ešte raz a normálne, ja som s tebou knedlíky nevaril ani kapustu nešlapal takže takto sa možeš baviť s matkouRampa McKvak píše:Bez si dat facku a uz se necpi tema haluskama, nedela Ti to evidentne dobre...

ešte raz a normálne, ja som s tebou knedlíky nevaril ani kapustu nešlapal takže takto sa možeš baviť s matkouRampa McKvak píše:Bez si dat facku a uz se necpi tema haluskama, nedela Ti to evidentne dobre...
Sry. Matku na rozdil od Tebe uctivam. Neznam Tve tatranske zvyky... Ale zatim se jevis jako klasicky zakomplexovany janosicek... Moozna bys na chvili potreboval trochu toho madarskyho biceLegend Of Pain píše:ešte raz a normálne, ja som s tebou knedlíky nevaril ani kapustu nešlapal takže takto sa možeš baviť s matkouRampa McKvak píše:Bez si dat facku a uz se necpi tema haluskama, nedela Ti to evidentne dobre...
myslel som, že slovo zakomplexovaný už vyšlo z módy, asi som sa sekol, ale súdiac ťa, nevieš ho ani vysloviť a napísať ti ho dalo tiež riadnu dávku námahy. už len preto by som ťa ďalej nekomentoval pretože mi zato nestojíš. nebudem sa hádať s pepíkom na ultima fóre keď evidentne nevie zniesť názor druhého človeka. prajem ti príjemný zvyšok dňaRampa McKvak píše:Sry. Matku na rozdil od Tebe uctivam. Neznam Tve tatranske zvyky... Ale zatim se jevis jako klasicky zakomplexovany janosicek... Moozna bys na chvili potreboval trochu toho madarskyho bice
nefandit a zavidiet je rozdiel nemyslis?:pRampa McKvak píše:Jezis, Vy vzdycky zustanete zavistivejma pastevcema koz z tater, vid... Nevidis duvod? Ja ho teda vidim. Ja Vam treba fandim pokazde, kdyz vypadneme my a vy tam jeste jste. Rika se tomu solidarita a s kym jinym bych jim mel sdilet nez s narodem, kterej s nama byl po dlouho dobu v jednom statnim utvaru. Bez si dat facku a uz se necpi tema haluskama, nedela Ti to evidentne dobre...
neviem o com trepes:pPheme píše:Tak vidim, ze se nic nemeni
Debata ze slovakama je uplne marna, protoze jste porad ockovani od svejch rodicu a prarodicu v uplne utopii
Az se nekdy podivate opravdu objektivne na svou historii bez toho sveho nacionalismu, tak treba pochopite proc muze nekdo, pro vas z uplne ciziho statu vasim sportovcum fandit
Pozorne cti...rikam, ze se nic nemeni a to u me znamena, ze porad verite tomu, ze vy ste delali na ceskou republiku a nelip bylo za slovenskeho statu(a porad i kdyz nikdo z vas ceskoslovensko nepamatuje mate nakou averzi vuci cechum, moravanum a slezanum). A jiste pochopis, ze to ty pamatovat nebudes tim padem vam to nekdo starsi tlaci do hlavJohny Matovic píše:neviem o com trepes:pPheme píše:Tak vidim, ze se nic nemeni
Debata ze slovakama je uplne marna, protoze jste porad ockovani od svejch rodicu a prarodicu v uplne utopii
Az se nekdy podivate opravdu objektivne na svou historii bez toho sveho nacionalismu, tak treba pochopite proc muze nekdo, pro vas z uplne ciziho statu vasim sportovcum fandit
My sme vam slusne zagratulovali.To ze niekto povedal ze nefandi neznamena ze je klerofasisticky nacionalista :p
Nj ste hold strasne dobrosrdecny.:p
Hlavne z ust vasich sportovcou je to casto citit:)
A neviem ako teba, ale nas tu rodicia "niecim" neockuju
aka averzia?:P ja mam cechov rad a tak aj vacsina slovakov :p. btw to ze za SK statu(tim ho samozrejme nijak neobhajujem, len konstatujem) bolo dobre je vseobecne znama vec, predsa len keby bolo zle tak by to SNP v tej dobe bolo masivnejsie ako bolo a nie len taka fraskaPheme píše: Pozorne cti...rikam, ze se nic nemeni a to u me znamena, ze porad verite tomu, ze vy ste delali na ceskou republiku a nelip bylo za slovenskeho statu(a porad i kdyz nikdo z vas ceskoslovensko nepamatuje mate nakou averzi vuci cechum, moravanum a slezanum). A jiste pochopis, ze to ty pamatovat nebudes tim padem vam to nekdo starsi tlaci do hlav
Ten tvuj kolega me hlavne nastval tim, ze "s nama nemate nic spolecny"....tak vy mladici uz fakt asi ne, az na velmi podobnej jazyk a to, ze smrdime na stejnym uo shardu treba
Divej se vy ste byli naka zastrcena provincie uherska(madaru) a my zase rakousko/nemcu i kdyz u nas byl aspon prumysl rakousko-uherska
Treba vubec vznik ceskoslovenska po prvni svetove byl spis nacionalistickej manevr u nas odpurcu vseho nemeckeho a u vas madarskeho
de nem mindenki?Sir Artuhr píše:Janosik byl stejne Madar:p
takže ešte raz pre tých pomalšie premýšlajúcich zaujatých voči mne jedincov - MÁM RÁD ČECHOV, tak ako mám rád aj ugrofíncov, pakistancov alebo mongolov. nemám voči vám averziu, ba !!DOKONCA!! vám fandím v jednotliveckých športoch. moj postoj sa týka iba hokeja už len z principu súperenia sebe blizkych dvoch štátov. keď vaše internetové denníky píšu výsmechy na slovenských hráčov tak čo? mám sa z nich dosrať tak ako ty z mojho 'povyseneckého' názoru? kriste pane zahoď svoje ružové okuliare a pozri sa nato z nadhladuLegend Of Pain píše: *v takom rýchlostnom korčulovaní na ZOH som vam fandil ako drak
Ano, tvůj věk je v téhle diskuzi hodně důležitý. U mě si to myslíš, já to u tebe vím. Ale to rýpnutí do tvého věku souvisí s tím, co si napsal tady.Legend Of Pain píše:ano ano moj vek je v tejto bezpredmetnej kvázi diskuzii rovnako dôležitý ako velkosť tvojho penisu takže ďakujem že si mi pripomenul že ešte nemám 18, podla mňa zas 18 nemáš ty. zaujma to niekoho? nemyslim si
Tohle je totiž podle mě humus....Legend Of Pain píše: vlastne, nevidim jediny dovod prečo by ste mali fandiť vy nám a my naopak vám, sme 2 rozdielne národy a to že máme spoločnú históriu natom nič nemení
tak se rozbreč z toho, že nám nefandí.. mě se libí jak každý kdo nesdílí tvůj místy hodně "zvláštní" názor, schytá salvu nadávek a urážek...Rampa McKvak píše: Jezis, Vy vzdycky zustanete zavistivejma pastevcema koz z tater, vid... Nevidis duvod? Ja ho teda vidim. Ja Vam treba fandim pokazde, kdyz vypadneme my a vy tam jeste jste. Rika se tomu solidarita a s kym jinym bych jim mel sdilet nez s narodem, kterej s nama byl po dlouho dobu v jednom statnim utvaru. Bez si dat facku a uz se necpi tema haluskama, nedela Ti to evidentne dobre...