master roby na wara a pala
master roby na wara a pala
zdravim nedavno som sil roby a so sklamanim som zistil ze maju taku istu durabilitu ako stare roby, mne sa zda ze to jedna z veci ktore si nikdo asi nidky neusije uz len z toho dovodu ze za 6 cobbov ma robu s +-80 dur, a ked si usije dve stare ma dokopy +-160. myslim ze malokoho ohury to ze dava vsetky skills. tot moj nazor, tak sa skuste vyjadrit aj ostatny
Re: master roby na wara a pala
a me se to zas libi. Je to lepsi, muzes si se zbranema a monstrama vic hrat, vetsi variabilnost atpod.
Kolik rob si uz znicil? u me je to celkem mizive cislo.
Jestli se ti nelibi durabka tak ta moznost sit jednotlive roby porad je, muzes ji v klidu vyuzivat, po hebu sice 6 cobu boli ale co uz
Kolik rob si uz znicil? u me je to celkem mizive cislo.
Jestli se ti nelibi durabka tak ta moznost sit jednotlive roby porad je, muzes ji v klidu vyuzivat, po hebu sice 6 cobu boli ale co uz

- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
No mozna o malinko vetsi durabka nez stavaji normalni cobovky by mohla mit.
Nekomu se to libit bude nekomu ne. Proste to tak je i ta cena je dobra si myslim, pri zvyseni durabky by ta cena zase byla zbytecne vysoka.
ja jsem 3 taky kraftil a vyslo to.
az jich ukraftis 1k tak pak snad muzem spekulovat nad fizovosti
az jich ukraftis 1k tak pak snad muzem spekulovat nad fizovosti

- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
asi tak,já co jsem dělal tak jsem nefizl ani jednu takže tak..
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
Z 60 cobu mi fizli 3. A delal sem jak pala, tak zensky roby. Tak mi to prislo, ze ten fizz necham nastaveny tak jak je u normalnich rob.
A ted jsou tato roby rozmisteny po svete v pokladech ?Acarus píše:Z 60 cobu mi fizli 3.

Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Ne ty roby ten den dostali random lidi v dungach, aby mi zjistili, jestli kui nim nepadaji skilly, kdyz umrou.Wlern píše:A ted jsou tato roby rozmisteny po svete v pokladech ?Acarus píše:Z 60 cobu mi fizli 3.