ze prase =)))))Miky Mora píše:Takové prasa?! Nejhodnější sem jáUther píše: kdyz ja su slusne pk tak to zvladne kazdy![]()
Nejlepsi PvPeri
-
Erik Nighelt
- Undead Scriber

- Kontaktovat uživatele:
já tam náhodou jednou z hecu skočil esli to stihnu zpátky:)) stihnul sem to:) ale podle journalu 4x guards a jednou vypadni od mestaka:DPersian píše:to Dudek: ty mas asi hodne vymleto co ? ono kdyz ta vase gata vede do trinu mezi 3 guardy, mi rekni co tam ma asi to pk zmoct ? to neni skill ale ciste pruzeni
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Shadowsong
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
to je zasa citanie po vikende
re:pontos- guildy na nas... blue vs nas... pk
ked pk guilda zacne moc prudit tak ju zmazu
ked si bhw najde dalsiu cesticku ako prudit, zmenia sa nastavenia shardu. (a skuste si tvrdit ze to tak nieje)
re:kto si na bhw stazuje? indiani/frakcie/modry ... ?
opovrhovanie bradrhudom nepozna rasove rozdiely. kazdy kto je pvp pozitivny a ma armor vacsi ako hnila ressroba nesuhlasi s praktikami bhw.(no offense proti bukanyrom. oni si svoje ressroby peru v pervole pk magic :p)
hm. chcel som este viac re ale v tych 13 stranach 90%mindless postov copyright bhw&vir r4prezent to uz hladat nebudem. vsetci vieme ze pokec je bez moderovania, ale posty typu
*hrabe*
ááha...nějaké jiné novinky pro mě máš?
Jsem přece ředitel zeměkoule
by ste si fakt mohli nechat pre seba. egotycoon si robte v cove a forum nechajte (aspon trochu, trosku, trosicku) prehladne. nehovoriac o tom ze to ukazuje ako veela mozte k tematu povedat (rozumej velke h a male o)
re:pontos- guildy na nas... blue vs nas... pk
ked pk guilda zacne moc prudit tak ju zmazu
ked si bhw najde dalsiu cesticku ako prudit, zmenia sa nastavenia shardu. (a skuste si tvrdit ze to tak nieje)
re:kto si na bhw stazuje? indiani/frakcie/modry ... ?
opovrhovanie bradrhudom nepozna rasove rozdiely. kazdy kto je pvp pozitivny a ma armor vacsi ako hnila ressroba nesuhlasi s praktikami bhw.(no offense proti bukanyrom. oni si svoje ressroby peru v pervole pk magic :p)
hm. chcel som este viac re ale v tych 13 stranach 90%mindless postov copyright bhw&vir r4prezent to uz hladat nebudem. vsetci vieme ze pokec je bez moderovania, ale posty typu
*hrabe*
ááha...nějaké jiné novinky pro mě máš?
Jsem přece ředitel zeměkoule
by ste si fakt mohli nechat pre seba. egotycoon si robte v cove a forum nechajte (aspon trochu, trosku, trosicku) prehladne. nehovoriac o tom ze to ukazuje ako veela mozte k tematu povedat (rozumej velke h a male o)
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
kdyby tam nemaju barak u toho cv tak mozno aj kapu , kdyby ich nebylo 3x vic jak pk tak taky kapuMichaels píše:nebrecte kdyby ste za pk nebyly lamy, tak bhw zabijete jak nic, ale kdyz nekdo lamí a lamuje na lamy , ze sou lamy tak tj lamacky:-)
este sem nikdy nevidel behat samotne bhw hraca =)))
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Vládnem DP.Michaels píše:kdybi kdyby , to sami muzu rikat o hatedakach , kdybych jich na me nebylo vic tak mozna skapu, kdyby mi neutekli mozna skapou, este sme nikdy nevidel behat samotneho hateda hrace:p
Btw já běhám často sám a takových by se našlo u nás více
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
-
Michaels
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
Ani ne, spis samotneho potkavam jen Tebe .p a kdyz ty me potkas tak sem vetsinou taky sam, to by byla dobra dvojka , dvou osamelych hrdinuMiky Mora píše:Vládnem DP.Michaels píše:kdybi kdyby , to sami muzu rikat o hatedakach , kdybych jich na me nebylo vic tak mozna skapu, kdyby mi neutekli mozna skapou, este sme nikdy nevidel behat samotneho hateda hrace:p![]()
Btw já běhám často sám a takových by se našlo u nás více
-
Millitante
- Slime Flourisher

- Kontaktovat uživatele:
-
Prafotr Morava
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele: