Ovlivněje velikos AR, miss ?
Ovlivněje velikos AR, miss ?
dnes jsem narazil na tuto otázku,...
a rád bych na to znal názor ostatních hráčů,
prosím o vyjádření.
ne proto, abych se snad dozvěděl jestli ano, nebo ne.
zajímá mě to statisticky,
proto prosím nejdříve uveďte svůj vlastní názor
a pak až komentujte.
prosím o vyjádření.
a pak až komentujte.
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Armor s tim nema nic spolecneho.
To, jestli se clovek trefi, ci ne, ovlivnuje primarne (dle meho soudu) velikost vaseho bojoveho skillu, velikost vasi taktiky a u nepritele pak velikost jeho taktiky a jeho parrying.
Armor podle me ovlivnuje to, kolik Vam bude ubrano - tedy ciste obecne- nepritel me trefi za 120 - muj armor je 90, tedy mi ubere 30 hp.
To, jestli se clovek trefi, ci ne, ovlivnuje primarne (dle meho soudu) velikost vaseho bojoveho skillu, velikost vasi taktiky a u nepritele pak velikost jeho taktiky a jeho parrying.
Armor podle me ovlivnuje to, kolik Vam bude ubrano - tedy ciste obecne- nepritel me trefi za 120 - muj armor je 90, tedy mi ubere 30 hp.
Re: Ovlivněje velikos AR, miss ?
Subjektivni nazor (uz si to nepamatuju, je to par let, presne) - pokud hit neproleze armorem, tak je z toho miss.Zneuzita píše:dnes jsem narazil na tuto otázku,...
prosím o vyjádření.
Byl to problem piercing luku, kdyz nedal v zakladu damage, tak to nespustilo pridavnou scriptovou.
srbqf
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jezis u toho sem byl.A dost sem se zasmál:)Bylo to o tom že jistý hráč házel vus při treningu.A prostě si nenechal říct.Podle mě je to uplně jasné , když se budu s někým mlátit a bude nahatej spíš se trefím než když bude mít invul plate komplet.Zneuzita píše:dnes jsem narazil na tuto otázku,...
prosím o vyjádření.
a pak až komentujte.
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ten hrac sem byl ja a hodil jsem ho jednou. A to, ze sem si nenechal rict. Tak to je logicke.Zola píše:
Jezis u toho sem byl.A dost sem se zasmál:)Bylo to o tom že jistý hráč házel vus při treningu.A prostě si nenechal říct.Podle mě je to uplně jasné , když se budu s někým mlátit a bude nahatej spíš se trefím než když bude mít invul plate komplet.
Kdyz budes mit invul a budu do Tebe mlatit s nulovou taktikou a nulovym skillem(napr sw), tak Te proste netrefim, ani kdybych se podelal.
A kdyz budu mit taktiku 120, utocnej skill 130, tak mi ver, ze Te budu trefovat uplne jinak... Proste ar s tim nema co delat. A pokud ano, tak to rozhodne neni dominantni urcujici faktor toho, jestli se trefim, nebo nikoli... Proc nb wamp missuje a vytrenej wamp minimalne tak o 100% min? Jakto, ze maxly war s robou se trefi 4/5 ran a nb war 1/5 a bude rad?
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jeje o školení o skilech.No ale dík , ted vím co jsem už dávno věděl.Ale aspon že připouštít´že ten ar misovost ovlivnuje.Rampa McKvak píše:Ten hrac sem byl ja a hodil jsem ho jednou. A to, ze sem si nenechal rict. Tak to je logicke.Zola píše:
Jezis u toho sem byl.A dost sem se zasmál:)Bylo to o tom že jistý hráč házel vus při treningu.A prostě si nenechal říct.Podle mě je to uplně jasné , když se budu s někým mlátit a bude nahatej spíš se trefím než když bude mít invul plate komplet.
Kdyz budes mit invul a budu do Tebe mlatit s nulovou taktikou a nulovym skillem(napr sw), tak Te proste netrefim, ani kdybych se podelal.
A kdyz budu mit taktiku 120, utocnej skill 130, tak mi ver, ze Te budu trefovat uplne jinak... Proste ar s tim nema co delat. A pokud ano, tak to rozhodne neni dominantni urcujici faktor toho, jestli se trefim, nebo nikoli... Proc nb wamp missuje a vytrenej wamp minimalne tak o 100% min? Jakto, ze maxly war s robou se trefi 4/5 ran a nb war 1/5 a bude rad?
...Rampa McKvak píše: budes mit invul (...) s nulovou taktikou a nulovym skillem (...) proste netrefim
tyhle dvě věty se ale vylučujíRampa McKvak píše: budu mit taktiku 120, utocnej skill 130,(...) budu trefovat uplne jinak... Proste ar s tim nema co delat.(...)

