více informací hledejte ve světě..přeji hodně štěstí

tímto chci a to všechny poprosit aby jste nezveřejňovali případná místa či jakékoli rady,v tomto je to tak krásně zapeklité a tím že se prozradí sic jen kousek se tak ulehčuje quest pro ostatní...to že se to napsalo na začátku ještě nějak skousnu ale jde mi spíš o zbytek questu..Cecylka píše:Okrem toho xxxxxxx som tam nenašiel nič
Doufam ze to nebude tvoje nahata fotka, protoze jdu taky hledat.Reginald píše:dostal jsem již pár otázek zda-li už někdo tento quest dokončil..takže ne nestalo se ještě tak a na konci na vás čeká velmi krásná odměna
jistě..informace o questu mám stejně jen já a Prudom a tak to taky zůstaneMuzzy píše:Regi, muzu se zucastnit i ja?
takze tim nam chces naznacit ze to ani hledat nemame protoze je to nemozne?Reginald píše:jistě..informace o questu mám stejně jen já a Prudom a tak to taky zůstaneMuzzy píše:Regi, muzu se zucastnit i ja?
nojo tohle už není quest na večer..Krupavylcan píše:Což o to... najito je vše, ale nějak mi uniká smysl té informace....
Prostě sem to našel no...Prudom píše:Kdo najde poslední místo náhodou, tak stejně nic nedostane. Chci vědět všechny místa, všechny názvy itemů, všechny básně a pak celkové místo
Reginald píše:nikdy by mě nenapadlo co vám bude dělat za problém rozlouskat pár hádanek s nějakejma číslíčkama...