Třeba ho posílilo ve výpravě? Máge a Necr se může v klidu věnovat sumovani , zdění , a Upír by jich zbavil těch otravnejch mirroru. Jinak solo hru by mu to moc neposililo, dal by si 5 skeletonu naraz. No tak to je teda skandál.Perseus píše:A ty mi řekni, proč by měl mít vampír masko? Už má fireball a spousstu jiných udělátek do nepohody. Ještě mu dejte VAO a non berserk summa a bude to super
Vamp a endgame dungovani
Re: Vamp a endgame dungovani
Asi tak ... Ale stale ste nikdo nic nepovedali ze po prvej smrti by ostal stone ...Miki píše:Řekni mi prosímtě v čem by to toho upíra "tolik posílilo" , explosion má stejnak pouze DMG do kopii "modrých mirroru". Eště mozná do Jižanky=Severky , která běha na sumoj a nahatá. Jinak to má tak velkej kast, že rači použiji Vas Flam na hráče.
A musim ta sklamat Severka 88956b - Zabití summem bez killu, bezdůvodné guardění do domku, velmi podivné pakty s PK. Vzhledem k předešlým prohřeškům bude účet smazán. *ralf*

Asi jsi mě špatně pochopil ... Severka jsi po smazaní vytrénoval novou postavu jménem "Jižanka".Illidan píše:Asi tak ... Ale stale ste nikdo nic nepovedali ze po prvej smrti by ostal stone ...Miki píše:Řekni mi prosímtě v čem by to toho upíra "tolik posílilo" , explosion má stejnak pouze DMG do kopii "modrých mirroru". Eště mozná do Jižanky=Severky , která běha na sumoj a nahatá. Jinak to má tak velkej kast, že rači použiji Vas Flam na hráče.
A musim ta sklamat Severka 88956b - Zabití summem bez killu, bezdůvodné guardění do domku, velmi podivné pakty s PK. Vzhledem k předešlým prohřeškům bude účet smazán. *ralf*takze do pvp to nevyuzijes
Souhrn nápadu pro posílení upíra v PvM:
Morfovaní Stone s menčí naročností fame:
Gargoyla 9k Fame
Imp 8k Fame
--------------------------------------
Změna brujah šerpy - misto tactici -> fencing
Přidání kouzla Explosion [Was Ort Flam].
Chtělo by to vyjádření někoho pověřenejšího.
Morfovaní Stone s menčí naročností fame:
Gargoyla 9k Fame
Imp 8k Fame
Změna brujah šerpy - misto tactici -> fencing
Přidání kouzla Explosion [Was Ort Flam].
Chtělo by to vyjádření někoho pověřenejšího.
- Muzzy
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
bejk se sam nevyleci a v pripade nouze nepomuze s ressama a dalsima vecma...Miki píše:Jako kvalitní klamáky používám Bejky(Bull).

Tak ted si me rozesmal docela dost, kdyby tohle platilo tak tu wallace nehraje od svych prvnich krucku, protoze je to jeho nejvetsi majty taktika.Lucky píše:Wlern píše:Bugni hid = jail
Lucky kouakm vsechno vis apodobne, ale to ze si bugoval za vampa haluze, tim kdyz si je dostal si otevrel menu na morf, kde se ti objevil garg bo imp a haldy zmizely, o tom nikomu nereknes co ))
A vidite to ? Wamp s nizsi fame nez 8 100 nemuze ani poradne bugovatWallace píše:...bugoval za vampa haluze, tim kdyz si je dostal si otevrel menu na morf, kde se ti objevil garg bo imp a haldy zmizely, o tom nikomu nereknes co ))

