HoN

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Re: HoN

Příspěvek od Shadowsong »

dota v novom obale s dobre pouzitelnymi hotkeymi, reconnectom a par novymi mapami a hrdinmi. nope, nehratelne, nepouzitelne, nevyuzitelne, nehraj to... :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Stich píše:tak co na to hovorite je to vobec hratelne? chcem to skusit ale neni som si isty ci sa to oplati...
je to zadarmo a ma to <500mb :p

anyway, co napsal shadowsong(bez toho ironic konce o kterym si myslim ze ho dost lidi nepochopi)
je to rychlejsi, nevyndas si celej team sam, itemy se skladaj rychlejc, ale je to beta no a par veci je imo jeste nebalancnutej (hlavne ten srac swiftblade)

... Vision vs Speech test ...
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

mě jen těší že máme s trakatem zabranej klantag CZE :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Christoff
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Christoff »

A Trakat ještě žije?)
mind-bending chemicals
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

jojo když dojedeš do mongolska tak bys ho mohl i vidět :p
[/color]
dark fuzzy
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od dark fuzzy »

hele dennygeji, nedáme po vt trošku hon školu? sem z toho nějaký zmetený :p
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

kdyz mi napisete na icq tak muzu taky zahrat

... Vision vs Speech test ...
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

já můžu taky, ale nic o tom nevim :D
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

dark fuzzy píše:hele dennygeji, nedáme po vt trošku hon školu? sem z toho nějaký zmetený :p
Ne, stejně bych tě to nenaučil jestli seš marnej jako v uo.Navíc tyhle hry jako hon a dota už nehraju. Žrout času a komunita na mě moc velká prošpikovaná plno idioty :p
[/color]
dark fuzzy
Elder Letter
Elder Letter

tak to marné
dark fuzzy
Elder Letter
Elder Letter

Wizzy píše:kdyz mi napisete na icq tak muzu taky zahrat
ale ty na mně nemáš nervy, protože to určitě to a já nb :P
Tommy
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Tommy »

HoN-dota v novém kabátku. Po 4 letech hraní doty pěkné oživení. Ukradená DotA to rozhodně není, určitě se na to vztahujou určitý autorský práva. Co oceňuji na HoN je rychlejší engine. Přeci jen FPS se hrajou líp. Stavění itemů, mnohem lepší jako v dotě, je to rychlejší, přehlednější, zvykl jsem si během pár her. Co se vybalancování týká, je to open beta a dá se čekat, že vše nebude hned košér. Hotkeye jsou rozhodně mnohem lepší, naklikávání spellů též. Ve hře je plno statistik a dá se zjistit, jak kterej hráč hraje (PSR, poměr deny/lh, K:D), stejně tak na webu lze zjistit jak moc hráč umí hrát různé typy hrdinů-detajlní statistika dmg, K:D, goldů. Ve hře lze nastavit leaver protection, hraje se prakticky bez leaverů. Nad PSR 1700+ jsou hry dokonce i kvalitní.

Na starou dobrou dotu a engine W3 :-) to stejně nemá. Využívá se víc teamplay, DotA je balaned a obecně je mnohem taktičtější. Po 3 měsících mě přestalo HoN bavit. Hrdinové jsou ohraní a vývoj je celkem pomalej. Uvidím až bude full version. ("Doktor mi doporučil betakaroten ale já na něj seru, počkám si na plnou verzi").

Pokud hrajete DotA, určitě nezkazíte nic tím, když si 5 her odehrajete.
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

neHoNte :mrgreen:
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

Tommy píše:HoN-dota v novém kabátku. Po 4 letech hraní doty pěkné oživení. Ukradená DotA to rozhodně není, určitě se na to vztahujou určitý autorský práva. Co oceňuji na HoN je rychlejší engine. Přeci jen FPS se hrajou líp. Stavění itemů, mnohem lepší jako v dotě, je to rychlejší, přehlednější, zvykl jsem si během pár her. Co se vybalancování týká, je to open beta a dá se čekat, že vše nebude hned košér. Hotkeye jsou rozhodně mnohem lepší, naklikávání spellů též. Ve hře je plno statistik a dá se zjistit, jak kterej hráč hraje (PSR, poměr deny/lh, K:D), stejně tak na webu lze zjistit jak moc hráč umí hrát různé typy hrdinů-detajlní statistika dmg, K:D, goldů. Ve hře lze nastavit leaver protection, hraje se prakticky bez leaverů. Nad PSR 1700+ jsou hry dokonce i kvalitní.

Na starou dobrou dotu a engine W3 :-) to stejně nemá. Využívá se víc teamplay, DotA je balaned a obecně je mnohem taktičtější. Po 3 měsících mě přestalo HoN bavit. Hrdinové jsou ohraní a vývoj je celkem pomalej. Uvidím až bude full version. ("Doktor mi doporučil betakaroten ale já na něj seru, počkám si na plnou verzi").

Pokud hrajete DotA, určitě nezkazíte nic tím, když si 5 her odehrajete.
Jako v dote som nebol ziadny prebornik (hral som to asi tak ako ked sedite v aute s cerstvym vodicakom) ale HoN je oproti dote urcite lepsie zabavnejsie prehladnejsie atd. ale na moj vkus tazsie a obrovske rozdiely medzi levelmi ked na 15lvl idete na niekoho kto ma 16lvl (tym padom ma lepsiu ultimu) a nema problem si dat 15leveloveho skillera s plnymi hp alebo 5 lvl a 6lvl tatziez 5lvl bez ultimy nema sancu proti 6lvl s ultimou takze v tomto je dota uro lepsia tie rozdiely su neni tak moc citit ale HoNko je zase zabavnejsie
Mate radi ptacky?
Odpovědět