Webovky guildy Waaza
Webovky guildy Waaza
Chtel bych se zeptat, jestli ma guilda Waaza nejake webovky nebo ne? Uz existuji nekolik dni, ale stale jsem zadne stranky nevidel. A pokud ne nepletu, jedna z podminek pro zalozeni guildy jsou funkcni webovky.
Re: Webovky guildy Waaza
It works!!!Wrall Nightmare píše:Chtel bych se zeptat, jestli ma guilda Waaza nejake webovky nebo ne? Uz existuji nekolik dni, ale stale jsem zadne stranky nevidel. A pokud ne nepletu, jedna z podminek pro zalozeni guildy jsou funkcni webovky.

- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Randall píše:It works!!!
Kód: Vybrat vše
<A HREF="http://http:">Waaza</A>
hemeneks more gadzo vazelina!
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Webovky maji, jen si to neumi vyplnit na sutru: Waaza
Akorat jim nefunguje forum, chtěli jsme se zeptat jestli nemaj nakou peknou postel navic :p
Akorat jim nefunguje forum, chtěli jsme se zeptat jestli nemaj nakou peknou postel navic :p
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
když jsem klikl předtím na jejich odkaz tak mi to toto napsalo přes celou stránku..Dave Lister píše:Randall píše:It works!!!nevim co by na tom mohlo fungovat..Kód: Vybrat vše
<A HREF="http://http:">Waaza</A>
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně ,že Vokurky - Order mají hodně a když hodně, tak HODNĚ aktuální web starého Orderu...
To je taky BOMBA....
Ano, ukápla mi slza... 

Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Jasne, az si Chaos udela poradek ve sve kuchynce, necht hleda trisky v oku jinych...Robin de Martis píše:Hlavně ,že Vokurky - Order mají hodně a když hodně, tak HODNĚ aktuální web starého Orderu...To je taky BOMBA....
Ano, ukápla mi slza...
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
ale funkční, kde je problém ?Robin de Martis píše:Hlavně ,že Vokurky - Order mají hodně a když hodně, tak HODNĚ aktuální web starého Orderu...To je taky BOMBA....
Ano, ukápla mi slza...
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Postele z masivu ?Mulambo píše:Webovky maji, jen si to neumi vyplnit na sutru: Waaza

Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Wrall Nightmare píše:Chtel bych se zeptat, jestli ma guilda Waaza nejake webovky nebo ne? Uz existuji nekolik dni, ale stale jsem zadne stranky nevidel. A pokud ne nepletu, jedna z podminek pro zalozeni guildy jsou funkcni webovky.
bonzak..
Opravdu bych se zdržel takových to postů o ničem.Robin de Martis píše:Hlavně ,že Vokurky - Order mají hodně a když hodně, tak HODNĚ aktuální web starého Orderu...To je taky BOMBA....
Ano, ukápla mi slza...