Díky za info
po kterémpak? a kdepak to je?Reginald píše:pozůstalost po jednorázovém questu který se ještě nesmazal..
t2a ostrov viz http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... f=8&t=4055Baron Sador píše:Ne ne.. je to jinde.Dnes se mě Prudon konečně po třech týdnech čekání ozval s tím, že jsem si dělal planý naděje a že to údajně našel už nějakej jeho kámoš z VIRu.
Nález mě učinil opravdu šťastným jak slibovala cedulka..
pls, instalujte do hry více těchto "povzbuzovadel".. rozhodně stojí za to je najít.
po kterémpak? a kdepak to je?Reginald píše:pozůstalost po jednorázovém questu který se ještě nesmazal..
V klidu ty mas prudoma, my meli zas snowera, kazdemu to co je mu pochutiRobin de Martis píše:Prostě sem měl support..no soráč kuci...
tak Robin je na tom o 10 000 000 000,9% lip jak vyLucky píše:V klidu ty mas prudoma, my meli zas snowera, kazdemu to co je mu pochutiRobin de Martis píše:Prostě sem měl support..no soráč kuci......
Az tak moc? Nestras :pMianek píše:tak Robin je na tom o 10 000 000 000,9% lip jak vyLucky píše:V klidu ty mas prudoma, my meli zas snowera, kazdemu to co je mu pochutiRobin de Martis píše:Prostě sem měl support..no soráč kuci......