu jen náhodně a to je málo kdy a na prd. Asi si na DP nezahraju...Tenhle problém asi nikdo nevyřeší
Tommy
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Tommy »

Hanz píše:Mám pdobný ne-li stejný problém. Chyba je nejspíš na trase mezi mým PC a serverem DP protože se svým připojením ani za boha nelognu a přes jiného providera (stejný PC jen "přehodím kabely") bez problémů. Takže jsme na tom asi stejně. Přes svého poskytovatele lognu jen náhodně a to je málo kdy a na prd. Asi si na DP nezahraju...Tenhle problém asi nikdo nevyřeší
Všechno co se dá naprogramovat se dá i zbourat. Všechno co se posere se dá určitým způsobem opravit.... jen najít ten způsob :-D
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Hanz
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Hanz »

To máš svým způsobem pravdu ale tohle nebude v mé moci. Jsem na malé místní wi-fi síti která směřuje na větší a ta přes dialtelecom se spojuje s internetem. Konkrétně na DP to potom pokračuje na casablancu a potom asi už na login.cz (server DP). Jelikož na DP nepingnu (zakázáno) tak můžu zkusit ping aspoň na casablancu - no problem. Ale to neznamená že je problém třeba ve mně jelikož ping není všemocný co se týká diagnostiky (navíc jak už jsem psal z mé sestavy to přes jiného providera jede). Problém bude podle mě ve snižené prioritě paketů nebo vytíženosti linky na trase mezi mnou a dialtelecomem. S mým adminem jsem se bavil a ten problém nevidí v naší síti takže pro to nic nemůže dělat. Pokud má pravdu tak bude problém na té další síti. Dialtelecom už problémový nebude jelikož poskytuje velkou kapacitu a je celkem známý. Z toho všeho výplývá že už to neovlivním. Max. bych mohl eště zkusit toho Mikeeho klienta o kterém tu padla řeč ale nevím co to je a kde ho najdu. Přes 1.26.4b ani 1.26.4a se tam nedostanu a přes sphere clienta to hrát nehodlám :) Záchrana pro mě zatím spočívá hrát UO na jiných shardech ale na DP jsem toho před lety zažil dost a líbí se mi tak bych se rád vrátil
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Hanz píše:To máš svým způsobem pravdu ale tohle nebude v mé moci. Jsem na malé místní wi-fi síti která směřuje na větší a ta přes dialtelecom se spojuje s internetem. Konkrétně na DP to potom pokračuje na casablancu a potom asi už na login.cz (server DP). Jelikož na DP nepingnu (zakázáno) tak můžu zkusit ping aspoň na casablancu - no problem. Ale to neznamená že je problém třeba ve mně jelikož ping není všemocný co se týká diagnostiky (navíc jak už jsem psal z mé sestavy to přes jiného providera jede). Problém bude podle mě ve snižené prioritě paketů nebo vytíženosti linky na trase mezi mnou a dialtelecomem. S mým adminem jsem se bavil a ten problém nevidí v naší síti takže pro to nic nemůže dělat. Pokud má pravdu tak bude problém na té další síti. Dialtelecom už problémový nebude jelikož poskytuje velkou kapacitu a je celkem známý. Z toho všeho výplývá že už to neovlivním. Max. bych mohl eště zkusit toho Mikeeho klienta o kterém tu padla řeč ale nevím co to je a kde ho najdu. Přes 1.26.4b ani 1.26.4a se tam nedostanu a přes sphere clienta to hrát nehodlám :) Záchrana pro mě zatím spočívá hrát UO na jiných shardech ale na DP jsem toho před lety zažil dost a líbí se mi tak bych se rád vrátil
Posli mi rozsah ip muzu ti kouknout jestli to neni nekde na fw bloknute.
Hanz
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Hanz »

89.235.12.1
212.80.64.249
82.119.245.201
82.119.245.142
82.119.246.26
82.119.252.102
217.11.224.235

seřazeno popořadě

na té první IP bude podle mě problém

před ní je ještě IP serveru naší sítě + dvě vnitřní IP naší sítě ke mně ale to je ti k ničemu
Acarus

Příspěvek od Acarus »

FW nic z toho neblokuje.
Hanz
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Hanz »

Hm to bude jak píšu někde omezení paketů. Můj admin mě ujistil že on nic neomezuje tak počítám že to bude asi na straně i2netu (ta první ip co jsem tu psal) ale s tím nehnu. A co ten Mikeeho klient nebo jak to bylo? Kde bych ho našel? Zkusil bych to eště s ním jako poslední záchranu když kluci tu psali že jim to pomohlo při nějakých problémech. Providera měnit nebudu :)
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

... Vision vs Speech test ...
Hanz
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Hanz »

k čemu mi to bude?