P.S. Gata z desp4 uz vede na trznici, ted jsem ji prehodil.
Despise
Jinak gratuluji k uspechu a soucasne dekuji za ne zcela dobrovolnou pomoc pri doladeni dungu
skupine ktera to sice mela parkrat pekne nahnute, castecne parkrat taky i diky chybam ktere tam byly (neslo tam nekoho pustit dopredu na test, tak jsem to musel doopravoval za pochodu), jejich vykon byl o to uctyhodnejsi, ze ...... ale o tom vubec nemuzu mluvit proc, casem mozna 
srbqf
d4 - ta mistnost s lawama a flame wywernou jako nevim presne jak to bylo ale asi se zacli mirorit je pekny ze davaj ty draci dedly ale s tema stenama na malem prostoru to neni rly az tak o skillu ale spis o haluzi jestli se mag zazdi.
a mistnost s ptakama - neskodila by mala revize condori se spawnuji nejak moc rychle a ta mistnost je celkove strasne preplacana
a mistnost s ptakama - neskodila by mala revize condori se spawnuji nejak moc rychle a ta mistnost je celkove strasne preplacana
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Reginald
- Paper Elemental

- Kontaktovat uživatele:
Re: Despise
na 5533,873 je bugla podlaha prolejzaj tam potvory z hora..
Mohol by som sa spytat ako je natom ten despice 3 ?
-
Acarus
Desp 3 otevren.
zmeny: No je tam min pasti, je mnohem nejvic plech friendly ( behas s plechem neskacou veci z pasti tak casto jako nekde jinde). Ani jedna past na aracha
zmeny: No je tam min pasti, je mnohem nejvic plech friendly ( behas s plechem neskacou veci z pasti tak casto jako nekde jinde). Ani jedna past na aracha
Možná by nebylo od věci napsal souřadnice, kde byla...Illidan píše:1 tam je !
Možná by to GMka uvítala, pokavaď je to zapomenutá past...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
-
Acarus
neverim, jediny co se vam povedlo vyslapnout bylo gmko.Illidan píše:1 tam je !
Rikam, souradky by to vyresili, nebo ne ? GMko by se tam dostalo za par sec, kouklo se svym mocnym zrakem a uvidelo by, co to bylo... Ted kdyby chtelo najit tu past, tak by muselo prohlizet cely log a koukat, kde ze vam to vlastne vyskocilo...Acarus píše:neverim, jediny co se vam povedlo vyslapnout bylo gmko.Illidan píše:1 tam je !
A nebo napsat ,invis a jit se tam podivat... poozorne koukat na cely dung ( i kdyby to byl deceit ) je nuda... nemyslis ?
Opravdu piste v Page ID, cas a souradky. Pokavad je to treba bugnuta past, souradnice by pomohly a o5 ten cas. Kdyz vas nekdo vykrade ( byt / barak ), tak piste CAS ( kdyz nevite presne, rozmezi napsite ) a zase sve ID, ssouradky... potom to GMka resi, ale kdyz se jim zobrazi page " Nekdo me vykradl... POMOOOC " tak to akorat otravuje... a GMka to obcas prejdou...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
hezky dung,trosku jina forma despu nez ta na kterou jsme zvykli :p...trosku moc zdlouhave ale jinak fajn 
Víš že tě mám v celku ráda - ale zapni mozek než postuješ - vůbecnešlo o past jako takovou....Wlern píše:Rikam....Acarus píše:neverim, jediny co se vam povedlo vyslapnout bylo gmko.Illidan píše:1 tam je !
Jinak docela zajímavé
Noobikem navždy :)
Na krizovatke tam skakal :pAcarus píše:neverim, jediny co se vam povedlo vyslapnout bylo gmko.Illidan píše:1 tam je !
Nejses nejakej moc prechytralej ?Wlern píše:...ty bludy cos napsal...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
-
Acarus
krizovatka je spolecna vsem krom jednicky ... takze tu sem vubec nemenil ...
dlouhe? bych rekl ze je to kratsi nez bylo.Zadna mistnost navic, dokonce sem to i mistama zkratil o ty nudne pasaze.
dlouhe? bych rekl ze je to kratsi nez bylo.Zadna mistnost navic, dokonce sem to i mistama zkratil o ty nudne pasaze.
Spíš bych se ptal na to, jestli není jeden z mála inteligentních lidí, kteří tu page umí napsat.Hodmal píše:Nejses nejakej moc prechytralej ?Wlern píše:...ty bludy cos napsal...Jestli mas kramy tak si vymen tampon a bude ti lip ;p
Ale to je asi jedine co vie a nechapem co to ma spolocne s despom ...Redd píše:Spíš bych se ptal na to, jestli není jeden z mála inteligentních lidí, kteří tu page umí napsat.Hodmal píše:Nejses nejakej moc prechytralej ?Wlern píše:...ty bludy cos napsal...Jestli mas kramy tak si vymen tampon a bude ti lip ;p
-
Acarus
Ma to spolecneho to, ze tu nekdo negoval muj vyrok ohledne vyskytu arachu v despu3 a nasledne na to, aby mohla prijit oprava a muj vyrok nabyl pravdivosti absolutni mel nekdo napsat z daneho mista page, aby naprava byla ujednana. Tak to aspon chapu ja.Illidan píše:Ale to je asi jedine co vie a nechapem co to ma spolocne s despom ...Redd píše:Spíš bych se ptal na to, jestli není jeden z mála inteligentních lidí, kteří tu page umí napsat.Hodmal píše: Nejses nejakej moc prechytralej ?Jestli mas kramy tak si vymen tampon a bude ti lip ;p
Ale to je asi jedine co vie a nechapem co to ma spolocne s despom ...[/quote]
Ma to spolecneho to, ze tu nekdo negoval muj vyrok ohledne vyskytu arachu v despu3 a nasledne na to, aby mohla prijit oprava a muj vyrok nabyl pravdivosti absolutni mel nekdo napsat z daneho mista page, aby naprava byla ujednana. Tak to aspon chapu ja.[/quote]
Ale ta negacia bola skor ironicka lebo to bolo na krizovatke a iba 1 arach tam bol v celom dungu takze som si skor robil prdel a on hned ztoho chce robit page
Ma to spolecneho to, ze tu nekdo negoval muj vyrok ohledne vyskytu arachu v despu3 a nasledne na to, aby mohla prijit oprava a muj vyrok nabyl pravdivosti absolutni mel nekdo napsat z daneho mista page, aby naprava byla ujednana. Tak to aspon chapu ja.[/quote]
Ale ta negacia bola skor ironicka lebo to bolo na krizovatke a iba 1 arach tam bol v celom dungu takze som si skor robil prdel a on hned ztoho chce robit page