A na to jsi prisel kde? Na googlu?Zneuzita píše: tyhle dvě věty se ale vylučují
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
edit: beru zpět... -> já jsem kréťan X) učet sem se....Zneuzita píše:áá pán je kréťanJoe píše:A na to jsi prisel kde? Na googlu?Zneuzita píše: tyhle dvě věty se ale vylučují
tak když jedna říká, že čim větší ar tim hůř se trefim a druhá že ar s tím nemá nic společnýho ? ??
Naposledy upravil(a) Zneuzita dne 08.02.2010 00:47:06, celkem upraveno 2 x.
cyve papez alterego?Zneuzita píše:
tak když jedna říká, že čim větší ar tim hůř se trefim a druhá že ar s tím nemá nic společnýho ? ??
l2read next time
budes mit invul (...) s ! nulovou taktikou a nulovym skillem !
budu mit ! taktiku 120, utocnej skill 130 ! (...) budu trefovat uplne jinak
ups...Wizzy píše:...
špatně jsem se vyjádřil, občas s tím mám problémy....
což jsem však nepochopil,bylo irelevantní přirovnání k INVUL kompletu,
v úvodu,....
vždyť je podle McKvaka jedno jestli mam iron nebo invul,
tak proč zrovna invul?
- snad jen proto, že je tvrohlavej a i přes to že jeho názor je svatej, sám podvědomě tuší, že je úpa blbej*.
nicméně snažíte se přetvořit diskuzi na úpa jiný téma, kterym je fakt, že skilly ovlivňují miss
....
nicméně ríd YT egen
--->
jinými slovy ANO armorovlivňuje miss.Baltik píše: (...)pokud hit neproleze armorem, tak je z toho miss.
*myslim ten názor
Imho blbost tak jak pisal wizzy, ked neprejde armorom das DMG 0 ale trafis.Ale inak podla mna zalezi na bojovych skilloch + taktike, taktike nepriatela, a samozrejme dexterite :p (prdel buchat za ovecku s 5k dexterity a kazdou ranou si triafat maxnutych warovZneuzita píše:jinými slovy ANO armorovlivňuje miss.

imho NEZneuzita píše:jinými slovy ANO armorovlivňuje miss.*myslim ten názor

Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
jj na to tema napsal jeden clovek jeden post a tys do toho hnedka valil machry protoze mas l2read issueZneuzita píše: nicméně snažíte se přetvořit diskuzi na úpa jiný téma, kterym je fakt, že skilly ovlivňují miss
....
tak ale napisu ti co sem uz napsal
BLOCK ! = MISS
(u missu utocis dal, u blocku ne; proto se tomu dohromady miss rikat neda* kdyz na to sphera/client reaguje jinak)
*ale realne 0 dmg = 0 dmg takze who care
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Jo, vidis, na dexterku bych zapomnel:)Nycte píše:Imho blbost tak jak pisal wizzy, ked neprejde armorom das DMG 0 ale trafis.Ale inak podla mna zalezi na bojovych skilloch + taktike, taktike nepriatela, a samozrejme dexterite :pZneuzita píše:jinými slovy ANO armorovlivňuje miss.
To Zneuzita: Proc zrovna invul? Protoze ho zminil zola, tak jsem si to jen prebral jako priklad. Podvedome netusim, ze je blby. Podvedome tusim, ze mas nejake to lmdecko.
To Zola: Nikde nepripoustim, ze ar ovlivnuje missovost.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Směřuje to zas uplně jinam.Prvotně to bylo o tom jestli ar ovlivnujě miss.To že jsem uvedl invul pláte byla chyba.Myslel sem to tak že jedinec v nem má velké ar.A to to jde.Když budu mlátit do člověka který je nahatej s 0 ar , budu se častěji trefovat než když bude mít 100 ar.A netahejte do toho skili , o tom to tu není.