Proc?08.07.2010 01:05:21 - Baltazar
- U potvor nad 200HP neni videt skutecny pocet HP.
K cemu?
Kdo?
NE je to zamerna funkce, ktera ma znemoznit videni prave nad 200 str hp monster. Je to bug fix toho, ze server odesilal packet se skutecnym poctem, tedka odesila od urciteho str jen jeden konkretni packet a to ten s 200hp/str. Ve vetsine her to videt neni... btw jinej topic tohle.Hodmal píše:A ja mam dotaz k : - U potvor nad 200HP neni videt skutecny pocet HP.
Smysl?
Ted mi to s tema hp pripada DP jak nakej test server kde meli vsechny potvory stejne HP na oko,to vam neco buglo a nechce se vam to opravovat ne ?
Ještě to hodím sem, hodný mod to pak přestěhuje.Acarus píše: NE je to zamerna funkce, ktera ma znemoznit videni prave nad 200 str hp monster. Je to bug fix toho, ze server odesilal packet se skutecnym poctem, tedka odesila od urciteho str jen jeden konkretni packet a to ten s 200hp/str. Ve vetsine her to videt neni... btw jinej topic tohle.
yoko fenix funguje podle toho packetu kterej rika ze ma vsechno 200strMovalis píše: Je tímto ošetřený/postihnutý i externí program? Nebo Yoko/Phoenix bude mít vychytávku?
něco jako "You see Earth Elemental looks very ANGRY"?Movalis píše:Potom bych lehce loboval, za mírné označení extrémně naštvané postavy, kterou se někdo pokusil okrást.
Ano tohle je dobre pripominka.Movalis píše:Potom bych lehce loboval, za mírné označení extrémně naštvané postavy, kterou se někdo pokusil okrást.
nebo možná takto?: chci zabít Earth Elementála, zaútočím na něj, napíše se obligátní *You see Earth Elemental attacking You*, a když by měl moc hp po nezdařeném pokusu o okradení tak by se hláška upravila na: *You see Earth Elemental attacking You, but looks very angry* ...Randall píše:něco jako "You see Earth Elemental looks very ANGRY"?Movalis píše:Potom bych lehce loboval, za mírné označení extrémně naštvané postavy, kterou se někdo pokusil okrást.
nebo stealing naboostenej mob by zmenil barvu docervenaRandall píše:nebo možná takto?: chci zabít Earth Elementála, zaútočím na něj, napíše se obligátní *You see Earth Elemental attacking You*, a když by měl moc hp po nezdařeném pokusu o okradení tak by se hláška upravila na: *You see Earth Elemental attacking You, but looks very angry* ...
… Z monster lze extrahovat casti magie v jakých si ulomcích. K čemu však slouží nikdo neví. …Papez píše:Jinak vidět hp u všech potvor byla vlastnost, která se mi na dp nejvíc líbila: proč se to muselo zrušit?
Nemůžu si pomoct, ale zatím mi to přijde jako naprostá volovina.
Uf to by bylo špatný. Někdy je lepší jít a zkusit to. Dneska při tamingu jsem se divil, že mi asi zbuglo yoko, přece nighmara nemá 200 hp, ale na záložce se ta čárka posouvala a i yoko ukazovalo míň HP i když to nebyla skutečná hodnota.Papez píše:Jak se bude menit ukazatel hp u potvor s vetsim nez 200 hp? Napriklad LLL s 2500/5000 bude mit ukazatel max zivota dokud nebude mit pod 200?