Timer na zmiznutie tela
Timer na zmiznutie tela
Podla mojho nazoru by tento timer na zmiznutie tela po smrti mohol byt trochu vacsi, mozno tak 45 - 60 minut pretoze nie som si uplne isty ale niekto ked skape a chce si zachranit veci tak ta pol hodina malo kedy staci... jednak uz len regrup je dlhy a najhorsie je ked skapete(co sa mi stalo pred nedavnom) na zaciatku jedneho useku(nie dungu) tak by som si stihol zachranit veci ale koli hlidaci ktory sa nerespol 50 minut sa to nedalo...
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Re: Timer na zmiznutie tela
vubec..jen at to pekne mizí 

- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
no ty hlidaci su na 2veci a to aby si mal pokoj od pk ale na druhej strane ryskujes veci ked uz si za hlidacom tak bohuzial o veci na 99% prides a ten timer ked sa predlzi tak bude viac tiel=vacsie lagy mozno ne o moc ale budu takze ten timer nechat tak ako je.
Mate radi ptacky?
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
ja teda myslim ze timer na zmiznuti tela neni od toho aby sis dobeh pro veci kdyz nekde lehnes, ale spis aby ti treba nezmizlo behem krizovky kdyz delsi dobu lezis bez ressu.. a na to je ta pul hodinka akorat..
hemeneks more gadzo vazelina!
Ztotoznuji se s timto postem. Myslim si, ze tak by se na to dalo nahlizet napric celym gm teamem.Dave Lister píše:ja teda myslim ze timer na zmiznuti tela neni od toho aby sis dobeh pro veci kdyz nekde lehnes, ale spis aby ti treba nezmizlo behem krizovky kdyz delsi dobu lezis bez ressu.. a na to je ta pul hodinka akorat..
pod todle se taky podepisu:pDave Lister píše:ja teda myslim ze timer na zmiznuti tela neni od toho aby sis dobeh pro veci kdyz nekde lehnes, ale spis aby ti treba nezmizlo behem krizovky kdyz delsi dobu lezis bez ressu.. a na to je ta pul hodinka akorat..
bez hrat wow tam ti telo nezmizi vubec
Ok mozte lock no
nenapadlo ma ze ten timer je akuratny na tu situaciu kde sa skapina ... Som myslel ze ta pol hodina je aj na zachranu