Vsechno je zalozeny na fame !
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, na to ty jsi famu nikdy nemel :p ale je to davno opraveno, mozna uz 2 roky? Zatim co bug hidu je zneuzitelny stale. Ale taky me to pobavilo to zas jo, dobry pokus )Wlern píše:Wallace píše:...bugoval za vampa haluze, tim kdyz si je dostal si otevrel menu na morf, kde se ti objevil garg bo imp a haldy zmizely, o tom nikomu nereknes co ))
Jinak s jakoukoliv upravou stone gargy nesouhlasim, podle me blbost, do impa nemluvim ale 8K fejm je imho dost low.
Serpu ano, pro me za me, pojzoning ne, explozion ano, avsak se zamyslenim na pvp vampire vs zkupinka 5ti prsku, aneb dve maska a uz saham po equipu. Ne ze by me to vadilo ale mozna to nebude az tak chteny ... ikdyz rozmaznout si zkupinku nubiku z cove by me udelalo radost to zas jo.
uz te vidim jak davas massko kdyz te honi 3-5 prsku :p
Ani massko z Wampa PvPra neudela, jinak hraji neco malo pres ty 2 roky, mno... ( by me zajimalo, jak dlouho hraju, koukal jsem na Hystorii UO a 7 mesicu jsem rikal, ze hraju rok... 
Jinak ted fame na to mam ( myslim, ze jsem prave lord z otravene reky... )
Jinak ten post mel byt opravdu pro pobaveni ( a i ty jsi se zasmal, ne ? )
A VOF je dobrej napad, ovsem si myslim, ze kdyz uz ho wamp dostane, tak DMG VOFka bude malinky... Mno, necham se prekvapit a potom me napadlo, co kdyby serpa pridavala 10 taktiku a 10 fenc ( jako blood robka ) a stizil by se ten Q ? Bylo by to pouzitelny... ( stejne se pripravuju na heal serpu, lecit si otravu - to je dobrej skill
)

Jinak ted fame na to mam ( myslim, ze jsem prave lord z otravene reky... )
Jinak ten post mel byt opravdu pro pobaveni ( a i ty jsi se zasmal, ne ? )

A VOF je dobrej napad, ovsem si myslim, ze kdyz uz ho wamp dostane, tak DMG VOFka bude malinky... Mno, necham se prekvapit a potom me napadlo, co kdyby serpa pridavala 10 taktiku a 10 fenc ( jako blood robka ) a stizil by se ten Q ? Bylo by to pouzitelny... ( stejne se pripravuju na heal serpu, lecit si otravu - to je dobrej skill

Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jde spis o to s kym hrajes a jake dungy chodis.. namahal sem se a vytahl sem si historii dungu v kterych si s guildou byl a byli to prevazne jen low dungy, jednou za cas medium... pak se nediv, ze kdyz jdes jednou za uherak pride risi, je te videt jen jak se valis na zemiWlern píše:Ani massko z Wampa PvPra neudela, jinak hraji neco malo pres ty 2 roky, mno... ( by me zajimalo, jak dlouho hraju, koukal jsem na Hystorii UO a 7 mesicu jsem rikal, ze hraju rok...
brujah klan si myslim, ze je nastavenej spravne, ze pridava jen 10 taktiku a je tak lehky/tezky jaky je. Nevim jestli si si to vsiml ale pripojil ses s myslenkou posilovani vampa humana do topicku v kterem se od zacatku rozebiralo posilovani vampa v morfu a imho v humanovi nepotrebuje posilovat. jde spis o tu fame do top dungu v morfu...Wlern píše:A VOF je dobrej napad, ovsem si myslim, ze kdyz uz ho wamp dostane, tak DMG VOFka bude malinky... Mno, necham se prekvapit a potom me napadlo, co kdyby serpa pridavala 10 taktiku a 10 fenc ( jako blood robka ) a stizil by se ten Q ? Bylo by to pouzitelny... ( stejne se pripravuju na heal serpu, lecit si otravu - to je dobrej skill)
Pokud by se znizili naroky na stone morf na 8100 fame pro kazdeho vampa co ma stone krystal, myslim, ze by to byl znova jedno z nejlepsich povolani do low a medium dungu coz je urcite nechcene za to jak malo staci vzit do dungu za morfleho vampa... Spis by to chtelo aby tenhle 8100_fame_narok sel teda pouzit jen v tech top dungach a neovplyvnilo to tolik cely herny system na dp ale rekneme jen treba ten desp, doom, blood, mozna pride risi a peklo
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
wlerne a odkdy je vamp v pvp nepouzitelny? mas dobrou obranu, dobry utok, muzes mlatit i castit a dobre uteces jako je to elpsi do pvp nez rang, war, pal
Reagovat na to co tu pišeš je zbytečné , protože je psáno že 8000 fame by mohl stouna morfovat pouze Imp. Ale to je jenom takoví detail. 9000 Gargpyla. Jako i Mistr tesař se někdy utne a může umřít. Nevím proč by se vampír nemohl trochu dorovnat paladinoj a waroj v morfu ,když oni 10x umřou a zachovaj si dmg, a vampíř umře jednou a je zněj pomyslenej klamák .Castian píše:jde spis o to s kym hrajes a jake dungy chodis.. namahal sem se a vytahl sem si historii dungu v kterych si s guildou byl a byli to prevazne jen low dungy, jednou za cas medium... pak se nediv, ze kdyz jdes jednou za uherak pride risi, je te videt jen jak se valis na zemiWlern píše:Ani massko z Wampa PvPra neudela, jinak hraji neco malo pres ty 2 roky, mno... ( by me zajimalo, jak dlouho hraju, koukal jsem na Hystorii UO a 7 mesicu jsem rikal, ze hraju rok...
brujah klan si myslim, ze je nastavenej spravne, ze pridava jen 10 taktiku a je tak lehky/tezky jaky je. Nevim jestli si si to vsiml ale pripojil ses s myslenkou posilovani vampa humana do topicku v kterem se od zacatku rozebiralo posilovani vampa v morfu a imho v humanovi nepotrebuje posilovat. jde spis o tu fame do top dungu v morfu...Wlern píše:A VOF je dobrej napad, ovsem si myslim, ze kdyz uz ho wamp dostane, tak DMG VOFka bude malinky... Mno, necham se prekvapit a potom me napadlo, co kdyby serpa pridavala 10 taktiku a 10 fenc ( jako blood robka ) a stizil by se ten Q ? Bylo by to pouzitelny... ( stejne se pripravuju na heal serpu, lecit si otravu - to je dobrej skill)
Pokud by se znizili naroky na stone morf na 8100 fame pro kazdeho vampa co ma stone krystal, myslim, ze by to byl znova jedno z nejlepsich povolani do low a medium dungu coz je urcite nechcene za to jak malo staci vzit do dungu za morfleho vampa... Spis by to chtelo aby tenhle 8100_fame_narok sel teda pouzit jen v tech top dungach a neovplyvnilo to tolik cely herny system na dp ale rekneme jen treba ten desp, doom, blood, mozna pride risi a peklo
A já si stejně myslím, že k žádné změně nedojde. Možná tak k tomu, že se GMka nakrknou a hodí fame náročnost na plusky jako má vamp na morfy, kamenky vrátí paladinům udělají z nich LSka, uberou jim efekty a můžete čárat tak akorát na vlak 

- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslim, navrhy sou zde strasne utopicky, vamp po smrt stoun haha, kdo chce stona sezere fame deed, neresi, nebreci.Perseus píše:A já si stejně myslím, že k žádné změně nedojde. Možná tak k tomu, že se GMka nakrknou a hodí fame náročnost na plusky jako má vamp na morfy, kamenky vrátí paladinům udělají z nich LSka, uberou jim efekty a můžete čárat tak akorát na vlak
A tak podobne. Ono kdyz se nad tim zamyslim tak to masko mozna neni dobrej napad, je fakt ze vamp je uz dost vymasirovanej a tohle by asi neprospelo...
Ono ide aj odost oto ,ze furt sa ho kazdy snazi vylepsit ...
co tak mu nieco ubrat a zato mu nieco pridat mozno Gmka by chceli takuto zmenu (ak vobec niaku zmenu chcu ocom silno pochybujem :p )
co tak mu nieco ubrat a zato mu nieco pridat mozno Gmka by chceli takuto zmenu (ak vobec niaku zmenu chcu ocom silno pochybujem :p )
nic, ubrat ostatnim povolánim a je to, narocnost + zbrani prirovnat k morfum , vampum dat treba remove trap apod
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
za lorda moznost preliat 1k fame do famedeedu ktory by stal u vendora nakych 50k (neviem ako sa pohybuju ceny teraz)
aby aj vampa to dungovanie stalo nake GP ked uz si chce udrzat tu dmg, tie nonfame zbrane pre pala/wara tiez niesu zadarmo aby si udrzal tu dmg aj bez famy...
aby aj vampa to dungovanie stalo nake GP ked uz si chce udrzat tu dmg, tie nonfame zbrane pre pala/wara tiez niesu zadarmo aby si udrzal tu dmg aj bez famy...
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Fajn nápadDexxter píše:za lorda moznost preliat 1k fame do famedeedu ktory by stal u vendora nakych 50k (neviem ako sa pohybuju ceny teraz)

Další item na odlévání gp ze světa a vampům by to celkem pomohlo.
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
hmm to sa mi lubi aj ked na druhej strane sa mi zdivhnu naklady na dalsiu postavu ale dobry napad.
Mate radi ptacky?