Ovlivněje velikos AR, miss ?

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)

Ovlivňuje velikost AR ( toho do čeho mlátíte) váš miss ?

Anketa končí za 22.02.2010 19:13:51

ANO
8
24%
NE
26
76%

Celkem hlasů: 34

Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Zola píše:Směřuje to zas uplně jinam.Prvotně to bylo o tom jestli ar ovlivnujě miss.To že jsem uvedl invul pláte byla chyba.Myslel sem to tak že jedinec v nem má velké ar.A to to jde.Když budu mlátit do člověka který je nahatej s 0 ar , budu se častěji trefovat než když bude mít 100 ar.A netahejte do toho skili , o tom to tu není.
No nebudes... Ked budes mlatit do cloveka co ma 100 ar budes ho triafat rovnako akurat je vacsia sanca ze mu zoberes uderom 0 hp
Rampa McKvak
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rampa McKvak »

Nycte píše:
Zola píše:Směřuje to zas uplně jinam.Prvotně to bylo o tom jestli ar ovlivnujě miss.To že jsem uvedl invul pláte byla chyba.Myslel sem to tak že jedinec v nem má velké ar.A to to jde.Když budu mlátit do člověka který je nahatej s 0 ar , budu se častěji trefovat než když bude mít 100 ar.A netahejte do toho skili , o tom to tu není.
No nebudes... Ked budes mlatit do cloveka co ma 100 ar budes ho triafat rovnako akurat je vacsia sanca ze mu zoberes uderom 0 hp
To nema vyznam... Tohle jsem se jim snazil vysvetlit v cechu vcera pomalu hodinu a stejne to bylo bezvysledne...
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Nj já si zatím stojím a proto sem hlasoval za A.

Zneužitá : peknej avatar :D
Odpovědět