Werewolfové
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Werewolfové
Mohl by tu někdo prosím smazat posty od rozmazleného Mikiho? Sliboval že quest dělat nebude, tak není potřeba na něj reagovat.
Sám kvest zkouším plnit a jsem rád že to není na 1 den obíhání.
Jinak jsem se chtěl zeptat, je někde nebo se plánuje zveřejnění jmen aktuálních ww?
Sám kvest zkouším plnit a jsem rád že to není na 1 den obíhání.
Jinak jsem se chtěl zeptat, je někde nebo se plánuje zveřejnění jmen aktuálních ww?
Re: Werewolfové
Co já vím, tak ze starých WW už ho má jen Darkne. Zbytek o něj přišel fungující kontrolou na aktivitu.
Miki, přestaň si tu věčně stěžovat a smiř se s tím, že quest funguje, jak má. Pokud to bude chtít tvůrce upravit, udělá to, ale pochybuju, že Tvé věčné "stížnosti" na to, že to nejde, pomohou. Kdybys to i přes toto nechtěl pochopit, tak si založ topic v pokecu.
Kdyby se nějakýmu modovi chtělo, tak starý topic je v koši-promazat brekot a spojit dohromady, pokud tam jsou nějaký užitečný informace
Miki, přestaň si tu věčně stěžovat a smiř se s tím, že quest funguje, jak má. Pokud to bude chtít tvůrce upravit, udělá to, ale pochybuju, že Tvé věčné "stížnosti" na to, že to nejde, pomohou. Kdybys to i přes toto nechtěl pochopit, tak si založ topic v pokecu.
Kdyby se nějakýmu modovi chtělo, tak starý topic je v koši-promazat brekot a spojit dohromady, pokud tam jsou nějaký užitečný informace

-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
po (nespravodlivem :p) odebrani vlka mam problem s postavou 0x0019D27C vykouzlit jakekoliv kouzlo. pise to tu samou hlasku jako kdyz jsem byl jeste vlkem. mohl by se na to prosim nekdo podivat? taky sem musel uz podruhe po lognuti opravovat staty, mozna to s tim taky souvisi...
nepravem urcite ...Ciarny Jazdec píše:po (nespravodlivem :p) odebrani vlka mam problem s postavou 0x0019D27C vykouzlit jakekoliv kouzlo. pise to tu samou hlasku jako kdyz jsem byl jeste vlkem. mohl by se na to prosim nekdo podivat? taky sem musel uz podruhe po lognuti opravovat staty, mozna to s tim taky souvisi...
mno zkus to tedka
technicky spatnej event. starej event.
Jak s tim valcite? uz se nekomu zadarilo?
ja uz jsem to nejspis vzdal, podarilo se mi linknout neco ale dal jsem se nedostal,
Sice misto v textu jakz takz hledatelny je, ale trochu naznacit co tam hledat ne, takze doufam ze tam nebude nekde rp neviditelna gate:)
ja uz jsem to nejspis vzdal, podarilo se mi linknout neco ale dal jsem se nedostal,
Sice misto v textu jakz takz hledatelny je, ale trochu naznacit co tam hledat ne, takze doufam ze tam nebude nekde rp neviditelna gate:)
Budeme to resit na srazu ... co s tim jak moc a tak ... jestli vic napoved a tak.
- Pathos Verdes III
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Kdy bude nejblizsi sraz?
Bude pristupny i pro hrace?
Bude pristupny i pro hrace?
Bude náké bližší info ? Podařilo se někomu splnit qwest?
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
tak uz nekdo beha po svete? 

Fakt jo?? Světe div se , když má člověk hledat "Tajné sklepení" .... to je velkej pojem v našem "málem" ráji.Acarus píše:Ke splneni questu svete div se maji nekteri lide velmi blizko...
Objevil sem dorbnou chybku a navic sam uznavam, ze je to krapytek neprehledne a dost obtizne splnitelny, do konce tydne to bude upraveno tak, aby to proste hledaci nemeli jako hledej spendlik v kubce sena, ale aby se to dlao lepe najit.
No jestli je to Tajné sklepení tam kde stojí WWshaman, kterej skoro neni vidět tak to zase tak těžký neni najít...
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
jojo presne vubec to neni tak tezky
miki daj mega a poviem ti kde by to mohlo byt :p
Mate radi ptacky?
dam ti klidne pet, ale kdyz mi to nepujde udelat tak ti smazu ucet ? To je fer nemyslis?Stich píše:jojo presne vubec to neni tak tezky
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
ty si moc ferovy teda neni to se mi nelibi ale to sklepeni som uz videl ci je to ono neviem
Mate radi ptacky?
za pet minut bude zprovozneno.
pujde doresit sem musel neco predelat. Doporucuji si zkusit co ste uz objevili znova.
pujde doresit sem musel neco predelat. Doporucuji si zkusit co ste uz objevili znova.
Tak jsem našel toho WW shaman , ale to co jsem se dozvěděl , mě teda fakt moc nenadchlo... aneb jsem na začátku , a ted už nemám chut fakt to dokončit.Acarus píše:za pet minut bude zprovozneno.
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Děkujeme miki že si nám to řekl, si první ! a už nepiš, dík :p
K topicu: šlo by udělat aby se nedalo kšeftit s ingrediencema?
Nechci tady nikomu říkát , kdo je a kdo není první ... Ale nevím jak chceš kšeftit s ingrediencema , když ti jasně MB řekne , že je tento předmět provázan s postavou "šmoula".Otec Z Nebes píše:Děkujeme miki že si nám to řekl, si první ! a už nepiš, dík :p