Zdi, fieldy - pokusne niceni a par dalsich. (diskuse+flame)
Holt lide jsou obecne line a maji radi sve jiste. Jedinou evoluci kterou jsou schopni pripustit je evoluce pomocnych programku
vice pomoci!
Kazdopadne vzhledem k tomu ze inteligenci monster nejsme schopni menit a nase moznosti v zeslozitovani dungu (aniz by to generovalo megalagy) jsou velmi omezene, musime holt obcas sahnout do nastaveni. Kazdoapdne katastroficke vize v tomto ohledu jsou fakt mimo, hracske taktiky se takovym zmenam velice rychle prizpusobi.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
http://www.panslabyrinth.com/
ty si se za tech 8 let rutiny do poradnyho dngu este neodvazil, nemas jediny pravo neco nekomu vycitat....Pheme píše:Lide
Vas by opravdu bavilo jedno nemenne nastaveni treba 8 roku, co zde hrajete a protoze "to" uz znate nazpamet, porad dokola, bez premysleni chodit dungy?
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Verim pontos, ze te tohle muselo hodne ranit, kdyz tva filozofie je zalozena na..."jestli nekdo sahne na ice, tak na dp koncim"Mrakoplas píše:ty si se za tech 8 let rutiny do poradnyho dngu este neodvazil, nemas jediny pravo neco nekomu vycitat....Pheme píše:Lide
Vas by opravdu bavilo jedno nemenne nastaveni treba 8 roku, co zde hrajete a protoze "to" uz znate nazpamet, porad dokola, bez premysleni chodit dungy?
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Horsi skutecnosti se stava fakt, ze pokud budou ztizeny dungy (coz je jenom dobre), tak hraci budou pomalu prichazet o svuj nasysleny a v nizsim ekvipu budou mit nejaky nepochopitelny blok ty dungy jit. Takze to dopadne tak, ze tu bude hrat cca 40 lidi, co dokazou prestat fnukat nad ekvipem a tezkyma dungama a budou proste ty dungy chodit a prvne v nich umirat a potom po nekolika smrtich ty dungy dochazet. Nevim kde se tento uplne normalni vzorec vytratil. Ale nevim proc je tady zase takovy povyk. Jedna se tu pausalne o zmenu v 2 3 dungach.
ice sem sam nebyl skoro rok + stone zed tam hazim presne jednou(+obnova)...Pheme píše: Verim pontos, ze te tohle muselo hodne ranit, kdyz tva filozofie je zalozena na..."jestli nekdo sahne na ice, tak na dp koncim"
kazdopadne moje filozofie je, ze menit takhle zasadni vec na takhle krechky kare jako je DePe, kvuli pitomimu zavortovani v despu 5, mi proste prijde dost hc...
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- Morlith
- Pencil Master

- Kontaktovat uživatele:
nevem EFko mi sfukol aj maly dracik... zmena vyzera zajimavo, mne sa celkom rata, bude to zajiamve ale mozno by som posunul tu hranicu str vyssie, resp durabka steny aby nieco aj vydrzala takto ak sa nieco stane mag nema moznost reagovat....
netestoval som to este v dungu, templary ukazali ze to ide, takze rly to asi nebude tak hrozne, holt dmg a klerici sa budu musiet naucit hrat tj toho
netestoval som to este v dungu, templary ukazali ze to ide, takze rly to asi nebude tak hrozne, holt dmg a klerici sa budu musiet naucit hrat tj toho
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
on se dal D5 uz 2x? protoze na akci, kde sem byl, ja se nic nevortovaloMrakoplas píše:kvuli pitomimu zavortovani v despu 5
Naposledy upravil(a) Ducky dne 08.02.2010 12:20:55, celkem upraveno 1 x.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Ja nevim jestli to ma sem vubec psat, ale asi jsi nepochopil, co je duvodem zmeny. Duvodem neni nejaky vort v despu 5.. Ale ze ze v TOP dungach strasne malo umira a hraci si tam chodi v podstate pro loot a poklady (bez vetsi pravdepodobnosti smrti), coz vede k tomu, ze kazdej ma v sekurce miliardu ekvipu.Mrakoplas píše:
kazdopadne moje filozofie je, ze menit takhle zasadni vec na takhle krechky kare jako je DePe, kvuli pitomimu zavortovani v despu 5, mi proste prijde dost hc...
A doporucil bych ti napred si nejaky dung se zmenami zajit. A nepredvadet tady klasickeho fnukaloteoretika obecneho, ktery se vyskytuje vyhradne na dp foru. My jsme treba sli jako prvni desp 4 po tech zmenach. Ty zmeny jsme mely v pameti a nemeli jsme vubec zadny problem. Akorat na to chce myslet a zvyknout si.Chapu ze pro nektere to bude tezke, protoze na to nepujde napsat makro, ale ver mi, ze se ty dungy daji v pohode chodit i dal. Low a stredni dungy to neovlivni vubec, tak nechapu o co ti jde.
-
Acarus
To mas uplnou pravdu, proto NENI NA CASE ZACIT PRESTAVOVAT DUNGY??Pheme píše:Lide
To jo, ale my vasi lenost predelavat dngy uz nejak prezijemKaj píše:Holt lide jsou obecne line a maji radi sve jiste.
Svatý bojovník bez víry
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Jsi TOP nejhustší rejpal do GM, ten titul si zapiš třeba i do občanky.Ari píše:To mas uplnou pravdu, proto NENI NA CASE ZACIT PRESTAVOVAT DUNGY??Pheme píše:Lide
Vas by opravdu bavilo jedno nemenne nastaveni treba 8 roku, co zde hrajete a protoze "to" uz znate nazpamet, porad dokola, bez premysleni chodit dungy?To jo, ale my vasi lenost predelavat dngy uz nejak prezijemKaj píše:Holt lide jsou obecne line a maji radi sve jiste.
A potom mi řekni, kolik jsi na tomhle emulátoru už postavil (a kolik přestavil) funkčních dungů, ať můžeme tvým názorům přiložit patřičnou váhu. Protože ano. Zrovna u tohohle JE to důležité.
Nexios